Lars Hein Automobiler Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte min bil hos Lars Hein for lige knap et år siden. Da jeg for godt 3 uger siden begyndte at hører nogle klunke lyde fra undervognen kontaktede jeg værkstedet som var meget imødekommende og hur... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Måske lignede vi ikke nogle som ville bruge 300.000kr på en bil, MEN det gør vi så ikke hos Lars Hein Automobiler. Vi kom en halv time inden lukketid, vi gik dog igen efter 15 min. Meget ringe... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en brugt Alfa Romeo Giulietta til en fin pris uden nogen bemærkninger. Det hele gik glat. Der blev lovet et halvt års garanti i forbindelse med salget. Indenfor et halvt år, skulle jeg have f... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de automóviles usados

Escrito por la empresa

Hos brugtbilsforhandler Lars Hein Automobiler A/S i Ribe har vi mere end 30 års erfaring med salg og import af brugte biler. Vi har specialiseret os i at finde brugte – men let tilkørte – danske og tyske biler og sætter en ære i altid at yde et højt serviceniveau. Vi forhandler primært kvalitetsbiler fra Tyskland såsom Mercedes, Audi, BMW, VW samt specialbiler og andre importbiler, som du finder på vores lagerliste. En af de unikke kvaliteter ved brugte biler fra Tyskland er, at de er utroligt veludstyrede og ofte kun har kørt få kilometer. Du finder alle vores biler i vores fine udstillingslokaler i Ribe.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte min bil hos Lars Hein for lige…

Købte min bil hos Lars Hein for lige knap et år siden.
Da jeg for godt 3 uger siden begyndte at hører nogle klunke lyde fra undervognen kontaktede jeg værkstedet som var meget imødekommende og hurtige til at finde en tid til at kigge på det.
Allerede en uge efter havde de bilen inde og problemet blev løst.
Meget professionelt og imødekommende personale.
Virkelig en god oplevelse.

17 de agosto de 2026

KANON SERVICE!

Vi købte en bil ved Lars Hein for nogen år siden af deres sælger ved navn Mathias. Ham tog vi kontakt til igen da vores bil skulle til mekaniker, han sendte os videre til deres mekaniker Henry som hurtigt fandt en tid til os og fik fikset vores bil, kanon service af både Mathias og Henry ☺️

22 de julio de 2026

Bedste oplevelse

Vi har købt en bil hos Lars Hein , og vi har fået den bedste behandling. Han er så behagelig at snakke med og vi følte os helt tryk i processen. Vi giver Lars Hein Automobiler vores bedste anbefaling, og vi vil helt sikkert anbefale ham til andre der kigger efter ny bil.
Mvh Michael og Bettina Bønke

26 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og et dejligt sted at…

Super service og et dejligt sted at handle bil der er styr på tingene

11 de junio de 2026

Kære Jan,
Tak for den fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Rigtig god sommer!

Bedste hilsner

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mærkelig telefonsamtale.

Jeg overvejer at skifte min 10 år gamle bil ud med en ny bil. Jeg ved ikke om man skal booke prøvetur på nettet eller man bare kan møde op, som i “gamle dage”
Jeg ringer derfor til Lars Hein og har en mærkelig samtale, hvor jeg bl.a. får at vide at jeg kan prøve bilen, hvis jeg vil købe den.
Jeg har ikke tidligere set en ID7 (som var den jeg var interesseret i).
Nu hvor jeg har læst andre kommentarer herinde, skal jeg nok ikke komme med med min 10 år gamle familie container.
Jeg finder et andet sted at prøve bil, hvor man bliver mødt mere positivt.

10 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse at handle ved Lars…

Super god oplevelse at handle ved Lars Hein Automobiler

Bilerne bliver tjekket grundigt inden udlevering så fejl / mangler stort set udebliver.

31 de mayo de 2026

Hej Kent,

Mange tak for din anmeldelse – den sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Købte en fin Audi

Købte en fin Audi, der var lidt problemer med den men det fik de fixet og alt spiller nu, god service fra deres side af.
Jeg er godt tilfreds : )

28 de mayo de 2026

Kære Christian,

Mange tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på.
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds, og for samarbejdet omkring at få løst de udfordringer, der var undervejs.

