We ordered and payed up front for two Roller shutters, and the smaller one needs a remote to operate it. It was not included apparently. There was no indication that the remote had to be purchased sep... Ver más
La empresa ha respondido
Jest to trzecia żaluzja (50mm lamelki perforowane) zrobiona na konkretny wymiar. Wszystkie realizacje wykonane dokladnie z zamówieniem oraz w terminie.
La empresa ha respondido
Dziękuję za zaangażowanie i świetną jakość w przygotowaniu zamówienia i dbałość w jego dostarczeniu w nienaruszonym stanie. Polecam serdecznie.
La empresa ha respondido
Samodzielne wykonanie przeze mnie pomiary zostały zrealizowane dokładnie. Jakość wykonania materiał jest bardzo dobrej jakości oraz cena naprawdę korzystna. Firma z miasta w którym mieszkam wyceniła... Ver más
La empresa ha respondido
sklep internetowy Knall jest bezpośrednim dystrybutorem osłon okiennych wewnętrznych i zewnętrznych pochodzących z najnowocześniejszych i renomowanych fabryk działających na terenie Unii Europejskiej. W naszej ofercie mamy rolety, żaluzje, plisy, moskitiery oraz, z zakresu osłon zewnętrznych, markizy, rolety zewnętrzne i osłony do okien dachowych. Ponadto oferta poszerzona jest o segmentowe bramy garażowe, pergole, a także akcesoria z zakresu tworzenia tzw. inteligentnego domu. Współpracujemy z marami FAKRO i VELUX. Wszystkie oferowane przez nas produkty poddawane są restrykcyjnym kontrolom jakości. Nasze doświadczenie i profesjonalizm pozwala nam pracować zgodnie z najwyższymi standardami obsługi i stale poszerzać grupę zadowolonych Klientów.
Wieluńska 3, 42-200, Częstochowa, Polonia
Ha contestado el 70% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de KNALL
Łatwość zamówienia, jakość wykonania, terminowość i komunikatywność to jest to za co cenię Knall

Respuesta de KNALL
Zamówiłam rolety dzień/noc w kasecie w kolorze szarym do kuchni. Po złożeniu zamówienia otrzymałam informację, że czas oczekiwania na realizację zamówienia to 10-15 dni (wyłączając dni wolne od pracy - co jest zrozumiałe). Zakładałam, że rolety przyjdą w drugiej połowie listopada. Zostałam miło zaskoczona, ponieważ rolety dotarły wczoraj i w tym samym dniu zostały zamontowane. Przesyłka dotarła dobrze zabezpieczona. Montaż prosty. Rolety ładnie prezentują się w kuchni. Wrócę do firmy Knall jak będę remontować pokój córki:)

Respuesta de KNALL
Szybkość i sprawność obsługi na najwyższym poziomie. Jakość produktów bardzo dobra.

Respuesta de KNALL
Bardzo dobre i fachowe doradztwo. Żaluzje wykonane bardzo dobrze i prezentują się świetnie.
Jedyne co, to jedna z żaluzji dotarła do mnie z mocnym wgnieceniem (co udało się na szczęście wyprostować a listewki nie były uszkodzone).
Ogólne wrażenia bardzo dobre i na pewno przy następnych zakupach wrócę.

Respuesta de KNALL
Skandalicznie długi czas oczekiwania, podgląd na stan przesyłki pokazywał jakby przesyłka krążyła po całej polsce zanim została skierowana pod prawidłowy adres. Do tej pory nie dostałem przesyłki. Odradzam zakup, firma bazuje na cudzych stanach magazynowych, gdybym chciał tyle czekać zamówiłbym od chińczyka.

Respuesta de KNALL
Zamówienie szybko zrealizowane i jakość dobra

Respuesta de KNALL
Szybki i łatwy montaż , ładny wygląd. Dobrze zapakowana przesyłka. W przyszłości zamówię na pewno jeszcze wasze produkty.

Respuesta de KNALL
Rolety są b.dobrej jakości. Przesyłki są b.dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem i kompletne z ew. zapasowymi elementami. Wybór opcji i materiałów jest b.duży. Możemy zamówić rolety na taki wymiar, jaki potrzebujemy. Generalnie, porządna Firma :-)

Respuesta de KNALL
Polecam sklep Knall. To mój kolejny zakup w tym sklepie. Żaluzje starannie wykonane, działają bez zarzutu. Terminową realizacja zamówienia.

Respuesta de KNALL
profesjonalna firma, profesjonalna obsługa, profesjonalny wyrób :-)

Respuesta de KNALL
Zamówiłem rolety w kasecie i wolnowisząca. Długo szukałem firmy która robi rolety o dużych wymiarach tutaj to znalazłem. 100% polecam.

Respuesta de KNALL
Szybsza realizacja zamówienia niż deklarowana, dobra komunikacja. Cena uważam że adekwatna do jakości.

Respuesta de KNALL
zlecenie zrealizowano w terminie, roleta wykonana solidnie, firma godna polecenia,

Respuesta de KNALL
Profesjonalne podejście do klienta. Pomocna obsługa. Zamówiony produkt w pełni zgodny z opisem.

Respuesta de KNALL
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.