Zoals alle jaren bestel ik hier mijn bikini's en toebehoren. Altijd fantastisch advies en uitmuntende klantenservice. Twijfel over je maat bij een ander merk? Altijd eerlijk en kloppend advies. Bij... Ver más
De bh’s ( prima donna) passen altijd perfect, ze zijn erg mooi en comfortabel. Het bestelproces verloopt altijd goed. Er is één klein minpuntje: de verzending kost meestal meer dan 5 werkdagen, daar m... Ver más
fijn bedrijf, je wordt er goed geholpen als je mailt direct de volgende dag antwoord. per telefoon ook altijd keurig te woord gestaan. arrtikelen worden netjes in een doosje verpakt .
Voor de 1e keer hier iets besteld, bestelling ging makkelijk, pakketje kwam snel en netjes binnen. 2 bikini broekjes gehouden en de overige terug gestuurd. Echter toen werkte mijn account niet meer.... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hartelijk welkom bij LACE lingerie: Uw specialist voor grote cupmaten (D - K cup). LACE is de bekende online-shop voor lingerie, dessous, beha´s, ondergoed en badmode tot en met cupmaat K. Bij LACE vind u een grote selectie uit de collecties van bekende modemerken, zoals bijvoorbeeld: Anita, Chantelle, Cleo, Curvy Kate, Empreinte, Fantasie, Freya, Marie Jo, Panache, PrimaDonna, Twist, Shock Absorber, Triumph, Wonderbra en nog vele meer. DE EXPERT VOOR GROTE CUPS. De LACE onlineshop heeft constant meer dan 1000 produkten in 10.000 verschillende varianten, kleuren en maten op voorraad en dus meteen leverbaar. Voor iedere maat heeft LACE een grote keus aan verschillende beha´s. Of het nu om een balconette beha, push-up beha, bruidsbeha, voedingsbeha, sportbeha, feestelijke beha, strapless beha, badmode, bikini, tankini, badpak, corsage of figuurvormend ondergoed gaat, bij LACE-Lingerie vind u iets passends. Bekijk ook de SALE categorie, want daar vind u op het moment interessante aanbiedingen met kortingen tot wel 50 %, zodat u met het online bestellen van lingerie en ondergoed veel geld kunt sparen. Betalen kunt u bij ons met Paypal, Visa, Mastercard of per vooruitbetaling- overschrijving. Wij wensen u veel plezier op onze website: www.lace-lingerie.nl
Escrito por la empresa

Graf-Zeppelin-Strasse 20, 24941, Flensburg, Alemania
- 085 8880642
- service@lace-lingerie.nl
- lace-lingerie.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 8% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Positieve eerste ervaring
Als jonge vrouw van 21 met maat 75F is het echt niet altijd makkelijk om een mooie en stevige bh te vinden. Toen ik deze site aangeraden kreeg, ben ik dan ook meteen gaan kijken. Ik vond al snel meerdere bh's in mijn maat en een paar dagen na de bestelling kwamen ze al binnen. Eindelijk heb ik bh's die niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens super comfortabel en stevig zitten. Dit wordt absoluut mijn nieuwe go-to website!
Lace groot aanbod van mooie merken…
Lace heeft groot aanbod van mooie merken tegen mooie prijzen eo kortingen Ik ben fan van Prima Donna en kan vrijwel altijd wel iets vinden. Makkelijk als je weet welk model bij je past maar anders kun je meerdere maten ed bestellen en retourneren. Soms is keuze beperkt in bep model/maat maar vaak later weer beschikbaar Je kunt ook alles vragen en krijg antwoord Enige nadeel voor mij is vervoerder GLS niet echt in de buurt voor een evt retour (terwijl DHL ok op de site staat aangegeven vandaar de 4 *) :-)
Snelle levering mooie ondersteunende…
Snelle levering mooie ondersteunende lingerie
Super gedaan snelle service
Super gedaan snelle service. Zal zeker weer bestellen
Snelle levering en alles was weer tip…
Snelle levering en alles was weer tip top in orde.
Extra kosten
Van slechts 1 van de artikelen die ik bestelde, was de maat goed hoewel ik alles in dezelfde grootte bestelde. Er is dus blijkbaar een aanzienlijk verschil in grootte tussen de merken. Dit wordt onvoldoende aangegeven op de website.
Het terugsturen van de artikelen liep ook heel moeizaam, dat kwam door GLS.
Extra kosten voor retour vanuit België. Gezien enorme verschil tussen maten paste maar 1 artikel. Gevolg: nog eens extra kosten omdat mijn bestelling van het enige product dat goed paste, nu net onder de 50 euro kwam (op 1 euro en een paar centen na) en dat ik nu dus ook daarvoor extra kosten moest betalen.
Geen overzicht van retour gekregen waardoor terugbetaling heel onduidelijk was. Ik kreeg een kleiner bedrag teruggestort en heb zelf moeten uitzoeken welke extra kosten ze misschien konden aangerekend hebben om aan dat bepaalde bedrag te komen.
Bestelling was precies wat ik wou
Bestelling was precies wat ik wou, snel bezorgd . Super tevreden
Altijd tevreden
Goede informatie omtrent verzenden. Netjes afgehandeld bij eventueel retourneren. Keurig verpakt.
Snelle levering. Goede merken. Ook eigen merk is goede kwaliteit.
Artikelen snel in huis
Artikelen snel in huis. Goed verpakt. Snelle reactie per mail op een vraag. Keurige afhandeling van retour.
Snelle levering.
Snelle levering.
Super kwaliteit en draag erg prettig en mooi gevormt.
Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit bikini’s. Ook wordt alles tegelijkertijd en goed geleverd. Erg fijne service!