Lars Hein Automobiler Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte min bil hos Lars Hein for lige knap et år siden. Da jeg for godt 3 uger siden begyndte at hører nogle klunke lyde fra undervognen kontaktede jeg værkstedet som var meget imødekommende og hur... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte en bil ved Lars Hein for nogen år siden af deres sælger ved navn Mathias. Ham tog vi kontakt til igen da vores bil skulle til mekaniker, han sendte os videre til deres mekaniker Henry som hur... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Måske lignede vi ikke nogle som ville bruge 300.000kr på en bil, MEN det gør vi så ikke hos Lars Hein Automobiler. Vi kom en halv time inden lukketid, vi gik dog igen efter 15 min. Meget ringe... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en brugt Alfa Romeo Giulietta til en fin pris uden nogen bemærkninger. Det hele gik glat. Der blev lovet et halvt års garanti i forbindelse med salget. Indenfor et halvt år, skulle jeg have f... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de automóviles usados

Escrito por la empresa

Hos brugtbilsforhandler Lars Hein Automobiler A/S i Ribe har vi mere end 30 års erfaring med salg og import af brugte biler. Vi har specialiseret os i at finde brugte – men let tilkørte – danske og tyske biler og sætter en ære i altid at yde et højt serviceniveau. Vi forhandler primært kvalitetsbiler fra Tyskland såsom Mercedes, Audi, BMW, VW samt specialbiler og andre importbiler, som du finder på vores lagerliste. En af de unikke kvaliteter ved brugte biler fra Tyskland er, at de er utroligt veludstyrede og ofte kun har kørt få kilometer. Du finder alle vores biler i vores fine udstillingslokaler i Ribe.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har købt en bil her

Har købt en bil her. Stor entusiasme fra sælger i at lande handlen. Efter underskrevet slutseddel besvares e-mails ikke eller kun ved rykker. Da jeg mener, at bilen havde to defekter konstateret efter afhentning af bil henvendte jeg mig. Intet svar og venter stadig. Det er ordnet på andet værksted.

2 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte i efteråret 24 bil hos Lars…

Vi købte i efteråret 24 bil hos Lars Hein og vi oplevede ualmindelig god og ærlig service.
Både da vi var nede for at kigge og da vi senere var nede for at hente bilen.
Vi blev vejledt godt og fik afvide, at vi altid bare kunne ringe hvis der var spørgsmål.
Vi følte os meget godt behandlet og har oplevelsen af at have gjort en god handel

22 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik god service og god vejledning…

Vi fik god service og god vejledning hele vejen igennem.
Da vi hentede vores nye bil fik vi en rigtig god gennemgang og hjælp til at opsætning af mobiltelefoner og diverse ting.
Kan kun anbefale at købe jeres nye bil hos Lars

4 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har for nylig købt vores første el…

Vi har for nylig købt vores første el bil hos Lars Hein i Ribe.
Vi var inde på deres hjemmeside, hvor vi blev positiv overraskede over det store udvalg af kvalitets biler de havde. Efterfølgende ringede vi og ville forhøre os omkring den bil vi havde kig på.( Golf E) Vi blev mødt med en imødekommenhed og ærlighed som vi som mulige kunder oplevede som en ægte interesse i, at de gerne ville give os en god service. Vi snakkede med deres sæler Morten Munk Nielsen, og efter en kort snak vidste vi at han var den der skulle have vores underskrift. Morten har været behagelig og yderst hjælpsom og imødekommende vedrørende de spørgsmål vi havde. Vi har haft en følelse af at intet har været til besvær, og vi ikke bare har være endnu en kunde som de skulle sælge til. Stor ros til Morten, for at sælge os en bil via telefonen😀. Da vi ankom til Ribe fra Nordsjælland blev vi hentet af Morten på stationen. Sikke en service.
Tak for handlen, og jeres service.

Kai og Susanne.

14 de febrero de 2025

Vores første elbil

Ved køb af vores første elbil, fik vi en meget grundig gennemgang af bilens udstyr og funktioner ved sælgeren Morten.
Vi følte, at vi fik meget mere end vi betalte for.
Vores største anbefalinger herfra.

Hej Sonja,
Tusind tak for anmeldelsen, betyder meget.
Rigtig god weekend!

Suveræn service

Har leaset bil mange gange og altid fået suveræn service, vejledning og god behandling. Bilerne bliver ALTID leveret i perfekt stand 👏🏻👏🏻👏🏻 kan varmt anbefales.

Hej Pia & Carsten.
Tak for de pæne ord, sætter vi stor pris på!
Rigtig god weekend.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Måske lignede vi ikke nogle som ville…

Vi kom en halv time inden lukketid, vi gik dog igen efter 15 min.
Meget ringe kundeservice, ejeren orkede ikke at sige hej, og den unge sælger viste os vej ind i udstillingshallen og lukkede døren efter os. Måske hvis du havde haft en anden bil end en ældre Skoda, var vi taget mere seriøs?
Måske man skulle have læst anmeldelserne på Trustpilot inden vi brugte 30 minutter på at køre den lange vej til denne forhandler.
👎 herfra.

