Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ejeren er tilsyneladende behagelig og imødekommende. Hun hjælper gerne med diverse problemer forholdsvis hurtigt og elegant. Og udvalget af varer er bredt og til tider overraskende 💚 Jeg ser frem... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personlig, gavmild, hurtig og fornem betjening. Flot produkt, en selenit lampe. Modtag pakken hurtigt. Bedste anmeldelser herfra Vh Bente

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker virkelig at handle hos…

Er så utrolig glad for at handle hos krystalriget. Hos Laila, modtager man altid utrolig smukke kvalitets krystaller og så får man samtidig en helt fantastisk service - altid så sød og hjælpsom. Pakkerne er så smukt pakket ind, en kæmpe glæde hver gang 🙏🏻🥰 en stor varm anbefaling herfra 🌸

4 de junio de 2023

Sødeste Christine,
Tak for din anmeldelse og de rosende ord. Det glæder mig at høre, at du ligesom jeg synes at krystallerne er smukke, og det betyder meget for mig, at have tid til hver kunde. Det er en fornøjelse at have dig som kunde. Tusind tak for din anmeldelse.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ejeren er tilsyneladende behagelig og…

Ejeren er tilsyneladende behagelig og imødekommende.
Hun hjælper gerne med diverse problemer forholdsvis hurtigt og elegant.
Og udvalget af varer er bredt og til tider overraskende 💚
Jeg ser frem til hvad Laila finder på i fremtiden 😉

4 de julio de 2023

Kære Kenneth,
Tak for din anmeldelse af Krystalriget. Det er dejligt, at du har oplevet min hjælp som brugbar. Jeg forsøger altid, at have så stort et udvalg som muligt af de smukkeste krystaller.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skønne krystaller og god service

Du vil aldrig fortryde at købe krystaller ved Krystalriget 💗

4 de abril de 2023

Kære Miemaia,
Tak for de flotte fem stjerner, du har sendt i min retning. Det glæder mig at høre, at du oplever en god service hos mig og ligesom jeg synes krystallerne er smukke. Jeg forsøger altid at få den bedst mulige kvalitet i mit udvalg.

Ok sten ok alt

22 de diciembre de 2022

Kære hanne,
Tak for din anmeldelse og ikke mindst tak for de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner, du har sendt i min retning. Jeg ser frem til at handle med dig i fremtiden.
God dag

Super tilfreds

Super tilfreds. Hurtig levering og fine krystaller.

2 de noviembre de 2022

Kære Birthe,
Tusind tak for de rosende ord og jeg sætter virkelig pris på dine ord, da hurtig levering, kvalitets udvalg, samt god service er noget af det jeg vægter højt.

Kære Laila❤️

Kære Laila❤️

TUSIND tak for alle de smukke krystaller, som du så sirligt og meget grundigt har pakket ind i fine pakker. Tusind tak, for det lille fine 🤍vedhæng som du havde puttet på én af pakkerne. 🙏🏼❤️

Også en stor ros til dig, for at du sender navnet med på hver enkel krystal.👌🏼😁Rigtig fin detalje.

Jeg glæder mig til at modtage alle de fremtidige ordre, som jeg helt sikkert kommer til at bestille. ❤️👌🏼

Knus fra Lisa🔮🪨

25 de octubre de 2022

Kæreste Lisa,
Hold nu op for en anmeldelse. Den er jeg virkelig glad for, og dejligt du har bemærket vores indpakning. Det skal være hyggeligt, at modtage pakker fra Krystalriget. Det fortjener både min kunder og de krystaller der skal afsted.

Smuk krystal

Smuk krystal - hurtig levering

13 de septiembre de 2022

Kære Tina,
Tak for din anmeldelse og dejligt du er tilfreds med købet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og altid smukke…

Super service og altid smukke leveringer...

1 de septiembre de 2022

Kære Anette,
Tak for de flotte fem stjerner, du har sendt i min retning. Det glæder mig at høre, at du har oplevet servicen som super, samt lagt mærke til vores indpakning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er SÅ vild med de smukke krystaller…

Jeg er SÅ vild med de smukke krystaller jeg har købt hos Jer🌸
Jeg synes det er super kvalitet man får for pengene👍🏾

3 de agosto de 2022

Kære Kirsten,

Tak for den fine feedback. Det sætter vi meget pris på :)

Vi bestræber os altid på at købe den bedste kvalitet til den bedste pris, så vi er glade for du er tilfreds med købet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Krystalriget er et fantastisk og fuldt…

Krystalriget er et fantastisk og fuldt ud anbefalelsesværdigt sted at handle. Vidunderlige og smukke varer af højeste kvalitet samt en skøn og yderst professionel service :)

25 de julio de 2022

Kære Gitte,

Tak for de fine ord :)

Vi sætter virkelig pris på dem, da det er nogle af de ting vi sætter en stor ære i.

Super sød service

Super sød service. Man er helt tryk ved, at der bliver taget hånd om tingene, hvis noget driller med forsendelsen. Fik også sendt før den månedlige opsamling på Facebook. Krystallerne er virkelig gode og jeg elsker den måde de er pakkede og man åbner til en pakke med små grå papirspakker om hver enkelt krystal med en fin lille bommuldssnor, med en lille seddel med krystallens navn og lagt i miljøvenlig træspåner. Bare en lækker oplevelse helt igennem.

20 de julio de 2022

Kære Stine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse :)

Indpakningen er noget af det der tager en del tid hos os, men det er også noget vi selv sætter pris på og vi syntes vores krystaller fortjener en flot indpakning :)

Vi kan dog ikke altid garantere, at det er med træuld, da vi gerne vil skåne miljøet. Vi genbruger derfor nogle gange bobleplast vi har modtaget varerne i osv.

God og sikker handel

Laila er en meget tålmodig sjæl, når jeg har lagt for meget i min kurv. 😉Mine handler med Krystalriget er gået hurtigt og sikkert, leveringen er i top. Indpakningen er lige i øjet med håndskrevne små etiketter vedlagt.
Alt i alt rigtig god oplevelse og bedste anbefalinger herfra.

10 de noviembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.