Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een telefoonhoesje en screen saver besteld, nooit ontvangen. Contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben direct de bestelde artikelen naar me toegestuurd. Een zeer tevreden klant X... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De naam "knaldeals" wekte niet gelijk vertrouwen, maar deze firma is werkelijk TOP!!! Een hoesje, voor een OnePlus Nord4, die officieel nog nergens te verkrijgen was, werd binnen 24uur geleverd, z... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Iphone 12 pro max waterbestendig hoes aangekocht. Bij uittesten liep er gewoon water in mijn telefoon. Deze meteen retour gedaan, ik krijg te horen dat ik geen geld terug kan krijgen omdat deze niet m... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Snelle (eerst foutieve) levering maar echt waardeloze service. Weigeren te luisteren, beroepen zich op algemene voorwaarde en je hebt pech gehad als klant. Waardeloze bol.com partner. Ik wilde ear... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares

Sobre Knaldeals.com

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Knaldeals.com is dé online aanbieder van smartphone en tablet accessoires. Met meer dan 10 jaar ervaring bieden wij een uitgebreid assortiment A-merken uit eigen voorraad tegen knalprijzen. In het uitgebreide assortiment vind je onder ander telefoonhoesjes, screen protectors, en nog veel meer accessoires! Wij leveren originele accessoires voor diverse merken, zoals: Apple, Samsung, Huawei, Sony, Nokia, Xiaomi. Ook kun je bij ons terecht voor alternatieve topmerken, waaronder: Spigen, Just in Case, Aukey, ESR, Dux Ducis en CASEME. Neem gerust eens een kijkje op onze website om te zien wat wij voor jouw toestel te bieden hebben!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Slechte service

Slechte service! Een origineel Samsung galaxy s10 plus led view cover besteld, na 8 maanden de hoeken kapot. Gebruikersschade volgens Knaldeals, misschien dat Samsung nog iets kon betekenen.
Als ik een ei koop, ga ik ook niet naar de kip toe!

27 de mayo de 2021

Bedankt voor je review.

Dit valt inderdaad, helaas, onder gebruikersschade. Dit is een defect die niet ontstaat als je niks met je telefoon(hoesje) doet. In dit geval is het dus gebruikersschade. Daar kunnen wij helaas niks aan doen, Samsung in sommige gevallen nog wel.

Polar M400 armband

Vorige week kocht ik een Polar M400 polsband. Bij levering bleek de armband toch niet te passen op Polar M400. De polsband is smaller dan de polsband die wij hebben, vermoedelijk omdat het over een ander jaartal gaat. Dit staat nergens vermeld op de website. Bij info met klantendienst, blijkt dat ikzelf de retourkosten van 11 Euro moet betalen terwijl het over een fout product geleverd product gaat?
Eerste bestelling op deze site blijkt dus al heel hard tegen te vallen. Geen aanrader dus!

26 de mayo de 2021

Goedemiddag,

We vinden het vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de retourprocedure bij Knaldeals.com. Helaas kunnen wij onze klanten tot op heden nog niet een kosteloze retourzending aanbieden.

Wij hebben het door jou bestelde product geleverd, dus daarin hebben wij niks fout gedaan. Indien wij een verkeerd of defect product opsturen, zullen wij uiteraard de retourkosten voor klanten vergoeden. Helaas zijn de kosten voor het retour sturen in dit geval voor eigen rekening. Onze excuses voor het ongemak.

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Meerdere dagen geen reactie ontvangen.

18 de mayo de 2021

Goedemiddag,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de service. Om je klacht te kunnen behandelen en je een passende oplossing te bieden zouden wij je willen verzoeken om een e-mail te sturen naar klantenservice@knaldeals.com.

Wij zien je e-mail graag tegemoet.

Prima service

Prima service, product origineel van Sony. Goede kwaliteit. De volgende dag in huis.

17 de mayo de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goede prijs maar het retourbeleid laat te wensen over...

Goede prijs en snelle levering maar het retourbeleid laat nogal wat te wensen over. Voor de aankoop betaalde ik €2- verzendkosten wat ik best schappelijk vond echter zijn de retourkosten voor EIGEN rekening en omdat ze met een partner Returnless.com werken betaald je €4,95 om je pakketje terug te laten sturen. Dat is nogal een overdreven bedrag voor een hoesje van €10,- euro dus uiteindelijk het hoesje maar gehouden...

16 de mayo de 2021

Goedemiddag,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze retourprocedure.

Het klopt inderdaad dat wij samenwerken met Returnless. Op de prijzen hebben wij helaas geen invloed.

Indien er vanuit ons een verkeerd product wordt opgestuurd, zullen wij uiteraard de retourkosten voor klanten vergoeden. Helaas zijn de kosten voor het retour sturen in dit geval voor eigen rekening. Onze excuses voor het ongemak.

Knaldeals.com

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.