Jeg havde modtaget produktet Woody, for omkring 6 mdr siden, og efter ganske få gange benyttet, viste produktet sig at være defekt. Jeg kontaktede derfor kundeservice som var utroligt behjælpeli... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg elsker elsker virkelig firmaet og missionen men efter 9 måneder er min Woody stoppet med at virke :( Jeg ved ikke om jeg har en urealistisk forestilling om holdbarhed men jeg savner den hver dag.... Ver más
verdens sødeste personale! ikke mindst virtuelt, hvor de stod klar til at erstatte et produkt, jeg endda havde haft over længere tid, som pludselig fik en løs forbindelse og ikke virkede helt, som de... Ver más
La empresa ha respondido
Klub Venus er et selfcare-brand dedikeret til at gøre velvære og nydelse til en naturlig del af din hverdag. Vi designer æstetiske, first-class produkter, skabt i tæt samarbejde med vores community—fordi selfcare skal føles trygt, inspirerende og helt uden skam <3
Kronprinsensgade 13, 1 tv, 1114, københavn, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Klub Venus ApS
Rigtig hurtig levering og virkelig god kvalitet. Produktet kan varmt anbefales .

Respuesta de Klub Venus ApS
Jeg kunne ikke læse den vedlagte brugsanvisning på grund af en meget lille skrift. Men fik hurtigt, meget venlig hjælp, da jeg henvendte mig. Nu virker produktet som beskrevet.

Respuesta de Klub Venus ApS
Fantastisk produkt hurtig levering og yderst behagelig ekspedition ved reklamation

Respuesta de Klub Venus ApS
Varen kom hurtigt og forløb uden problemer. Mega lækker vare!

Respuesta de Klub Venus ApS
Altid super god service og produkterne er fantastiske

Helt fantastisk til både min partner og jeg <33

Respuesta de Klub Venus ApS
Jeg købte en Woody, som er virkelig bare en god maskine - som har givet mig og min kæreste en masse glæde.
Der var dog en del som ikke virkede hvortil jeg skrev til Klub Venus. De sendt mig en helt ny Woody helt gratis efter jeg havde sendt en video af den gamle som var i stykker.
Køber helt klart fra Klub Venus og fortæller min veninder om dem!

Respuesta de Klub Venus ApS
Fantastiske produkter og upåklagelig service - man får oveni købet en mail med inspiration til hvordan man kan bruge sit produkt

Respuesta de Klub Venus ApS
Super hurtig levering og diskret. Flot design. Fedt man både kan bruge det selv og sammen med en partner. Den kunne dog godt arbejds på at gøre mere lydsvag

Respuesta de Klub Venus ApS
Min Woody ville ikke starte, selvom den var opladet. Jeg kontakter jer på mail, viser at den ikke virker og vupti, ganske få dage efter, har jeg en ny. Det er fabelagtig service, tusind tak for hjælpen 😘😘.

Respuesta de Klub Venus ApS
Lækre produkter, lidt frustrerende at der langeres noget nyt lige efter man har købt noget, fordi i lagde et fristende her og nu tilbud ud. Men elsker jeres image, elsker jeres IG og jeres skønne budskaber. (trods det hele godt kan føles lidt Københavner smart, føler ikke i har nogen ambassadører som bor i Jylland?).

Respuesta de Klub Venus ApS
verdens sødeste personale! ikke mindst virtuelt, hvor de stod klar til at erstatte et produkt, jeg endda havde haft over længere tid, som pludselig fik en løs forbindelse og ikke virkede helt, som den skulle.
UDOVER DET - så er det bare lækre pleasure produkter, som jeg kun kan anbefale 🙏🏼🩷 10000/10 herfra og masser af kærlighed til klub venus !!!