Lampyasvetla.sk Opiniones

274
TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veľmi zlá skúsenosť. Vrátila som tovar lebo nevyhovovala veľkosť. A vtedy nastal problém s vráteným peňazí. Po niekoľkých upozorneniach mi stále tvrdili že peniaze poslali a platba bola potvrdená..... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lampu som objednala v piatok podvečer a do hodiny mi prišla informácia o tom, že tovar bol odoslaný. Doručená bola v utorok podvečer. Na to, že tovar išiel z Holandska, prišiel extrémne rýchlo. Všetko... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de iluminación

Escrito por la empresa

Lampyasvetla je miestom pre atmosférické a cenovo dostupné osvetlenie, ktoré dokonale vyhovuje vašim potrebám a vkusu. Od nášho začiatku v roku 2007 sme sa stali lídrom trhu v Holandsku, Belgicku a Nemecku a pôsobíme v 36 krajinách po celom svete. Naša široká ponuka zahŕňa viac ako 4000 produktov, čo zaručuje, že nájdete ideálne osvetlenie pre každý priestor. V lampyasvetla je spokojnosť zákazníkov našou prioritou. Naši skúsení zamestnanci poskytujú profesionálne poradenstvo, ako online, tak v našich predajniach v Holandsku, Belgicku, Španielsku a Poľsku. Chápeme dôležitosť pohodlných spôsobov platby, a preto ponúkame rôzne flexibilné platobné možnosti. Či už hľadáte subtílne ambientné osvetlenie do domova alebo funkčné osvetlenie do kancelárie, lampyasvetla je pripravený splniť všetky vaše osvetľovacie potreby. Objavte našu ponuku ešte dnes a dovoľte nám pomôcť vám vytvoriť dokonalú atmosféru.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

(274)

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Good shop, terrible delivery

Everything was good except for the delivery service, DPD. I waited one month for half of my delivery, and it was the worst experience I've ever had with them. I recommend the shop, but not their delivery service. Sorry for my rate but you can change deliver service.

7 de enero de 2025

Dobrý den,
Děkujeme za hodnocení. A je nám líto, že jste narail na problémy s vyzvednutím zboží.
Na některé věci občas vliv nemáme.

Už nikdy nebudem objednávať

Pri objednaní lampy so žiarovkou GU10 max 3W by som očakávala že tam žiarovka bude inštalovaná. Objímka je taká úzka že tam ani s pomôckou ktorá bola pri lampe neviem dostať žiarovku. A tá plastová pomôcka vôbec nefunguje. takže mám síce lampu s dvomi zdrojmi svetla ale funguje len jedno.
Oceľová stojaca lampa s bielym tienidlom a nastaviteľnou lampou na čítanie - Ladas

12 de febrero de 2025

Dobrý den,
nikdy neposíláme lamp se žárovkami, které jsou namontované v lampě.
Plastová pomůcka je přešně proto, aby bylo možné vůbec nainstalovat tam tu žárovku.
Je nám líto, že nejste spokojená s nákupem.

Skvelé

Lampa sa veľmi páči

9 de febrero de 2025

Dobrý den,
Máme radost, že jste spokojená!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na lampy bola vraj,,AKCIA,,,75%a tie…

Na lampy bola vraj,,AKCIA,,,75%a tie isté lampy na druhý deň sú lacnejšie o 10euro

2 de febrero de 2025

Respuesta de Lampyasvetla.sk

naše akce a slevy se mění každý týden v úterý a děje se to pravidelně.
Vždycky máme uvedené podrobnosti při informaci o akcích a v případě otázek odpovídáme na ně.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

svetlo je krivé a kvalita produktu je…

svetlo je krivé a kvalita produktu je velmi biedna. Objímka závitu žiarovky je príliš ponorená, svetlo v nej nemoze svietiť. Tento problem sme bohuzial odhalili az ked ho elektrikar osadil. Skoda, ze neviem prilozit fotku.

27 de diciembre de 2024

Dobrý den,
Je nám líto za tuto situaci. Prosíme o kontakt na info@lampyasvetla.sk, abychom mohli co nejrychleji vyřešit tu situaci.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

skúsenosti zo spoločnosťou

spoločnosť by sa mohla zlepšiť v komunikácii so zakaznikmi. Uznávam že som si tovar objednala po Vianočných sviatkov a určite mali veľa objednávok,no ja,som firmu už kontaktovala na všetkých stránkach, kde som na nich nejaký odkaz našla. Takže dlhé čakanie na zaplatený tovar. Pozitívne-lampy sú prekrásne,naživo vyzerajú ešte lepšie ako na fotkách. Mam z nich veľkú radosť

25 de diciembre de 2024

Respuesta de Lampyasvetla.sk

Sme radi, že sa vám lampy páčia, pokúsime sa vylepšiť veci, ktoré ste spomenuli.

Veľmi dobre

Dodanie prebehlo vporiadku. Svetlo bolo pekne zabalené, bez poškodenia. Vyzerá presne ako na obrázku, zatiaľ sme ho ešte nenamontovali, preto nemôžem zhodnotiť jeho funkčnosť

22 de diciembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.