Når du bestiller tøj hos Klitmøller Collective, så sender de det næsten før du har trykket ‘køb’ 🤗 Det kommer omhyggeligt pakket ind og når du åbner pakken, er tøjet ordnet og svøbt - her fø... Ver más
La empresa ha respondido
Mit første online køb, købt via ønsker fra Ønskesky. Da jeg havde bestilt og betalt min ordre, gik jeg på jeres hjemmeside og der poppede en forside frem "få 10% på dit første køb" 🥴øv jeg skulle ha... Ver más
La empresa ha respondido
Virkelig flot overshirt til manden og topsevice! Den var for stor i første omgang, og jeg var for sent ude med ombytning ift. købsdatoen. Men der var ingen problemer. Inga i kundeservice gav mig en vi... Ver más
La empresa ha respondido
En usædvanlig god og hurtig kundeservice, hvor Inga ikke blot svarede på min forespørgsel, men gjorde det i en tone, hvor jeg tydeligt kunne fornemme en venlig, kompetent og engageret person i den and... Ver más
La empresa ha respondido
Klitmøller Collective er en livsstil hvor ideer stammer fra møder, rejser og sammenkomster gennem generationer, bundet sammen af havet i og omkring Klitmøller. Vi designer til mennesker, der er tiltrukket af den rå nordiske natur. Vores mål er at designe og producere tøj der holder, i kvalitetsmaterialer med en bæredygtig tilgang til produktion, farver, materialer og udseende. Vi designer alt i Danmark og producerer i Portugal i nærheden af Porto i mindre fabrikker, der ofte er drevet af familier.
Industrivej 20 - Port 2, 7700, Thisted, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg skrev til klitmøller angående en trøje de ikke havde på lager online. De hjalp mig straks med at få den sendt fra en af deres forretninger og jeg fik den et par dage efter. Skøn og dejlig blød uldtrøje. Tusind tak for skøn service.

Respuesta de Klitmøller Collective
Varen levede op til beskrivelsen og hurtig levering.

Respuesta de Klitmøller Collective
Jeg havde set Lydia Pant Denim i reklamer på nettet, men de var ikke hjemme i min størrelse. De lovede at skrive til mig, så snart de var hjemme igen. Sikke en service.
Det er ikke sidste gang, at jeg køber den model, de sidder virkeligt godt.
Tak for jer :-)

Respuesta de Klitmøller Collective
Har i dag modtaget "kabul" t-shirts, støtte til Afghanistans kvinder, som I sælger i samarbejde med Lynæs. De er fine og det er godt at kunne købe "støtte" t-shirt. Størrelserne, jeg ønskede mig, var ikke på lager, men jeg har fået rigtig god service - besked om, at jeg enten kunne få pengene tilbage, eller vente en uge mere på levering. (Jeg ventede en uge). Tak.

Respuesta de Klitmøller Collective
Bukserne gik i stykker efter 2 uger. Øv!
MEN: mindre end 24 timer efter min reklamation blir jeg ringet op (en kørdag🥳) og får tilbudt et nyt identisk par nye bukser.
God stil! Meget tilfreds

Respuesta de Klitmøller Collective
Nem og hurtigt på webshop, med hurtig levering. Kvaliteten er virkelig god og meget behageligt at gå med.

Flot indpakning, et vidunderligt stykke tøj fra Klitmøller. Dejligt 👏🏻💚

Respuesta de Klitmøller Collective
Fik lige købt shorts, super kvalitet, holder facon og farve.

Respuesta de Klitmøller Collective
Hej jeg købte sengetøj og da i ikke havde det hjemme i butikken så hjalp butikken i vorupør mig med at købe online ,super dejlig sengetøj 👏👍

Respuesta de Klitmøller Collective
En forkert levering i første omgang blev venligt og hurtigt ændret

Respuesta de Klitmøller Collective
Virkelig lækkert og varm trøje i høj kvalitet - meget servicemindet virksomhed med god kundeservice :) Kan kun anbefale

Respuesta de Klitmøller Collective
Wonderful fair fashion clothing and an excellent matchless customer service.

Respuesta de Klitmøller Collective
Lækkert tøj med holdning til materiale, miljø og forbrug
Designs og farver, der holder flere sæsoner.
Fantastisk kundeservice og hurtig ekspedition.
Alt i alt en god oplevelse.

Respuesta de Klitmøller Collective
Kvalitet hele vejen igennem - købsprocessen, leveringen, indpakningen og ikke mindst selvfølgelig -min nye skjorte :-)

Respuesta de Klitmøller Collective
Schnelle Bearbeitung, tolle Produkte, schneller Versand. Mehr geht nicht! Immer wieder gerne!