Jeg købte en Skoda Enyaq 80 x

Jeg købte en Skoda Enyaq 80 x
Som min første Elbil hos Lars Hein.
Efter en måneds tid synes jeg at den sagde en lyd når jeg kørte på ujævn vej.
Jeg ringede til Henry som er værkstedschef og fortalte hvad jeg synes der var galt.
Jeg fik at vide at jeg bare kunne køre til skoda i Thisted med den, så kunne de bare skifte kødben på den uden beregning. Sådan det er service 💪
Men nej det hjælper ikke, så var jeg ude ved Cg auto og få vinterdæk på og de tænkte at det kunne være Tårnlejre, igen, dem kunne jeg bare få skiftet uden beregning. DET KALDER JEG SERVICE.
Men ak, jeg synes stadig at lyden var der.
Så jeg ringede til Henry igen, som de andre gange var service i top, jeg kunne bare komme med bilen og få en gratis lånebil, (400 km har jeg frem og tilbage)
Henry brugte 2 dage på at gå bilen igennem og fandt ingen fejl.
Jeg har haft mange biler i mit liv, men sådan en service skal man sku lede længe efter. TOP KLASSE.
Tak Henry
Jeg køber min bil fremover hos Lars Hein automobiler i Ribe
Mvh Bjarne Gregersen

20 de abril de 2026

Kære Bjarne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Henry og vores team. Det glæder os meget, at du har oplevet den service, vi gerne vil være kendt for.

Enestående service

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Enestående service og ærlig handel – kan kun anbefales!

Jeg har haft fornøjelsen af at handle hos Lars Hein gennem flere år, og min oplevelse har uden undtagelse været yderst positiv.

For et år siden købte jeg en Audi E-tron S, som desværre gav nogle tekniske udfordringer undervejs. Her oplevede jeg dog noget, man sjældent møder i bilbranchen: Lars selv samt Henry på værkstedet leverede en sublim service, tog ansvar og gjorde en oprigtig indsats for at hjælpe mig hele vejen. Det fortjener de en meget stor tak for.

Da jeg her i 2026 valgte at skifte min E-tron ud med en ID.7 GTX, blev jeg endnu engang mødt med samme høje niveau af professionalisme, imødekommenhed og ærlig rådgivning. Hele processen bar præg af tillid, gennemsigtighed og et oprigtigt ønske om at finde den rette løsning for mig som kunde.

Jeg sad hele vejen igennem med følelsen af en god, fair og ærlig handel – og det er netop derfor, jeg varmt kan anbefale Lars Hein til alle, der ønsker en bilforhandler, hvor service og ordentlighed stadig er i højsædet.

16 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god behandling af Mathias både på…

Super god behandling af Mathias både på mobilen og ved afhentning af Audi q4
Kan klart anbefale at handle hos Lars Hein automobiler 😉
Jacob fra Helsingør

7 de diciembre de 2025

Hej Jacob,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse både i dialogen med Mathias og ved afhentningen af din Audi Q4.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du bliver rigtig glad for bilen. Du er altid velkommen hos os igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super flot betjening af Mathias Trans…

Super flot betjening af Mathias Trans m. fl
Vi har netop hentet vores Mercedes EQG
Det var en super god oplevelse fra første besøg til bilen blev hentet i dag.
Kan kun give vores varmeste anbefalinger til firmaet.
Vh.
Grethe og Kurt P. Karlsen
Rødekro

6 de noviembre de 2025

Hej Grethe og Kurt,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de pæne ord! Det betyder meget for os at høre, at I har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem – fra første besøg til afhentningen af jeres nye Mercedes.

Mathias og resten af teamet sender også en stor tak for rosen. Vi ønsker jer mange gode kilometer i jeres nye bil og håber, vi får lov at byde jer velkommen igen en anden gang.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De er total arrogante

De er total arrogante, kommer for at se en bil men de er vil ikke engang sætte prøveplader på bilen man kommer for at se.
Og så ringer Lars selv og kan ikke huske hvilken bil han skal ha i bytte men mere travlt med at sende et leasingforslag selv om man ikke engang vil lease bilen men købe den, total til grin butik

25 de julio de 2025

Super god behandling

Vi købte gennem Lars Hein en Skoda Enyaq.

Oplevelsen ved at bruge Lars Hein og hans sælger var super god.

Dejlig behagelig stemning og super stemning, sælgeren Mathias som vi handlede med var en rigtig behagelig fyr og vidste hvad han talte om.

