Køges Kost Koncept Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt sikkert et af de absolut bedste centre belligende på Midtsjælland. Fede hold, samt er det absolut i toppen baseret på udstyr og maskiner. Ydermere er det altid rart at komme et sted hvor alle ryd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har sjældent været medlem af en træningsklub, hvor der er så mange engagerede instruktører og ejere. Takket være denne klub, har jeg kunnet træne mig op til Triathlon uden skader, og med smil på l... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale alle der vil tabe sig at få hjælp af Køge kostkoncept, stor ros til de kompetente og meget serviceminded personale. Utroligt at jeg på 4 måneder har nået et vægttab som jeg sel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verdens bedste træningscenter! Alle er så søde og kompetente. Man føler sig altid velkommen og kunderne taler sammen og hjælper hinanden. Der er stort set en maskine til alle muskelgrupper. Det er ogs... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de fitness y nutrición

Escrito por la empresa

Velkommen til Køges Kost Koncept. Vi hjælper hver dag mennesker med at skabe varige og sunde livsstilsændringer – gennem kost, træning og personlig støtte. Vi tilbyder både individuelle forløb, pakkeløsninger og onlineprogrammer med personlig træning og kostvejledning. Det hele foregår fra vores sundhedscenter i Herfølge, som rummer både kostvejledningskontorer og et veludstyret fitnessområde. Vores dygtige kostvejledere og trænere arbejder tæt sammen med hver enkelt kunde – både fysisk og via vores app. Vi tager vores arbejde og vores klienter seriøst og brænder for at hjælpe dig til en sundere, stærkere og slankere krop. Vi håber, du bliver inspireret af vores anmeldelser her på Trustpilot.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis du vil gøre noget godt for dig selv så meld dig ind hos Køges Kost Koncept.

Hvis du ønsker resultater og føle dig til rette i et træningscenter så skal du vælge Køges Kost Koncept. Man får en kostplan som passer til dig og det samme med træningplan. Deres app med opskrifter og måltider er så genialt at man ikke kan undgå at holde sig på sporet. De har flere trænere, så man kan finde en der passer til lige præcis dig. Det er ikke blot et træningscenter, men et sted hvor sammenhold betyder noget og alle hjælper alle, lige fra nybegynder til øvede. De har samtidig mange fede events og holdtræninger. Så hvis du vil gøre noget godt for dig selv så book en tid og du vil ikke fortryde det.

21 de junio de 2024
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.