Klitmøller Collective Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når du bestiller tøj hos Klitmøller Collective, så sender de det næsten før du har trykket ‘køb’ 🤗 Det kommer omhyggeligt pakket ind og når du åbner pakken, er tøjet ordnet og svøbt - her fø... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit første online køb, købt via ønsker fra Ønskesky. Da jeg havde bestilt og betalt min ordre, gik jeg på jeres hjemmeside og der poppede en forside frem "få 10% på dit første køb" 🥴øv jeg skulle ha... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig flot overshirt til manden og topsevice! Den var for stor i første omgang, og jeg var for sent ude med ombytning ift. købsdatoen. Men der var ingen problemer. Inga i kundeservice gav mig en vi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En usædvanlig god og hurtig kundeservice, hvor Inga ikke blot svarede på min forespørgsel, men gjorde det i en tone, hvor jeg tydeligt kunne fornemme en venlig, kompetent og engageret person i den and... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Klitmøller Collective er en livsstil hvor ideer stammer fra møder, rejser og sammenkomster gennem generationer, bundet sammen af havet i og omkring Klitmøller. Vi designer til mennesker, der er tiltrukket af den rå nordiske natur. Vores mål er at designe og producere tøj der holder, i kvalitetsmaterialer med en bæredygtig tilgang til produktion, farver, materialer og udseende. Vi designer alt i Danmark og producerer i Portugal i nærheden af Porto i mindre fabrikker, der ofte er drevet af familier.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

45 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Skøn kundeserive

Jeg skrev til klitmøller angående en trøje de ikke havde på lager online. De hjalp mig straks med at få den sendt fra en af deres forretninger og jeg fik den et par dage efter. Skøn og dejlig blød uldtrøje. Tusind tak for skøn service.

11 de diciembre de 2024

Kære Anne,

Mange gange tak for at tage dig tid til at skrive så pæn en anmeldelse! :-) Vi er virkelig glade over, at du er tilfreds med vores service og produktet!

Rigtig god jul til dig fra hele holdet! :-)

Ikke sidste gang

God kvalitet og hurtig levering

Respuesta de Klitmøller Collective

Nej hvor er det godt at høre!! :-) Mange tak for din anmeldelse og tid kære Inge!

Bedste kundeservice!!!

Jeg havde set Lydia Pant Denim i reklamer på nettet, men de var ikke hjemme i min størrelse. De lovede at skrive til mig, så snart de var hjemme igen. Sikke en service.
Det er ikke sidste gang, at jeg køber den model, de sidder virkeligt godt.
Tak for jer :-)

Kære Marianne,

Mange gange tak for din positive anmeldelse. Vi er bare utrolig glade for at du er tilfreds med vores kundeservice og Lydia denim pants! :-))

Tak for DIG samt rigtig god dag og store smil fra hele holdet. :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har i dag modtaget "kabul" t-shirts

Har i dag modtaget "kabul" t-shirts, støtte til Afghanistans kvinder, som I sælger i samarbejde med Lynæs. De er fine og det er godt at kunne købe "støtte" t-shirt. Størrelserne, jeg ønskede mig, var ikke på lager, men jeg har fået rigtig god service - besked om, at jeg enten kunne få pengene tilbage, eller vente en uge mere på levering. (Jeg ventede en uge). Tak.

Kære Susan,

Tak for din anmeldelse, dog lyder det til, at den nok ikke burde have været rettet mod os, da vi ikke sælger de nævnte t-shirts og heller ikke har indgået det nævnte samarbejde med Lynæs som du italesætter. Så mon ikke der er en anden virksomhed som har fortjent din gode anmeldelse? :-)

Venlige hilsner
Inga // Klitmøller Collective

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fra skuffelse til begejstring!!!

Bukserne gik i stykker efter 2 uger. Øv!
MEN: mindre end 24 timer efter min reklamation blir jeg ringet op (en kørdag🥳) og får tilbudt et nyt identisk par nye bukser.
God stil! Meget tilfreds

27 de septiembre de 2024

Hej Ulla,

Vi er meget glade og taknemmelige for, at vi kunne finde en god løsning sammen og at du vil give os en chance til. :-)

Dejligt produkt

Dejligt produkt, hurtig levering, flotte designs.

2 de octubre de 2024

Respuesta de Klitmøller Collective

Tusind tak for din pæne anmeldelse Simon! :-))

God kvalitet

Nem og hurtigt på webshop, med hurtig levering. Kvaliteten er virkelig god og meget behageligt at gå med.

30 de septiembre de 2024

Hej Jacob,

Mange tak for de pæne ord og din tid! :-))

Blød varm Merino fra Klitmøller

Flot indpakning, et vidunderligt stykke tøj fra Klitmøller. Dejligt 👏🏻💚

27 de septiembre de 2024

Hej Lotte,

Det er vi utrolig glade for at du synes! Mange gange tak for din skønne anmeldelse. :-))

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej jeg købte sengetøj og da i ikke…

Hej jeg købte sengetøj og da i ikke havde det hjemme i butikken så hjalp butikken i vorupør mig med at købe online ,super dejlig sengetøj 👏👍

5 de agosto de 2024

Hej Birthe,

Hvor dejligt at læse at du synes så godt om vores sengetøj og at vores butikspersonale kunne være behjælpelig med at lægge en online-ordre! :-))

Tusind tak for din tid og din anmeldelse! :-) Og en rigtig god mandag til dig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En forkert levering i første omgang…

En forkert levering i første omgang blev venligt og hurtigt ændret

29 de julio de 2024

Hej Karin,

Tak for at vælge os og for din positive anmeldelse, forståelse og tid! Vi er glade for at vi kunne rette op på vores fejl til din tilfredstillelse. :-)

Rigtig lækkert produkt!

Virkelig lækkert og varm trøje i høj kvalitet - meget servicemindet virksomhed med god kundeservice :) Kan kun anbefale

16 de julio de 2024

Respuesta de Klitmøller Collective

Tusind tak for din positive anmeldelse Felix! Det er vi utrolig glade for at du synes. :-))

Mvh Team-KC

excellent matchless customer service

Wonderful fair fashion clothing and an excellent matchless customer service.

12 de julio de 2024

Dear Kirsten,

Thank you so much for your time to leave this great review which we are very grateful and happy about. :-))

Wishing you a lovely sunday!

Lækkert tøj med holdning

Lækkert tøj med holdning til materiale, miljø og forbrug
Designs og farver, der holder flere sæsoner.
Fantastisk kundeservice og hurtig ekspedition.
Alt i alt en god oplevelse.

2 de julio de 2024

Respuesta de Klitmøller Collective

Sikke en dejlig start på dagen med en anmeldelse som denne! :-) Vi takker mange gange for de pæne ord og din tid.

Rigtig god sommer fra hele holdet! :-)

Kvalitet hele vejen igennem

Kvalitet hele vejen igennem - købsprocessen, leveringen, indpakningen og ikke mindst selvfølgelig -min nye skjorte :-)

15 de junio de 2024

Hej Bente,

Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, som vi blev meget glade for. :-))

Rigtig god torsdag til dig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Immer wieder zu empfehlen!!

Schnelle Bearbeitung, tolle Produkte, schneller Versand. Mehr geht nicht! Immer wieder gerne!

9 de junio de 2024

Hallo Jasper,

Vielen Dank für dein positives Feedback, deine Zeit und die lieben Worte, die uns sehr freuen. :-))

Wir wünschen dir ein angenehmes, bevorstehendes Wochenende!

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.