Så stor ros herfra.

Kan kun anbefales.

Mvh Palle k

4 de septiembre de 2025

Kære Palle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord! Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en god oplevelse både med os og med Mathias som sælger. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du bliver rigtig glad for din nye Skoda Enyaq.

Skulle du få brug for os igen – hvad enten det er service, spørgsmål eller andet– står vi altid klar til at hjælpe.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Alså jeg jagter lidt en bil

Alså jeg jagter lidt en bil, jeg kom derind, jeg følte mig ikke velkommen, jeg var der over 20 minutter før der var en sælger som nedværdigende sig til at tale med mig ( jeg ved godt jeg ikke kommer i skjorte og jakke, er håndværker) men var dog i alm hverdagstøj, jeg blev målt fra top til bund og tilbage igen, sælgeren gad generelt ikke tale med mig da jeg spurgte om en forsilbil, og bad mig mellem linjerne at forsvinde, helt ærligt, hvor er den at alle kunder er ens, I ved da ikke hvor meget jeg har på kontoen, selvom jeg måske ikke fremstår som en snop kan jeg godt betale, jeg har ikke købt bil ved dem og kommer højst sansynligvis heller ikke til det,, de 3 stjerner er pga udvalget af køretøjer og de var pæne præsentabele

22 de agosto de 2025

Kære Carsten

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os.

Vi er meget kede af at læse, at du ikke følte dig velkommen og ordentligt behandlet under dit besøg – det er langt fra den serviceoplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
Hos Lars Hein Automobiler bestræber vi os på at møde alle kunder med respekt og imødekommenhed, uanset baggrund og udseende, og vi er ærgerlige over, at du ikke har oplevet det sådan.

Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge den internt til at forbedre vores service, så alle fremover føler sig set og taget godt imod. Skulle du få lyst, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan tale nærmere om din oplevelse

Fantastisk bilkøboplevelse med Mads hos Lars-Hein

Jeg har netop købt en brugt bil af Mads hos Lars-Hein og er meget tilfreds! Mads er rigtig behagelig og nede på jorden at snakke med. Bilen havde et par små bemærkninger, men de blev hurtigt og uden problemer ordnet, inden jeg hentede den.

Jeg fik også et godt tilbud på min tidligere bil som indbytte, og de foretog endda en batteritest (mod et lille tillæg).

Alt i alt føles det meget trygt at handle bil hos dem.

13 de agosto de 2025

Kære Jon,

Tusind tak for de pæne ord, sætter vi stor pris på.
Vi håber du bliver rigtig glad for din bil.

Tak til Henry og Lars Hein i dag

Tak til Henry og Lars Hein i dag, for alt deres hjælp.
Vi føler os altid godt behandlet og jeres imødekommenhed er så dejlig. Hele vejen igennem et skønt firma at handle med.

15 de agosto de 2025

Kære Inge,
Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.
Du er altid velkommen igen.

Lars Hein Automobiler.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har lige købt en CUPRA

Vi har lige købt en CUPRA. Sælgeren Mathias var super behagelig, flink og god til at vejlede os. Vi kan varmt anbefale Lars Hein automobiler. Servicen var i top. Da vi skulle hente bilen var han dygtig og tålmodig til at sætte os ind i hvordan den virkede.

28 de julio de 2025

Super fin service

Super fin service. Vi købte en Skoda Enyaq fra 2022 i maj 2025 og er super glade for den. Ingen problemer og alt gjort som aftalt. Bilen stod super flot rengjort da vi afhentede den og Morten gav en grundig gennemgang. Tak for god service.

27 de mayo de 2025

En rigtig god oplevelse!

Vi har netop købt vores første elbil hos Lars Hein Automobiler.
Det var en rigtig god oplevelse med meget kyndig vejledning! Trods mange spørgsmål fra os af havde sælgeren (Mads) stor tålmodighed og tog sig tid til at forklare os forskelle og vise os forskellige biler.
Vi kan kun anbefale andre at besøge Lars Hein Automobiler, hvis de skal købe ny bil.

28 de mayo de 2025

el bil

Har netop købt min første el bil ( Skoda Enyaq) hos Lars Hein Automobiler. Fantastisk service og flink og imødekommende personale, så det bliver 👍👍👍herfra.

24 de abril de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.