La empresa ha respondido
Ejeren er tilsyneladende behagelig og imødekommende. Hun hjælper gerne med diverse problemer forholdsvis hurtigt og elegant. Og udvalget af varer er bredt og til tider overraskende 💚 Jeg ser frem... Ver más
La empresa ha respondido
Personlig, gavmild, hurtig og fornem betjening. Flot produkt, en selenit lampe. Modtag pakken hurtigt. Bedste anmeldelser herfra Vh Bente
Tvedbækparken 10, 7490, Aulum, Dinamarca
Er så utrolig glad for at handle hos krystalriget. Hos Laila, modtager man altid utrolig smukke kvalitets krystaller og så får man samtidig en helt fantastisk service - altid så sød og hjælpsom. Pakkerne er så smukt pakket ind, en kæmpe glæde hver gang 🙏🏻🥰 en stor varm anbefaling herfra 🌸

Respuesta de Krystalriget
Ejeren er tilsyneladende behagelig og imødekommende.
Hun hjælper gerne med diverse problemer forholdsvis hurtigt og elegant.
Og udvalget af varer er bredt og til tider overraskende 💚
Jeg ser frem til hvad Laila finder på i fremtiden 😉

Du vil aldrig fortryde at købe krystaller ved Krystalriget 💗

Kære Laila❤️
TUSIND tak for alle de smukke krystaller, som du så sirligt og meget grundigt har pakket ind i fine pakker. Tusind tak, for det lille fine 🤍vedhæng som du havde puttet på én af pakkerne. 🙏🏼❤️
Også en stor ros til dig, for at du sender navnet med på hver enkel krystal.👌🏼😁Rigtig fin detalje.
Jeg glæder mig til at modtage alle de fremtidige ordre, som jeg helt sikkert kommer til at bestille. ❤️👌🏼
Knus fra Lisa🔮🪨

Respuesta de Krystalriget
Jeg er SÅ vild med de smukke krystaller jeg har købt hos Jer🌸
Jeg synes det er super kvalitet man får for pengene👍🏾

Respuesta de Krystalriget
Krystalriget er et fantastisk og fuldt ud anbefalelsesværdigt sted at handle. Vidunderlige og smukke varer af højeste kvalitet samt en skøn og yderst professionel service :)

Respuesta de Krystalriget
Super sød service. Man er helt tryk ved, at der bliver taget hånd om tingene, hvis noget driller med forsendelsen. Fik også sendt før den månedlige opsamling på Facebook. Krystallerne er virkelig gode og jeg elsker den måde de er pakkede og man åbner til en pakke med små grå papirspakker om hver enkelt krystal med en fin lille bommuldssnor, med en lille seddel med krystallens navn og lagt i miljøvenlig træspåner. Bare en lækker oplevelse helt igennem.

Respuesta de Krystalriget
Super venlig super service super kvalitet. Absolut anbefalingsværdig
Super hurtig levering og fantastisk service😊
Laila er en meget tålmodig sjæl, når jeg har lagt for meget i min kurv. 😉Mine handler med Krystalriget er gået hurtigt og sikkert, leveringen er i top. Indpakningen er lige i øjet med håndskrevne små etiketter vedlagt.
Alt i alt rigtig god oplevelse og bedste anbefalinger herfra.
Más información sobre otros tipos de reseñas.