Super goede service. 2 maten tankinis besteld. Nadeel was vooraf moeten betalen. 1 terug gestuurd en netjes binnen de 14 dagen (10 dagen) mn geld terug. Er was iets mis met 1 vd broekjes meteen contac... Ver más
Altijd prettig om bij Lace te shoppen Je kan evt meerdere stukken bestellen passen en retouren Genoeg keuze aanrader voor betere merken voor oa wat grotere cup. Enige kleine nadeel (voor mj ) is dat... Ver más
Je kan gemakkelijk op maat en soort zoeken .Valt de maat kleiner of de cup is minder diep dan staat dat vermeld, Snelle levering en netjes verpakt.Zeer ruime assortiment
Groot assortiment voor grote cup met smalle taille, mooie en goedkope bh's en bikini's. Snel geleverd, ik zal hier zeker nog veel bestellen!
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hartelijk welkom bij LACE lingerie: Uw specialist voor grote cupmaten (D - K cup). LACE is de bekende online-shop voor lingerie, dessous, beha´s, ondergoed en badmode tot en met cupmaat K. Bij LACE vind u een grote selectie uit de collecties van bekende modemerken, zoals bijvoorbeeld: Anita, Chantelle, Cleo, Curvy Kate, Empreinte, Fantasie, Freya, Marie Jo, Panache, PrimaDonna, Twist, Shock Absorber, Triumph, Wonderbra en nog vele meer. DE EXPERT VOOR GROTE CUPS. De LACE onlineshop heeft constant meer dan 1000 produkten in 10.000 verschillende varianten, kleuren en maten op voorraad en dus meteen leverbaar. Voor iedere maat heeft LACE een grote keus aan verschillende beha´s. Of het nu om een balconette beha, push-up beha, bruidsbeha, voedingsbeha, sportbeha, feestelijke beha, strapless beha, badmode, bikini, tankini, badpak, corsage of figuurvormend ondergoed gaat, bij LACE-Lingerie vind u iets passends. Bekijk ook de SALE categorie, want daar vind u op het moment interessante aanbiedingen met kortingen tot wel 50 %, zodat u met het online bestellen van lingerie en ondergoed veel geld kunt sparen. Betalen kunt u bij ons met Paypal, Visa, Mastercard of per vooruitbetaling- overschrijving. Wij wensen u veel plezier op onze website: www.lace-lingerie.nl
Escrito por la empresa

Graf-Zeppelin-Strasse 20, 24941, Flensburg, Alemania
- 085 8880642
- service@lace-lingerie.nl
- lace-lingerie.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 11% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Alles was perfect!!
Snelle levering, producten zoals aangegeven, prijs perfect, alles was gewoon perfect.
Komt zeker terug.
Het was goed maar toch lang gewacht eer…
Het was goed maar toch lang gewacht eer het aankwam
Weigering geld teruggave
Jarenlang bestel ik hier mijn bh's, het gaat bijna altijd goed. Echter is het dit keer echt misgegaan. De bh's waren zo klein, dat ik ze niet eens normaal aan kreeg, terug gestuurd en zij weigeren mijn geld terug te geven omdat het kaartje er niet meer aan zat. Ook weigeren zij telefonisch contact en zijn zij heel bot op de mail. Ze beweren dat het vies, kapot en gedragen is, terwijl de bh's zo klein zijn dat ze mijn tepels nog niet eens bedekken!
Heel blij
Heel blij met dat mijn maat nog op voorraad was, de leuke korting en de snelle levering!
Mooie bikini's
Mooie bikini's. Goede kwaliteit en pasvorm. Vrouw is er erg blij mee.
Blij met de filmpjes bij de producten…
Blij met de filmpjes bij de producten en maattabel voor merken die je anders niet hebt.
Snelle en nette levering.
Bestelling ging makkelijk en snel en…
Bestelling ging makkelijk en snel en ondanks de bh’s niet pasten ging de service ook vlot. Kreeg mijn geld snel terugbetaald.
Excellente service!
Verzending duurt lang
Verzending duurt lang. Product voldeed niet aan verwachtingen. Retouren duren ook lang.
Je kan gemakkelijk op maat en soort…
Nul bereikbaarheid
Er is geen telefonisch contact te krijgen. De voicemail geeft aan dat je je nummer moet inspreken 'omdat ze je niet weer willen missen', maar ik heb nu 5 keer ingesproken en er is nooit teruggebeld. Ook op de whatsapp wordt niet gereageerd. Retourneren wordt hierdoor onnodig moeilijk....
Product precies zoals beschreven
Product precies zoals beschreven, zit fijn. Bh maat klopt precies, snel geleverd
Goed of beter gezegd super!
Goed of beter gezegd super! als altijd!
Top kwaliteit voor een goeie prijs!
Más información sobre otros tipos de reseñas.