Hej Kevin,
Det er jeg ked af hvis i har fået den opfattelse af os...
Det er simpelthen mig der har misforstået situationen, det er min fejl. Jeg fik opfattelsen af i bare ville rundt og kigge, så det ville jeg give jer ro til.
Det beklager jeg!
I er altid velkommen uanset hvilken bil i har.
Hvis du har tid, er du velkommen til at kontakte mig på 20780686, så vi kan få rettet op på dette.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun give min bedste anbefaling

Kan kun give min bedste anbefaling. Alt gik som det skulle, det var styr på det hele. Morten gav en rigtig god service omkring instruktion i brug af min nye elbil. Fik en fin pris for min gamle bil. Har handlet ved Lars Hein for mange år siden og handler der helt bestemt gerne igen,

10 de enero de 2025

Hej Charlotte,
Mange tak for de pæne ord, det betyder meget :D

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var slet ikke meningen at jeg…

Det var slet ikke meningen at jeg skulle handle bil nu men det blev det så alligevel. Fik en rigtig god snak efter vi var ude at prøve køre en bil så Mattias fik mig over bevidst om det var en god idé at handle nu smiler. Alt i alt en god oplevelse for os vil varmt anbefale at handle med dem

27 de diciembre de 2024

Hej Leo,
Mange tak for de pæne ord. Godt i er glade for bilen, tak for handlen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så fik vi vores første elbil

Så fik vi vores første elbil, det bliver godt…
At købe bil hos Lars Hein er trygt og man får en venlig og kompetent behandling. Vi kommer tilbage…

17 de enero de 2025

Hej Bent,
Mange tak for anmeldelsen, sætter vi pris på!
Og tak for handlen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt biler i 56 år det er…

Jeg har købt biler i 56 år det er blevet mange biler
jeg har handlet med mange bilforhandler dog ingen
som Lars.
Jeg har købt de 2 sidste hos Lars og fået en fanatisk
god betjening begge gange
Det er sjældnes at man møder en bilforhandler som
er ok som Lars

8 de diciembre de 2024

Kære HC,
Endnu engang tak for handlen og for tilliden, det sætter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lav en god handel med ro i maven

Rigtig god oplevelse hele vejen igennem. God sparring, information og vejledning.

28 de noviembre de 2024

Kære Tobias,
Tusind tak for din tid og de pæne ord, det sætter vi stor pris på.

Har handlet 4 gange ved Lars Hein

Har handlet 4 gange ved Lars Hein. Min oplevelse er at et ord er et ord. Deres værksted er i topklasse. Er der problemer med bilen bliver det fixet meget hurtig. Kan kun anbefale firmaet 100%

6 de diciembre de 2024

Hej Flemming,
Mange tak for tilliden og for de pæne ord, det betyder meget.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale at købe bil hos…

Jeg kan varmt anbefale at købe bil hos Lars Hein. Der har været god og venlig service hele vejen igennem. Selv da vi opdagede, at der allerede sad vinterdæk på bilen, så jeg pludselig stod med to sæt vinterdæk. Sendte Lars Hein straks et sæt nye sommerdæk afsted.

30 de noviembre de 2024

Kære Charlotte,
Mange tak for de pæne ord, det sætter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for en grundig rådgivning

Tak for en grundig rådgivning! Jeg har været hos Lars Hein i Ribe for at købe ny bil. Jeg fik hjælp af deres sælger Morten som gav sig god tid til hjælpe mig med at finde frem til hvilken bil, som var den bedste for mig til mine behov. Mine bedste anbefalinger herfra! Nu glæder jeg mig til jeg skal ned og hente min nye bil! Mange tak for hjælpen!

29 de noviembre de 2024

Hej Camilla,
Mange tak for din tid og for de pæne ord. Det betyder meget.

Rigtig god dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel og vanvittig god service

Professionel og vanvittigt god service, ikke noget at sætte fingren på. 5 kæmpe stjerner herfra

30 de octubre de 2024

Kære Andreas,

Tusind tak for de pæne ord, det sætter vi pris på.

Super god oplevelse

Jeg er meget tilfreds med hele forløbet af mit bilkøb hos Lars Hein, alle aftaler er overholdt til UG. rigtig god kunde service af Lars. super glad for min nye bil.

22 de octubre de 2024

Kære Glenn,
Tak for de pæne ord, og dejligt du er glad for bilen!

Super god oplevelse

Super god oplevelse, da vi købte bil ved Lars Hein. Han tog sig god tid til os og alle vores spørgsmål. Da vi skulle på weekend ophold i nærheden, sørgede han for at den var klar til os 2 dage efter, så vi kunne få den med hjem. Det er service og vi kan varmt anbefale at handle hos Lars. 😊👏👏

8 de noviembre de 2024

Hej Frede,
Tak fordi du gade give os en anmeldelse, det betyder meget :D

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.