Valorada con 3 estrellas sobre 5

Produktet er bra, men jeg måttecringe for å høre når det kom, ingen kommunikasjon fra bekreftelsesmail og til jeg ringte et par uker senere, begynte å lure hva som skjedde. Her kunne det fint vært mer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg hadde først bestilt for store lamper. Da jeg avbestilte var det full service med en gang for å stoppe forsendelsen. Veldig takknemlig. Jeg bestilte riktig størrelse etterpå, og det var pakket kjem... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilt og forhåndsbetalt en dyr lampe. Fikk estimert leveringstid 6 uker frem i tid. Så blir lampen ytterligere 7 uker forsinket. Etter 7 uker blir lampen igjen forsinket. Fikk kranglet meg til gav... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mottok et trillebord som var skjevt og hadde flere feil og mangler. To dager etter reklamasjonsskjema var innsendt fikk jeg et hyggelig svar hvor jeg kunne velge mellom nytt bord eller å heve kjøpet... Ver más

1. Tienda de decoración e interiorismo
  6. Tienda de mobiliario para salones

Sobre Länna Møbler NO

Escrito por la empresa

Møbler og innredning siden 1973

Oppdag vårt brede utvalg av skandinavisk og tidløs design. Vi tilbyr en unik kolleksjon av produkter som kombinerer enkelhet, funksjonalitet og estetikk. Vi har alt du trenger for å skape en stilfull og harmonisk atmosfære, fra elegante møbler til vakre interiørartikler.

3,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har ikke mottatt bordet jeg…

Jeg har ikke mottatt bordet jeg bestilte enda! Derfor kan jeg ikke gi noen anmeldelse!

7 de mayo de 2024

Hej Anne,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme, det är av stort värde för oss!

Jag kan se att du mottog din order nyligen, jag hoppas du kommer att trivas med din beställning. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om några funderingar eller frågor skulle dyka upp på kundeservice@lanna.no.

Önskar dig en fin kväll!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tregt og lite info

Produktet stod oppført som «på lager», allikevel tok det flere uker å få det. Kontaktet kundeservice etter en stund og fikk lite hjelp annet enn å vente. Ordrebekreftelsen sa jeg kunne logge inn og se ordren, men fant aldri noen innlogging

6 de mayo de 2024

Hej Linda,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om oss, det är av stort värde. Jag beklagar att din upplevelse inte mötte dina förväntningar.

Jag kan se att din order har lämnat vårt lager och är på väg till dig med Bring. Eftersom att det har varit lite röda dagar här nu så kan leveransen ha påverkats något, jag beklagar hur detta har påverkat dig.

Jag hoppas att du kommer att trivas med din beställning trots allt, och du är varmt välkommen att höra av dig till oss på kundeservice@lanna.no om några fler funderingar skulle dyka upp.

Vänligen

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hej Hilde!

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om oss, det är av stort värde. Jag beklagar innerligt att din upplevelse inte mötte dina förväntningar.

Jag kan se att din vara skickades från oss en dag efter beställningen lades. Så fort en beställning är överlämnad till speditören får du som kund en avisering där du kan följa leveransen. Vi kan dessvärre inte påverka eller rå för de fall en försändelse blir försenad av speditören, men vi är såklart hemskt ledsna för hur detta har påverkat dig.

Vi arbetar ständigt med att förbättra alla våra avdelningar och led, och vi hoppas trots allt få en chans att motbevisa din upplevelse i framtiden. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på kundeservice@lanna.no om du har några fler funderingar, vi hjälper mer än gärna till.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Minus for lite informasjon om at varen ble sendt fra lager i Sverige og derfor lengre frakttid grunnet fortolling. Veldig fornøyd med produktet.

22 de abril de 2024

Anbefales ikke

Kjøpte et putetrekk til rundt 500kr, dette var det flere hvite tråder på og en lang svart strek.

De mente siden det var håndlaget så måtte jeg godta dette. Eller returnere for å så betale 69kr i retur ekstra ..

Dessverre veldig misfornøyd

19 de abril de 2024

Hej Lily,

Först och främst vill jag tacka för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om oss, det är av stort värde! Jag beklagar verkligen att du inte känner dig nöjd med din upplevelse.

Jag kan se att en handläggare från vår reklamationsavdelning är i kontakt med dig gällande detta, och att vi haft en dialog med leverantören gällande ditt ärende. Vi hjälper alltid till med att driva en reklamation mot leverantören i de fall du som kund inte är nöjd med utförandet. I de fall en vara är oskadad och i korrekt skick så avslutas reklamationsärendet, men du som kund har självklart alltid öppet köp på lagervaror och vi hjälper såklart alltid till med att genomföra en retur om detta önskas.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några fler frågor eller funderingar, vi hjälper mer än gärna till. Vi hoppas även få en chans att motbevisa din upplevelse hos oss i framtiden.

Bestiller aldrig fra Länna igjen

La inn en order lørdag ettermiddag men skulle kansellere den samme dag for jeg oppdager at jeg ikke trenger den. De hadde stengt på helgene så jeg ringte de kl.11 på mandag og tenkte stoppe ordern. Da fikk jeg vite at den allerede er pakket og eventuellt sendt. De skulle høre av seg tross jeg ringte de flere ganger men inget skjedde. Jeg har fått varene og gidder ikke å sende tilbake siden det blir jeg som står for frakten. Utrolig dåligt 😠

22 de abril de 2024

Hej Shan,

Stort tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om oss, det är verkligen av stort värde! Jag är hemskt ledsen för att du inte känner dig nöjd med din köpupplevelse.

Vi jobbar självklart alltid hårt på att få ut alla våra beställningar så fort som möjligt så att du som kund ska känna dig nöjd. När en order är packad och skickad från vårt lager är det inte längre möjligt att avbryta ordern, utan i dessa fall måste en retur genomföras.

En handläggare har kontaktat dig för att hjälpa dig vidare med detta ärende.

Jag önskar dig en fortsatt fin dag!

Sen leveranse, lite informasjon

5 mnd leveringstid for en vare som ble bestilt som julegave i oktober/november uten at dette var opplyst om på forhånd

15 de abril de 2024

Hej Arne,

Tack för att du lämnar ett omdöme, det är av stort värde för oss. Jag beklagar att du inte känner dig nöjd med din köpupplevelse och att du fick vänta så länge på din beställning.

Jag kan se att vi har skickat både orderbekräftelse med preliminär leveransvecka till dig vid ordertillfället, samt regelbundna uppdateringar om leveransen under tiden du väntat på din beställning.

En handläggare kommer att kontakta dig för att kika vidare på detta.

Helt topp

Helt topp ! Fikk min bestillte vare etter 4 dager ! Superfornøyd me lanna , men har et livslangt forhold til Huseby , og ser at lanna følger opp ! 👍👍👍

18 de abril de 2024

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.