Jeg havde modtaget produktet Woody, for omkring 6 mdr siden, og efter ganske få gange benyttet, viste produktet sig at være defekt. Jeg kontaktede derfor kundeservice som var utroligt behjælpeli... Ver más
La empresa ha respondido
Lækre produkter, lidt frustrerende at der langeres noget nyt lige efter man har købt noget, fordi i lagde et fristende her og nu tilbud ud. Men elsker jeres image, elsker jeres IG og jeres skønne buds... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg elsker elsker virkelig firmaet og missionen men efter 9 måneder er min Woody stoppet med at virke :( Jeg ved ikke om jeg har en urealistisk forestilling om holdbarhed men jeg savner den hver dag.... Ver más
verdens sødeste personale! ikke mindst virtuelt, hvor de stod klar til at erstatte et produkt, jeg endda havde haft over længere tid, som pludselig fik en løs forbindelse og ikke virkede helt, som de... Ver más
La empresa ha respondido
Klub Venus er et selfcare-brand dedikeret til at gøre velvære og nydelse til en naturlig del af din hverdag. Vi designer æstetiske, first-class produkter, skabt i tæt samarbejde med vores community—fordi selfcare skal føles trygt, inspirerende og helt uden skam <3
Kronprinsensgade 13, 1 tv, 1114, københavn, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nyhedsbreve er stukket af.
Engang var der gode artikler, som man kunne læse. Nu bliver man spammet med de samme tilbud igen og igen og igen og igen. Det er som om, at Klub Venus er blevet tilmeldt et eksternt nyhedsbrevbureau.
Det er en skam, for jeg har anbefalet virksomheden til mange, men noget er der desværre sket i den forkerte retning.
Produkterne har dog været gode.
Advent pakken med tre stk. (Woody, pullet og en lys grøn anal vibrator) fra 2024 virkede ikke efter et år. Ville ikke oplade og funktionerne stoppede hurtigt med at være optimalt på Woody.
Fine produkter og webshoppen spiller god levering, kan faktisk ikke sige noget negativt før man siger ja til nyheder og mail.
Der bliver sendt mails og tilbud nyt lager spar 40% forår spar 40% osv osv i et omfang der får temu og svindler der siger de kommer andel banken nets MobilePay osv til at line nybegynder.
Vi ville faktisk gerne modtage lidt for at se hvad vores næste køb skulle være.
Men det kommer desværre ikke til at ske da det er lidt svært at tage jer seriøst med alle de mails og når der ALTID er noget hvor man spare 40%
Sæt nu bare priserne rigtigt og lad være med endnu et “tilbud” som der ikke er et tilbud.
Og blot til info har siden 18/3 modtaget omkring 30 nyhedsbrev og tilbud det er jo helt tosset og grunden til 2 stjerner og at jeg ikke vil anbefale jer da jeres normale priser og tilbud er fup.
Uden alle de “tilbud” havde I fået 5 stjerner uden tøven.
De vender ikke retur på min reklamation, selvom produktet er under to år gammelt. Har forsøgt at kontakte dem gentagne gange. Anbefaler ikke andre at købe deres produkter.
Havde bestilt 2 produkter til i alt 311,- de sender en mail om at den ene ikke var på lager alligvel, så jeg spørg om de får den tilbage på lager hvilket jeg får at vide at den kommer igen ugen efter, jeg svare derfor at jeg godt kunne tænke mig få det sendt samlet. På intet tidspunkt bliver jeg oplyst om at det vil koste mig over 400 OVENI de 311 som jeg i forvejen har betalt…. Kan ikke anbefales!
Jeg har nu i 2 uger forsøgt at returnere et uåbnet produkt. Jeg anmodede endda om retur før pakken overhovedet var afsendt, pga fortrydelse.
Ved første mail fik jeg aldrig svar. Efter jeg havde ventet 1 uge på svar, skrev jeg igen og fik svar efter omkring 3 dage. De skrev da, at jeg ville få en mail med et returlabel. Det er en uge siden, og jeg har endnu ikke modtaget noget label.
Irriterende at noget så simpelt skal være så besværligt, og jeg skal gå og tænke på det i så lang tid.
Har efterhånden en lille håndfuld selvkærlige apparater fra jer. De er smukke, bløde &gode. Og fin service 😁
Efter 2,5 år er min Dory død. Batteriet vil simpelthen ikke mere. Det synes jeg er for tidligt, og det får mig til at tvivle på kvaliteten. Jeg vil rigtig gerne støtte Klub Venus' værdier og virksomhed, men produktet gør at jeg overvejer at prøve et andet brand.
Produktet virkede godt, mens det virkede. Det gik dog i stykker efter at have brugt det maks 20 gange, og jeg kan se, at jeg ikke er den eneste, der har haft dette problem.
Da produktet er over 2 år gammel, er der ingen garanti på det, og mine penge er derfor spildt. Jeg synes, at det er meget dårlig service at betale så mange penge for et produkt i så dårlig kvalitet, og at man så ikke kan reklamere over det efterfølgende - især, når det åbenbart er et gennemgående problem.
Derudover, meget langsom svartid.
Fantastiske medarbejdere, som er omsorgsfulde og gode til at kommunikere.
Der er ikke andet at sige end. Det er en ny og spændende verden at træde ind i 🤩
Nogle af mine vare var gået i stykker - det er hvad der kan ske. Jeg skriver derefter til dem, og jeg får virkelig hurtigt svar og bliver mødt med rar og venlig tone. Der bliver hurtigt fundet frem til en løsning uden at jeg skulle vente yderligere tid på det.

Respuesta de Klub Venus ApS