La empresa ha respondido
Veľmi zlá skúsenosť. Vrátila som tovar lebo nevyhovovala veľkosť. A vtedy nastal problém s vráteným peňazí. Po niekoľkých upozorneniach mi stále tvrdili že peniaze poslali a platba bola potvrdená..... Ver más
La empresa ha respondido
Lampu som objednala v piatok podvečer a do hodiny mi prišla informácia o tom, že tovar bol odoslaný. Doručená bola v utorok podvečer. Na to, že tovar išiel z Holandska, prišiel extrémne rýchlo. Všetko... Ver más
La empresa ha respondido
Lampyasvetla je miestom pre atmosférické a cenovo dostupné osvetlenie, ktoré dokonale vyhovuje vašim potrebám a vkusu. Od nášho začiatku v roku 2007 sme sa stali lídrom trhu v Holandsku, Belgicku a Nemecku a pôsobíme v 36 krajinách po celom svete. Naša široká ponuka zahŕňa viac ako 4000 produktov, čo zaručuje, že nájdete ideálne osvetlenie pre každý priestor. V lampyasvetla je spokojnosť zákazníkov našou prioritou. Naši skúsení zamestnanci poskytujú profesionálne poradenstvo, ako online, tak v našich predajniach v Holandsku, Belgicku, Španielsku a Poľsku. Chápeme dôležitosť pohodlných spôsobov platby, a preto ponúkame rôzne flexibilné platobné možnosti. Či už hľadáte subtílne ambientné osvetlenie do domova alebo funkčné osvetlenie do kancelárie, lampyasvetla je pripravený splniť všetky vaše osvetľovacie potreby. Objavte našu ponuku ešte dnes a dovoľte nám pomôcť vám vytvoriť dokonalú atmosféru.
Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Everything was good except for the delivery service, DPD. I waited one month for half of my delivery, and it was the worst experience I've ever had with them. I recommend the shop, but not their delivery service. Sorry for my rate but you can change deliver service.

Respuesta de Lampyasvetla.sk
Výborná komunikácia, rýchle dodanie a kvalitné výrobky za rozumnú cenu.
Pri objednaní lampy so žiarovkou GU10 max 3W by som očakávala že tam žiarovka bude inštalovaná. Objímka je taká úzka že tam ani s pomôckou ktorá bola pri lampe neviem dostať žiarovku. A tá plastová pomôcka vôbec nefunguje. takže mám síce lampu s dvomi zdrojmi svetla ale funguje len jedno.
Oceľová stojaca lampa s bielym tienidlom a nastaviteľnou lampou na čítanie - Ladas

Respuesta de Lampyasvetla.sk
Spokojnosť s tovarom a tiež s rýchlym doručením.
Na lampy bola vraj,,AKCIA,,,75%a tie isté lampy na druhý deň sú lacnejšie o 10euro

Respuesta de Lampyasvetla.sk
svetlo je krivé a kvalita produktu je velmi biedna. Objímka závitu žiarovky je príliš ponorená, svetlo v nej nemoze svietiť. Tento problem sme bohuzial odhalili az ked ho elektrikar osadil. Skoda, ze neviem prilozit fotku.

Respuesta de Lampyasvetla.sk
Rýchlosť dodania,spôsob dopravy,balenie tovaru,komunikácia o stave objednávky a hlavne jednoduchý spôsob zadania objednávky. Dobrá kvalita tovaru za prijateľné ceny.
spoločnosť by sa mohla zlepšiť v komunikácii so zakaznikmi. Uznávam že som si tovar objednala po Vianočných sviatkov a určite mali veľa objednávok,no ja,som firmu už kontaktovala na všetkých stránkach, kde som na nich nejaký odkaz našla. Takže dlhé čakanie na zaplatený tovar. Pozitívne-lampy sú prekrásne,naživo vyzerajú ešte lepšie ako na fotkách. Mam z nich veľkú radosť

Respuesta de Lampyasvetla.sk
Rýchle dodaníe bez problémov a lampa presne ako na obrázku dakujem
Dodanie prebehlo vporiadku. Svetlo bolo pekne zabalené, bez poškodenia. Vyzerá presne ako na obrázku, zatiaľ sme ho ešte nenamontovali, preto nemôžem zhodnotiť jeho funkčnosť
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.