Kronjyllands Begravelsesforretning Opiniones 8

Información sobre la empresa

1. Director de servicios funerarios
  2. Funeraria

Escrito por la empresa

Det er et spørgsmål om tillid! Kronjyllands Begravelsesforretning er en familiedrevet bedemandsforretning, som har mere end 30 års erfaring med bisættelse og begravelse i det meste af Østjylland. De pårørende beskriver os som: Professionelle, Hjælpsomme, Empatiske, Respektfulde, Yderst seriøse og Ordentlige. Læs selv hvad de pårørende siger om os på vores hjemmeside under "Udtalelser". Her er blot en af de mange udtalelser: "Det var så smukt udført og vi var i de bedste hænder med det hele. Kim og Alexander var så imødekommende og jeg vil til enhver tid anbefale jer til andre. Jeg takker hermed for det hele." Bente Pedersen. Hos Kronjyllands Begravelsesforretning samler vi alle dine udgifter på én faktura. Dvs. at vi i første omgang betaler din regning hos f.eks. blomsterhandleren, stenhuggeren, kirkegården og restauranten, og giver dig kreditten til at betale den samlede faktura, indtil kontoen igen er åben. Læs meget mere på vores hjemmeside under "Information" og "Hvad indeholder en bisættelse/begravelse?". Når vi mister en af vore kære stopper vi op. Reflekterer over sorgen og de ændringer som det bringer ind i vores liv. Det er naturligt og vigtigt at give sig selv tid til denne eftertænksomhed. Kontakt os, når du har brug for en bedemand – Telefonen er åben hele døgnet. Vi kan hjælpe med at skabe tid, plads, lytte, vejlede og sørge for de praktiske ting omkring en begravelse eller bisættelse, som et dødsfald fører med sig. Det er et spørgsmål om tillid!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne give de allerbedste…

Jeg vil gerne give de allerbedste anbefalinger i en meget svær situation og tid til Kronjyllands Begravelsesforretning. Da vi mistede vores mor og farmor stod vi som så mange andre i en verden som vi helst havde været foruden at havne i. Men vi fik professionel hjælp til at komme igennem alle de led som man skal igennem når man mister et kært familie medlem. Kan kun give alle de bedste anbefalinger

6 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin og omsorgsfuld hjælp.

Behagelig og omsorgsfuld oplevelse i forbindelse med min fars død og bisættelse. Familien blev taget i hånden fra første besøg og fik kompetent rådgivning. Det var en smuk højtidelighed, da familiens overhoved blev sunget ud. Der var pyntet så smukt i den åbne kiste.
Min og familiens varmeste tak til Kim.
Vi giver de bedste anbefalinger til Kronjyllands Begravelsesforretning i Bjerringbro.

29 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel og ordentlig tilgang til…

Professionel og ordentlig tilgang til deres arbejde. Har været til tre begravelser indenfor relativt kort tid, hvor Kronjylland Begravelsesforretning stod for alt - Og: Der var intet overladt til tilfældigheder, og alt forløb så perfekt som det nu kan, til den slags begivenheder. Stor anbefaling herfra

4 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt sublim og perfekt oplevelse i…

Helt sublim og perfekt oplevelse i forbindelse med min fars død og bisættelse. Smukt og professionelt fra A til Z
Herudover kompetent rådgivning da jeg på min fars vegne forudbestilte bisættelsen.
Min families varmeste og største anbefalinger af alle i Kronjyllands begravelsesforretning
Kh
Familien Foldager

19 de octubre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.