Helt sikkert et af de absolut bedste centre belligende på Midtsjælland. Fede hold, samt er det absolut i toppen baseret på udstyr og maskiner. Ydermere er det altid rart at komme et sted hvor alle ryd... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har sjældent været medlem af en træningsklub, hvor der er så mange engagerede instruktører og ejere. Takket være denne klub, har jeg kunnet træne mig op til Triathlon uden skader, og med smil på l... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kan varmt anbefale alle der vil tabe sig at få hjælp af Køge kostkoncept, stor ros til de kompetente og meget serviceminded personale. Utroligt at jeg på 4 måneder har nået et vægttab som jeg sel... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til Køges Kost Koncept. Vi hjælper hver dag mennesker med at skabe varige og sunde livsstilsændringer – gennem kost, træning og personlig støtte. Vi tilbyder både individuelle forløb, pakkeløsninger og onlineprogrammer med personlig træning og kostvejledning. Det hele foregår fra vores sundhedscenter i Herfølge, som rummer både kostvejledningskontorer og et veludstyret fitnessområde. Vores dygtige kostvejledere og trænere arbejder tæt sammen med hver enkelt kunde – både fysisk og via vores app. Vi tager vores arbejde og vores klienter seriøst og brænder for at hjælpe dig til en sundere, stærkere og slankere krop. Vi håber, du bliver inspireret af vores anmeldelser her på Trustpilot.
Información de contacto
Solvangsvej 9, 4681, Herfølge, Dinamarca
- info@kostkoncept.dk
- kostkoncept.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Stor anbefaling herfra
Jeg har tidligere deltaget på både bootcamp og haft personlig træner i Køge Kostkoncept og de får min største anbefaling.
Kathrin og Martin er begge enormt dygtige og du får meget mere end bare et almindeligt træningscenter.

Respuesta de Køges Kost Koncept
Super søde og professionelt mennesker
Super søde og professionelt mennesker, der virkelig støtter og hjælper en igennem , træning og vægttab. De får min allerbedste anmeldelser
Den bedste pensionsopsparing er et godt helbred
Den bedste pensionsopsparing er at have et godt helbred, og det er præcis, hvad Køge Kost Koncept hjælper dig med at opnå!
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med deres program, hvor deres professionelle og venlige coaches har hjulpet mig med at tabe mig og samtidig bygge muskler på. De er utrolig gode til at motivere og støtte, og de giver dig de nødvendige værktøjer til at opretholde en sund livsstil fremover.
Med Køge Kost Koncepts program får du vejledning både inden for kost og motion, hvilket har været afgørende for mine resultater. Du kan ovenikøbet træne i dit eget center, hvilket gør det nemt at integrere deres program i din daglige rutine. Jeg valgte dog at træne i deres eget center som har masser af godt udstyr.
Jeg kan varmt anbefale Køge Kost Koncept til alle, der ønsker at forbedre deres helbred og opnå langsigtede resultater.
Jeg kan varmt anbefale Køges Kost…
Jeg kan varmt anbefale Køges Kost Koncept. Træningsudstyr af meget høj kvalitet. Et hyggeligt center, hvor alle snakker med alle. Ejerne Martin og Kathrin er virkelig dygtige, og går op i det med liv, og sjæl, og så er de ejer af en utrolig god app.
Verdens bedste træningscenter
Verdens bedste træningscenter! Alle er så søde og kompetente. Man føler sig altid velkommen og kunderne taler sammen og hjælper hinanden. Der er stort set en maskine til alle muskelgrupper. Det er også dejligt, at det udelukkende er voksne over 30 år, så man ikke skal træne sammen en gruppe teenagedrenge. Det er virkelig et fantastisk sted at træne!
Det mest fantastiske center
Det mest fantastiske center, at træne i med dygtige medarbejder. Der er en god stemning, og det er et center for det voksne publikum. De er i øvrigt ejer af en super god app, som jeg personligt har mit træningsprogram og min kostplan i, og mangler jeg nogle ideer til min kost kan man også finde det i appen. Jeg har efterhånden trænet der nogle år, og kunne ikke forestille mig, at træne noget andet sted.
Vægttab
Utroligt at jeg på 4 måneder har nået et vægttab som jeg selv realistisk havde sat til vil tage 8 måneder, dette resultat har jeg nået med vejninger hver 14. dag og med Køge kost App med min personlige skræddersyet kostplan og gode og nemme opskrifter. Jeg glæder mig til at forsætte mit vægttab og begynde at træne også. Tusind tak for jer.
Køge Kostkoncept har været en rigtig oplevelse. Prøv det
Køge Kostkoncept har været en fantastisk oplevelse for mig. 18 mdr. hos dem har givet meget mig så meget, både i form af stort vægttab og god (hård) træning, der har givet mig mere energi og glæde.Jeg har fået et meget bedre liv. Samtidig har jeg oplevet en fantastisk støtte fra de ansatte. Der er også altid en god og hyggelig stemning i lokalerene.
