Onze keukenrenovatie is volledig naar wens uitgevoerd! Precisie maatwerk! Geen hoekje te scheef voor Korpershoek. Tijdens het werk alle ruimte voor overleg of kleine aanpassingen. Ook na 3 maanden op... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Wij hebben vanaf het begin tot het einde van het project goed contact met Arko gehad. Tijdens het maken van het ontwerp van de keuken dacht Arko goed mee in onze wensen en stelde waar nodig ook alt... Ver más
Werken netjes en volgens afspraak. Communicatie loopt vlot en soepel
Wederom prettige en snelle manier van communiceren. Van te voren uitgebreid contact gehad over de uitvoering net zolang tot we het gewenste resultaat hadden. Na afloop toch nog iets wat aangepast moes... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ik ben Arko Korpershoek en ben sinds 1 februari 2023 zelfstandig ondernemer. Ik zit al veel jaar in de Meubelbranche en kan vrijwel alles maken van hout. Ik ben zeer gespecialiseerd in keukens en kasten. Dus wilt u een mooi stuk meubilair? Bijvoorbeeld, een bed, een keuken, een kast of iets anders wat u van hout gemaakt wil hebben. Dan bent u bij het juiste adres, bij dit bedrijf bespreek ik rustig met u wat er gemaakt moet worden en kijken we naar alle perspectieven en de beste mogelijkheden!
Información de contacto
Willem Mechteldstraat 14 , 4196 AN, Tricht, Holanda
- 0642813323
- info@korpershoekinterieurbouw.nl
- korpershoekinterieurbouw.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Eerlijk, betrouwbaar en alles op maat.
Eerlijk en betrouwbaar, alles op maat en voor elk probleem een oplossing
Zeer vakkundig werk geleverd.goede…
Zeer vakkundig werk geleverd.goede materialen en snel geleverd. Buitengewoon vakkundig en goed advies.
Super blij!
Wij zijn erg blij mee met onze geweldige keukens, badkamermeubels, garderobekast en ons op maat gemaakte bed met nachtkastjes. Gemaakt van degelijk materiaal en onze gedachten werden uitgetekend door Arko!
Dik tevreden
Het paste goed bij elkaar, was zoals ik in mijn hoofd had, was mooi gemaakt en met liefde in mijn huis geplaatst!
Prachtige keuken!
Arko heeft voor ons een prachtige keuken gemaakt! Hij dacht super goed mee met onze wensen en kon hier een mooie keuken van maken. Alles is netjes afgewerkt en konden wij zo in ons huis plaatsen. Alles is mogelijk! Wij zijn super tevreden.