Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var for første gang hos Klinik Q på Frederiksberg og fik en Signature 60 min pH Formula ansigtsbehandling – og jeg er virkelig glad for oplevelsen! Behandlingen begyndte med en hudanalyse... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan ikke anbefale…

Kan ikke anbefale epileringsbehandlingen, næsten intet bliver fjernet på 15 minutter - modsat andre klinikker, hvor man får meget mere for pengene til samme pris.

19 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En supergod oplevelse med Signature ansigtsbehandling

Behandlingen begyndte med en hudanalyse og grundig afrensning, hvor behandleren kiggede på, hvad min hud havde brug for. Derefter fik jeg en peeling med syre, som rensede huden på en skånsom og effektiv måde. Hun fjernede også urenheder og lagde en maske, som føltes kølende og beroligende.

Undervejs blev jeg hele tiden informeret om, hvad der skulle ske, og det hele foregik i rolige og rene omgivelser. Min hud føltes bagefter frisk, fugtet og glat – jeg kunne se og mærke forskel med det samme.

Som en lille bonus blev jeg også tilbudt at tage nogle gratis neglelakker med hjem – en virkelig sød og uventet overraskelse!

Jeg kan klart anbefale Klinik Q, hvis man ønsker en god og grundig ansigtsbehandling med personlig vejledning. Jeg kommer helt sikkert igen 🌿

16 de julio de 2025

Klinikq reddede min hud!

Jeg gik oprindelig hos en anden kosmetolog som tæt på ødelagde min hud. Jeg startede hos Klinikq som rådgav mig ift min type hud og det gik et par måneder med behandlinger og korrekt hudpleje produkter. Min hud ændrede sig fuldstændigt og jeg gik fra tør om og skællende hud, til fugtig elastisk hud der virkelig føles sund.
Jeg følte mig hørt og der blev skræddersyet en plan for lige præcis min hudtype.
Jeg kan varmt anbefale Klinikq

22 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og imødekommende klinik

Super god og imødekommende klinik!
Medarbejderne er professionelle og giver gode behandlinger. Jeg er meget tilfreds med mine ansigtsbehandlinger, og er gået videre til Botox/filler behandlinger.

1 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I loved the attention to the client

I loved the attention to the client. One thing is to feel safe in someone’s hand, because you know they are professionals, another thing is for the professional to be compassionate towards their clients, pay attention to what they answer and take care that everything is alright with them 🥰 thank you, Tascha 🙏

27 de septiembre de 2024

Klinikken kan varmt anbefales

Klinikken har et nemt bookingsystem. Allerede i receptionen bliver man mødt af et sødt smilende personale. Jeg blev profesionelt og nænsomt laser behandlet af klinikkens smukke ejer. Det var en tryg og behagelig oplevelse. Klinikken kan varmt anbefales.

13 de septiembre de 2024

Den bedste oplevelse

Den bedste oplevelse med hårfjerning med laser. Jeg har fået god og ærlig vejledning gennem forløbet, og man føler sig enormt tryg. Har kun gode erfaringer, og man bliver altid mødt af sødt og imødekommende personale. Et professionelt og behageligt sted - kan kun anbefale.

21 de abril de 2022

Virkelig god behandling

Virkelig god behandling. Utroligt professionelt personale, dejlige omgivelser. Fik en hårfjerningsbehandling med laser, og behandler havde en ekstrem bred viden indenfor netop det område. Kan varmt anbefale klinik q.

15 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået foretaget både permanent…

Jeg har fået foretaget både permanent hårfjerning og er i gang med at få fjernet tatoveringer hos Tascha. Det er den bedste oplevelse af laserbehandling (jeg har haft andre dårlige oplevelser andre steder). Tascha får min største anbefaling og jeg så glad for både behandlingen og kommunikationen der altid er så man føler sig tryg.

26 de julio de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er i mange år blevet vokset …

Jeg er i mange år blevet vokset forskellige steder på kroppen, alt lige fra ansigtet til intimt.
Jeg har altid fået afvide at fordi min hud var så sart, kunne det ikke undgåes at jeg nogle gange ville opleve at huden røg med af under en voksbehandling. Det har jeg levet med, lige indtil nu!
Jeg kom ud til KlinikQ fordi jeg akut stod og skulle have ordnet øjenbryn og voks op til weekenden. Jeg kom ind til deres kosmotolog, Kirsten, som tog varmt imod mig. Det er jo en tillidssag at lade nogen vokse en div steder og ansigtet er ret svært ''at skule eller gemme væk'', så det skulle gerne koste så lidt overflødige hudafskrabninger som muligt.
Jeg fortalte Kirsten at min hud var sart og jeg helst gerne ville undgå for meget hud røg med af, så om vi kunne tage den milde voks og så resten med pincetten. Hun kiggede undrene på mig og sagde ''der skal da absolut aldrig nogensinde ryge hud med af?!''
Der var intet hud der røg med af undervejs, og jeg har nu gået der siden, uden at huden er røget med af, trods en meget sart ud ovenpå 2 x isotretin behandlinger for år tilbage. Tusind tak til Kirsten og KlinikQ, fra en stamkunde.

29 de marzo de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig behagelig og imødekommende personale

utrolig behagelige mennesker, altid smilende og i mødekommende.
Har fået fjernet flere " idiotiske " tattoos fra fortiden, og jeg har altid og kommer altid kun til at bruge KlinikQ deres maskiner virker, de super søde og man kan snakke fortroligt med dem. Klart 5 stjerner fra mig.

5 de enero de 2017
Valorada con 2 estrellas sobre 5

No the best experience

I made an appointment for a 30 min treatment of eyelash extension. After 20 minutes the girl told me that she was done. The extension were not the kind I had worn before and in result to this, my eye lashes got ruined completely. The week after I went to a different clinic did their best to remove the extensions and add new ones. As a result a treatment that was supposed to cost 300 dkk cost me 750 dkk. I wouldn't go back there.

14 de noviembre de 2016

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.