Knivarna är helt enkelt fantastiska. Beställningen anlände snabbt. De är mycket vassa och förblir det. Även tomater kan skäras mycket försiktigt. Det är riktigt roligt att laga mat med dessa knivar. P... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
kniv slipen överraskade mig verkligen den är mycket bra tack ska slipa upp hela lagret knivar under julen . skulle behöva byta ut vissa knivar men jag har inte råd för närvarande Så god jul
I decided after I bought the knives that I did not want them, after reading they were temu quality. After 3 emails trying to get hold of Kuechenkompane and them not responding to emails, they finally... Ver más
I cancelled an order on the morning of 9 September 2025 and by 12:15 Küchenkompane SE cancelled my order. They were so quick to respond that I almost felt guilty cancelling my order. I will be sure to... Ver más
Tak for dit køb af vores køkkenknive. Hvis du har haft en mindre god oplevelse, bedes du kontakte os på forhånd, så vil vi hjælpe dig. Vi ønsker nemlig, at vores kunder skal være 1001% tilfredse. Kontakta oss, vi hjälper dig gärna. Info@kuechenkompane.de
Falkenkamp 21, 22846, Norderstedt, Alemania
Ha contestado el 20% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
De fungerar som de ska och är otroligt fina
Cant speak german. The website was easy and clear, shipping was made fast. The product looks good and fits my kitchen. Very stylish.
Har fått levererat fel kniv och varit mycket mailkontakt och sen leverans. Till slut fick jag rätt kniv. Men varit en resa. Kan inte rekommendera handläggningen
Bra knivar, gör matlagningen lätt och bekvämt. Skär och hackar smidigt.
Bra produkt men det tog sin tid att få produkterna. Men overall bra
skulle behöva byta ut vissa knivar men jag har inte råd för närvarande
Så god jul
Jag har ännu inte fått min beställda vara.
Más información sobre otros tipos de reseñas.