Kunstgebitreinigen Opiniones

Muy bueno

Suele tardar más de 1 mes en responder

Comprobamos las opiniones

Heldere site met duidelijke informatie.

Heldere site met duidelijke informatie.
Keurignette verpakking en ook bezorging. Tussentijdse update over de geplaatste bestelling.

2 de enero de 2026

Respuesta de Kunstgebitreinigen

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat de informatie duidelijk was en dat je tevreden met onze service, daar doen we het voor!

Heb niets ontvangen

Heb niets ontvangen! Morgen de 6e dag dat ik wacht, wel betaald, komt er nog iets?????

16 de diciembre de 2025

Dag Yvonne,
bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je bestelling later is aangekomen dan verwacht, onze excuses voor de vertraging. Door drukte bij de pakketdienst heeft de levering helaas langer geduurd dan normaal.

Volgens de tracking is je pakket op 27 december alsnog bezorgd. We hopen dat alles naar wens is ontvangen. mocht er toch nog iets niet in orde zijn, laat het ons vooral weten. We helpen je graag verder

Bedankt voor je geduld.

Ik gebruik het al jaren

Ik gebruik het al jaren . Bevalt me nog steeds heel erg goed .

15 de diciembre de 2025

Respuesta de Kunstgebitreinigen

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons product! bedankt voor je review, daar worden we blij van!