Klub Venus ApS Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde modtaget produktet Woody, for omkring 6 mdr siden, og efter ganske få gange benyttet, viste produktet sig at være defekt. Jeg kontaktede derfor kundeservice som var utroligt behjælpeli... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg elsker elsker virkelig firmaet og missionen men efter 9 måneder er min Woody stoppet med at virke :( Jeg ved ikke om jeg har en urealistisk forestilling om holdbarhed men jeg savner den hver dag.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

verdens sødeste personale! ikke mindst virtuelt, hvor de stod klar til at erstatte et produkt, jeg endda havde haft over længere tid, som pludselig fik en løs forbindelse og ikke virkede helt, som de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para masajes

Escrito por la empresa

Klub Venus er et selfcare-brand dedikeret til at gøre velvære og nydelse til en naturlig del af din hverdag. Vi designer æstetiske, first-class produkter, skabt i tæt samarbejde med vores community—fordi selfcare skal føles trygt, inspirerende og helt uden skam <3

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Smooch

Jeg har købt en Smooch og et håndklæde.
Legetøjet er min nye bedste ven 😇

17 de julio de 2023

Hej Lena💕

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er vi bare så glade for at høre!✨
Rigtig god fornøjelse med din nye bedste ven💋

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig hurtig levering og virkelig god…

Rigtig hurtig levering og virkelig god kvalitet. Produktet kan varmt anbefales .

16 de julio de 2023

Hej Anja✨

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for mig, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er blevet glad for dit produkt!💕

Super

God info undervejs om pakke-status.

11 de julio de 2023

Hej Maiken💕

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for at det har været din oplevelse hos os💕

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god kundeservice

Jeg kunne ikke læse den vedlagte brugsanvisning på grund af en meget lille skrift. Men fik hurtigt, meget venlig hjælp, da jeg henvendte mig. Nu virker produktet som beskrevet.

12 de julio de 2023

Hej Nelli💖

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for at vi kunne hjælpe!💕
Rigtig god fornøjelse med dit produkt✨

Skøn kundeservice🙏🏼🌷

Skøn kundeservice🙏🏼🌷

- og ikke mindst lækre produkter☀️

13 de julio de 2023

Hej Ann-Dorte💕

Tusind tak for din anmeldelse!

Du er skøn! Tak for de fine ord, det betyder meget for os💕

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk produkt hurtig levering og…

Fantastisk produkt hurtig levering og yderst behagelig ekspedition ved reklamation

12 de julio de 2023

Hej Thomas💕

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er så glad for at høre, at du har været glad for den behandling du har fået hos os - det er alt vi kunne ønske os!💖

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk til både min partner og…

Helt fantastisk til både min partner og jeg <33

11 de julio de 2023

Hej Amanda💕

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er bare så dejligt at høre, at dig og din partner har haft nogle gode oplevelser med vores produkter!✨
Mere kunne vi ikke bede om💕

Jeg købte en Woody

Jeg købte en Woody, som er virkelig bare en god maskine - som har givet mig og min kæreste en masse glæde.
Der var dog en del som ikke virkede hvortil jeg skrev til Klub Venus. De sendt mig en helt ny Woody helt gratis efter jeg havde sendt en video af den gamle som var i stykker.
Køber helt klart fra Klub Venus og fortæller min veninder om dem!

29 de junio de 2023

Hej Anoushka💕

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er bare så glad for at høre, at vi fandt en løsning til dig!✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiske produkter og upåklagelig…

Fantastiske produkter og upåklagelig service - man får oveni købet en mail med inspiration til hvordan man kan bruge sit produkt

26 de junio de 2023

Hej Nanna✨

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi gør hvad vi kan for at give jer en god oplevelse, så det betyder meget at høre om dine erfaringer hos os!💖

Tak for at du er med ombord!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og sindssygt lækre…

God service og sindssygt lækre produkter!

18 de junio de 2023

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er alt vi kunne drømme om, tak!✨

Super god service

20 de junio de 2023

Hej du💖

Tusinde tak for din anmeldelse!

Så dejligt at høre!✨

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super hurtig levering og diskret

Super hurtig levering og diskret. Flot design. Fedt man både kan bruge det selv og sammen med en partner. Den kunne dog godt arbejds på at gøre mere lydsvag

19 de junio de 2023

Hej Amanda💖

Tusinde tak for din anmeldelse og feedback!

Så skønt at at høre, at du har haft en god oplevelse med vores produkter, både med dig selv og andre!💕

I forhold til produktet, er du altid velkommen til at skrive på Hello@klubvenus.dk, hvis du har noget feedback eller er utilfreds med noget, så vil vi meget gerne høre fra dig!💖

Fantastisk service

Min Woody ville ikke starte, selvom den var opladet. Jeg kontakter jer på mail, viser at den ikke virker og vupti, ganske få dage efter, har jeg en ny. Det er fabelagtig service, tusind tak for hjælpen 😘😘.

13 de junio de 2023

Hej Ulla💕

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er bare dejligt at vi kunne finde en god og hurtig løsning til dig!💖

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi går meget op i, at folk fra vores community har en god og tryg oplevelse hos os, så det varmer at det har været tilfældet hos dig!💖💖

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lækre produkter <3 god energi!

Lækre produkter, lidt frustrerende at der langeres noget nyt lige efter man har købt noget, fordi i lagde et fristende her og nu tilbud ud. Men elsker jeres image, elsker jeres IG og jeres skønne budskaber. (trods det hele godt kan føles lidt Københavner smart, føler ikke i har nogen ambassadører som bor i Jylland?).

2 de junio de 2023

Hej Rikke💕

Tusind tak for din anmeldelse og feedback!

Vi prøver helt klart også at få spredt vores univers til hele landet, og vil selvfølgelig gerne arbejde sammen med en masse søde mennesker i Jylland også - så hvis du har nogen i tankerne, er du altid velkommen til at komme med inputs!💖💖
Vi har også vore søde kollega Klara, som er vores ambassadør i Jylland, som også jævnligt holder events🪐

Vi er så glade for at have dig med ombord, og tager dine ord til os💖

Stort knus Amanda // Klub Venus🪐

verdens bedste klub venus 💛

verdens sødeste personale! ikke mindst virtuelt, hvor de stod klar til at erstatte et produkt, jeg endda havde haft over længere tid, som pludselig fik en løs forbindelse og ikke virkede helt, som den skulle.
UDOVER DET - så er det bare lækre pleasure produkter, som jeg kun kan anbefale 🙏🏼🩷 10000/10 herfra og masser af kærlighed til klub venus !!!

1 de junio de 2023

Hej Fie✨

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er jeg bare glad for at høre at du har haft en god oplevelse hos os!🪐
Vi står altid klar til at hjælpe og guide, hvis du får brug for det en anden gang!💕

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.