Køge Kost Koncept får 5 stjerner herfra
Køge Kost Koncept får 5 stjerner herfra
Jeg har nu været medlem i snart 2 år og aldrig har jeg haft så gode resultater i et træningscenter som hos dem. Jeg startede med personlig træning hos en sød og kompetent kvinde. Hun var guld værd! Da træningen var blevet en del af min hverdag startede jeg op med en kostplan Jeg har siden januar været på løbehold og jeg ELSKER. Vores træner er inspirerende og motiverende og har lært mig at løbe og ikke mindst finde glæden ved det
Det er et center for voksne og man føler sig velkommen uanset om man er der fordi man er i et vægttabsforløb eller andet
Køge Kost Koncept er stedet for god…
Køge Kost Koncept er stedet for god vejledning, flinke instruktører og højt humør.
Køge Kost Koncept er første træningsted jeg føler mig velkommen.
Forsæt den gode kundeservice 💪💪
Engagement og fællesskab
De er utroligt engagerede, imødekommende og hjælper med at sætte mål.
De arrangere fælles ture til løb/events rundt omkring i Danmark som er med det at bygge fællesskab og fastholde motivationen.
Fedt træningscenter!!
Fedt træningscenter!!
Et godt voksent miljø, gode og kompetente medarbejdere.
Bedste sted at træne💪💪
Stor anbefaling herfra.
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling
Jeg kan kun anbefale Køge Kost Koncept, hvis du ønsker ekspertise, kompetence og service der er i højsæde.
Jeg har især haft glæde af Martin, som har hjulpet mig med sparring og vejledning i forhold til kost og træning.
Martin er grundig, og sætter sig ind i hvor du er i dit liv, for at kunne hjælpe dig bedst mulig på vej.
Udover kyndig vejledning, så har Køge Kost Koncept det fedeste center, med de lækreste faciliteter.
Vil du gøre en forskel for dig selv, så er Køge Kost Koncept det rigtige sted.
En koncept jeg ikke har set andre…
En koncept jeg ikke har set andre steder i Danmark. Du får adgang til app hvor du selv kan styre dine måltider hvis du ikke vil spise efter kostplanen altid. Der er mulighed for personlig træning til overkommelige priser. Hvis du ønsker at tabe dig hvor du selv med måde kan regulere din kost i appen, er Køges kost koncept stedet.
Super app med gode og nemme opskrifter
Super app med gode og nemme opskrifter. Godt voksent miljø og sødt personale.
God anbefaling herfra.
Det bedste der er sket for mig
Det bedste der er sket for mig. Søde og venlige medlemmer og personalet er max på. Hjælper og sørger for at alt er som det skal være. Centeret er på og rent. Alting er tip top. Der er mange der har opnået gode personlige resultater inklusiv mig selv. Spændende sunde opskrifter nærmest dagligt. Jeg vil anbefale alle der vil i form, at få hjælp hos køge kost koncept.
Det er som sådan ikke et problem for…
Det er som sådan ikke et problem for mig ikke at få adgang til appen med det samme, hvis bare jeg havde fået grunden til hvorfor.
Første måned kan jo umuligt være gratis, som i reklamere med, når der er 30 dages opsigelsesret.
I fravælger så folk, der stiller undrende spørgsmål til jeres regler.
Oveni det tager chefen det dybt personligt og jeg fik et meget nærtagende og ubehageligt svar tilbage.
Det er ikke god kundeservice.

Respuesta de Køges Kost Koncept
Det bedste og flotteste center…
Det bedste og flotteste center overhovedet.
Har været medlem i 8 år, og Katrin og Martin er totalt engagerede i deres kunder.
Udover træning med meget kompetente trænere har jeg også deltaget i de mange ekstra aktiviteter som løb, yoga, julefrokost og OCR løb.
De fleste ekstra aktiviteter er gratis, så der er virkelig god værdi for pengene.
Der er en god atmosfære, og det er et sted hvor man får venner. Jeg kan kun anbefale dette fantastiske sted.
Køge kost koncept et sundere liv
Køge kost koncept er det perfekte sted, hvis du vil i gang med en sundere livstil.
Jeg startede med deres træningsprogram, hvori der var træningsprogram, kostplan og man blev vejet hver 14 dag, så man kunne se resultaterne.
Deres app er super nem at bruge, kan varmt anbefale at bruge deres holdtræning, som der er et hav af.
Min oplevelse med Køge kost koncept har ændret mit liv fra, at ligge på sofaen til at have et mere aktivt liv.
Fedt træningscenter
Det bedste sted hvis du vil gøre noget godt for dig selv.
Super kompetent personale, og fedt træningscenter.
Hvad enten det er vægttab, specifikke træningsmål eller andet, så er dette stedet:-)
Den nye kost app er helt unik og er en stor hjælp og motivationsfaktor.
La experiencia Trustpilot