The carpet was beautiful but unfortunately it was damaged during the transportation. I was offered free return and change to a new one, or a partly refund. I accepted the refund as I needed the carpe... Ver más
La empresa ha respondido
Mycket trevliga och tillmötesgående kontakter. Både i butiken och via telefon. Jag missförstod tiden när jag skulle boka för att få leverans till Italien. Fick hjälp att få leveransdatum ändrat så jag... Ver más
La empresa ha respondido
Väldigt fin och skön matta, snabb och smidig leverans. Den luddar ganska mycket just nu men tror det blir bättre när den använts ett tag. Jag är nöjd!
La empresa ha respondido
Trevligt bemötande både i butik och via mail. Fick prov med hem på första mattan Lilly medan ett hemskickat prov på mattan Johanna. Så nöjd med mattorna både när det gäller kvalitet och utseende.... Ver más
La empresa ha respondido
Established in 2015 and based in Stockholm, LAYERED has grown to become one of Scandinavia’s most talked about interior design brands. At LAYERED, craftsmanship and circularity are at the heart of our design process. We use 100% natural or recycled materials to create durable, long-lasting products with circular qualities.
Artillerigatan 12, 114 51, Stockholm, Suecia
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Fantastisk service. Trevligt bemötande när man tar telefonkontakt. Mattorna är av toppkvalite. Kan inte önska mer av ett företag.

Respuesta de LAYERED
Allting har gått snabbt och fint. Vi är mycket nöjda på våra nya mattor som är av högt kvalitet

Respuesta de LAYERED
Nydelig teppe i veldig god kvalitet.
Levering helt til døren uten problemer.

Respuesta de LAYERED
Veldig fornøyd med vareprøver.
Nå vet jeg at riktig teppe er på vei.
Dere gir veldig bra service.

Snyggt upplägg, snygga mattor
Snabb leverans…..
Hoppas kvaliteten håller samma höga klass!

Respuesta de LAYERED
God på levering og informasjon. Nydelige produkt!

Respuesta de LAYERED
Mattorna är fantastiska, fina färger och kvaliten är super. Jättenöjd.

mattprover finns att tillgå
utlovad kvalitet stämmer
utlovad leveranstid stämmer
tydliga villkor på hemsidan
Inget barnarbete i produktionen

Respuesta de LAYERED
Har to tepper fra Layered og er super-fornøyd med begge. Det ene bestilt direkte , det andre via en interiørarkitekt.

Respuesta de LAYERED
Smidig leverans . Bra pris. Nyansen på mattan var ej 100 vad vi tänkt oss, men nu har vi vant oss och är nöjda. Mattan är tjock och go att gå på.

Respuesta de LAYERED
Mattan var fin men jag hade verkligen uppskattat att ni hade hört av er själva när det blev en försening i leveransen fick också en skum förklaring om att det var ”kö på vägen”. Fick också studsa mellan er och leverantören när jag behövde hjälp med uppbärning pga bruten fot.

Respuesta de LAYERED
Bra produkt och snabb leverans. Mattan motsvarade förväntningarna. Jag hade beställt varuprover för att se färg och kvalitet och det stämde bra. Snabba svar på mail när jag hade frågor. Möjligtvis kan man tycka att varuproverna kunde krediteras när man beställer en matta.

Respuesta de LAYERED
Nous avons acheté par deux fois des tapis sur ce site et avons été très satisfaits par l'expérience en ligne, la logistique et la qualité des produits. Je recommande.

Respuesta de LAYERED
Más información sobre otros tipos de reseñas.