Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We ordered and payed up front for two Roller shutters, and the smaller one needs a remote to operate it. It was not included apparently. There was no indication that the remote had to be purchased sep... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jest to trzecia żaluzja (50mm lamelki perforowane) zrobiona na konkretny wymiar. Wszystkie realizacje wykonane dokladnie z zamówieniem oraz w terminie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dziękuję za zaangażowanie i świetną jakość w przygotowaniu zamówienia i dbałość w jego dostarczeniu w nienaruszonym stanie. Polecam serdecznie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Samodzielne wykonanie przeze mnie pomiary zostały zrealizowane dokładnie. Jakość wykonania materiał jest bardzo dobrej jakości oraz cena naprawdę korzystna. Firma z miasta w którym mieszkam wyceniła... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de persianas
  2. Proveedor de toldos y carpas
  3. Tienda de cortinas

Escrito por la empresa

sklep internetowy Knall jest bezpośrednim dystrybutorem osłon okiennych wewnętrznych i zewnętrznych pochodzących z najnowocześniejszych i renomowanych fabryk działających na terenie Unii Europejskiej. W naszej ofercie mamy rolety, żaluzje, plisy, moskitiery oraz, z zakresu osłon zewnętrznych, markizy, rolety zewnętrzne i osłony do okien dachowych. Ponadto oferta poszerzona jest o segmentowe bramy garażowe, pergole, a także akcesoria z zakresu tworzenia tzw. inteligentnego domu. Współpracujemy z marami FAKRO i VELUX. Wszystkie oferowane przez nas produkty poddawane są restrykcyjnym kontrolom jakości. Nasze doświadczenie i profesjonalizm pozwala nam pracować zgodnie z najwyższymi standardami obsługi i stale poszerzać grupę zadowolonych Klientów.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 70% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Strona internetowa bardzo dobrze przygotowana pod złożenie zamówienia, czas realizacji szybszy niż zakładany. Produkt wykonany bardzo dobrze. Polecam

11 de diciembre de 2023

Dziękujemy Pani Joanno i serdecznie pozdrawiamy

Świetny produkt

Świetny produkt, za rozsądny pieniądz, warto chwilę poczekać. Zaluzje bardzo latwo zamontować samodzielnie. Największe wyzwanie to mierzenie, z tego co dostałem wnioskuję, że żaluzje będą dokladnie tej szerokosci która podacie.

20 de diciembre de 2023

Respuesta de KNALL

Dziękujemy za zaufanie i serdecznie pozdrawiamy

Super jakość !

Super jakość produktu! Polecam

17 de diciembre de 2023

Respuesta de KNALL

Panie Dawidzie bardzo dziękujemy za zaufanie i serdecznie pozdrawiamy ;-)

Bardzo sprawna dostawa

Bardzo sprawna dostawa, dobry kontakt z biurem obsługi klienta. Bardzo dobra jakość żaluzji oraz pełną możliwość personalizacji. Polecam.

6 de diciembre de 2023

Respuesta de KNALL

Bardzo dziękujemy za zaufanie Pani Patrycjo i cieszy nas fakt że jest Pani zadowolona z zakupu ;-) serdecznie pozdrawiamy

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Trochę rozczarowany.

Żaluzje są ładne i wykonane estetycznie. Jednak brakuje śrób montażowych, a wystarczyłoby poczas przyjmowania zamówienia spytać klienta jak będą montowane aby dać te właściwe. Kiedyś zamówiłem z pewnej firmy lampy to w komplecie oprócz śrub montażowych dołączono również odpowiednie wiertło widiowe.
Cena transportu też powala. Kowalski z łapanki za dużą cenę.

1 de diciembre de 2023

Respuesta de KNALL

Pani Ryszardzie dziękujemy za opinie i cieszy nas fakt że podoba się Panu żaluzja drewniana.
Jeśli chciałby Pan kołki rozporowe lub inne śruby możemy dla Pana takie przygotować i wysłać
niestety nie robimy tego domyślnie jak i żadna firma z naszej branży ze względu wiele rodzajów podłoża i typów śrub.
Co do ceny transportu to jest ona najniższa z możliwych biorąc pod uwagę gabaryty pana Żaluzji Drewnianej, większość firm kurierskich w ogóle nie obsługuje paczek pow 2,5 metra.
Dziękujemy bardzo za zaufanie i serdecznie pozdrawiamy

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Montaż żaluzji sufitowy

Mam zastrzeżenia do uniwersalnych /ściana-sufit/ uchwytów montażowych. Otwory na śruby nie posiadają żadnej tolerancji montażowej. Przy żaluzji o szerokości 2,0 m bardzo trudno zamontować 4 uchwyty w linii. Otwory wierciłem w suficie betonowym. Przy podłożu typu gips-karton, lub drewno na pewno byłoby łatwiej.
Natomiast same żaluzje super.

17 de noviembre de 2023

Panie Krzysztofie

Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami z montażem naszych żaluzji. cieszymy się ze jest Pan zadowolony z jakości samego produktu, co do uchwytów to faktycznie wymagają one nieco precyzji przy montażu, powinny być zamontowane w jednej linii, jeśli potrzebował by Pan np większej ilości uchwytów proszę wysłać do nas wiadomość to bezpłatnie podeślemy. Serdecznie pozdrawiamy

super

Po raz kolejny zamówiłam rolety i po raz kolejny nie zawiodłam się.
Wszystko zrealizowane perfekcyjnie i na czas.

15 de noviembre de 2023

Respuesta de KNALL

Dziękujemy Pani Aneto ;-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Solidny i estetyczny produkt

Dobra jakość materiałów i bardzo dobry efekt wizualny. Mimo tego sposób laminowania daje trochę nienaturalny efekt, patrząc na filmy publikowane przez firmę spodziewaliśmy się czegoś bardziej zbliżonego do naturalnego drewna. W paczce z zamówieniem "fruwał" jeden mały plastikowy element, który prawdopodobnie odpadł w trakcie transportu od mechanizmu szerszej z dwóch zamawianych przez nas rolet. Być może z tego powodu zdarza się, że sznurki sterujące roletą od czasu do czasu poruszają się w mechanizmie niesymetrycznie, co powoduje niesymetryczne opadanie rolety. Mimo wszystko polecam, całkiem solidny i ładny wizualnie produkt.

18 de octubre de 2023

Respuesta de KNALL

Pani Mario Przede wszystkim dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami z naszymi produktami. Cieszymy się, że jakość materiałów oraz efekt wizualny naszych rolet spotkały się z Pani uznaniem.
Jeśli chodzi o Pani doświadczenia związane z transportem i działaniem mechanizmu rolety, chcielibyśmy przeprosić za wszelkie niedogodności. Oferujemy bezpłatną pomoc techniczną oraz wymianę ewentualnie uszkodzonych lub brakujących części. Jeśli z żaluzja coś jest nie tak prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta. Doceniamy Pani rekomendację i jesteśmy wdzięczni za pozytywną ocenę naszych produktów. Zapewniamy, że Pani opinia jest dla nas cenna i będzie brana pod uwagę w dalszym rozwoju naszej oferty.

Z wyrazami szacunku,
Zespół Knall

realizacja, jakość, nowoczesność

2 de octubre de 2023

Respuesta de KNALL

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy ;-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.