Valorada con 4 estrellas sobre 5

The carpet was beautiful but unfortunately it was damaged during the transportation. I was offered free return and change to a new one, or a partly refund. I accepted the refund as I needed the carpe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket trevliga och tillmötesgående kontakter. Både i butiken och via telefon. Jag missförstod tiden när jag skulle boka för att få leverans till Italien. Fick hjälp att få leveransdatum ändrat så jag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt fin och skön matta, snabb och smidig leverans. Den luddar ganska mycket just nu men tror det blir bättre när den använts ett tag. Jag är nöjd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt bemötande både i butik och via mail. Fick prov med hem på första mattan Lilly medan ett hemskickat prov på mattan Johanna. Så nöjd med mattorna både när det gäller kvalitet och utseende.... Ver más

1. Contratista de instalaciones interiores
  2. Fabricante de alfombras
  3. Fábrica de muebles

Escrito por la empresa

Established in 2015 and based in Stockholm, LAYERED has grown to become one of Scandinavia’s most talked about interior design brands. At LAYERED, craftsmanship and circularity are at the heart of our design process. We use 100% natural or recycled materials to create durable, long-lasting products with circular qualities.

4,4

1 estrella

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättefin matta i exakt den förväntade…

Jättefin matta i exakt den förväntade goda kvaliteten. Fick vänta någon vecka längre än planerat på leverans men ändå rimlig leveranstid. Helhet mycket nöjd.

6 de octubre de 2025

Hej Stina,
Tack för din feedback! Njut av din nya matta!

Fantastisk matta

Ääälskar min nya matta Shell, så otroligt fin i färgerna och bra material. Lyfte hela rummet.

3 de octubre de 2025

Hej Amanda,
Tack för din feedback! Njut av din matta!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Färgerna på bilderna och verkligheten…

Färgerna på bilderna och verkligheten skiljer sig för mycket för så dyra mattor. Billigare företag får rätt färger bättre än ni.

26 de septiembre de 2025

Hej Rebecca,
Tack för din feedback!

Efter att ha gått igenom din beställning ser vi att du köpt ett prov i färgen Pink Lavender, men beställt din matta i Rosewood Red. Dessa är två helt olika nyanser, vilket kan förklara den skillnad du upplever.

Färger kan ibland uppfattas olika beroende på belysning, skärminställningar och materialets struktur, men i det här fallet är skillnaden mellan Pink Lavender och Rosewood Red betydande.

Om du vill kan vi självklart hjälpa dig med ett byte eller diskutera andra alternativ för att säkerställa att du blir helt nöjd med ditt köp.

Tveka inte att kontakta oss på info@layeredinterior.com, så hjälper vi dig gärna vidare!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excellent so happy with my rugs they…

Excellent so happy with my rugs they look even better in reality than the photos!
Very well packed without any damage. The delivery was a week later than the courier estimated...but it had a long way to come to get to Cyprus.
Thank you I highly recommend your products!!

3 de octubre de 2025

Hello Zoe,
Thank you for your feedback! Lovely to hear this!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kvalitet motsvarar inte priset

Bilder på hemsidan och mattan i verkligheten är helt olika. Tråkigt att deras produktbilder inte visar verkligheten. Kvalitet och priset skiljet sig också tyvärr.
Omständigt att skicka tillbaka och långsam samt dålig hjälp från kundservice. Inte nöjd alls helt enkelt

22 de octubre de 2025

Hej Sylwia,
Tack för att du delar din upplevelse med oss, vi är verkligen ledsna att höra att mattan inte levde upp till dina förväntningar och att du upplevde att både bilder och service inte motsvarade det du hoppats på.

Vi strävar alltid efter att våra produktbilder ska ge en så rättvis bild som möjligt av färg och material, men vi tar självklart till oss av din feedback och kommer se över detta. Vi beklagar också att returprocessen och kontakten med oss inte känts smidig — det är något vi vill förbättra.

Vår kundservice tar gärna en extra titt på ditt ärende för att se om vi kan göra något mer för dig. Du är varmt välkommen att kontakta oss på info@layeredinterior.com så hjälper vi dig vidare.

Nöjd kund

Layered informerade tydligt om att leveransen av mattan skulle bli försenad.
Leveransen fungerade sedan utmärkt.
Jag är mycket nöjd med mattan.

1 de octubre de 2025

Hej Ulla,

Väldigt nöjd!

Mattan blev ännu bättre än väntat! Har tre mattor från Layered tidigare och väldigt nöjd med alla. Material som ger liv åt mattorna. Snabb återkoppling från kundservice som löste problemet när leveransen fastnat hos Bring.

20 de octubre de 2025

Hej Lovisa,
Tack för din feedback! Njut av dina mattor!

Älskar min nya matta

Älskar min nya matta! Så fin design och mattan lyfter hela rummet!

22 de septiembre de 2025

Hej Sara,

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd. Snabb leverans. Bra pris och en jättefin matta!

22 de septiembre de 2025

Hej Annika,

Mattan är fantastisk

Mattan är fantastisk - leveransen katastrof men det var inte Layred’s fel utan Best Transport.

1 de octubre de 2025

Hej Aziz,

Nära perfekt

Älskar min Hilma matta i marigold. Redan för ett år sedan beställde jag ett prov för att vara säker på färgen. Sedan trånade jag. När jag äntligen slog till gick allt väldigt smidigt, aningens längre leveranstid (till Spanien) än väntat men jag hölls uppdaterad om utvecklingen och hade inte alls bråttom så det gjorde inget. Jag är så nöjd.

17 de octubre de 2025

Hej Ida,
Tack för din feedback! Det glädjer oss att hela upplevelsen gjorde dig nöjd och att du gillar mattan!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Strulig leverans

Strulig leverans. Web-shoppens utlovade 3-5 dagar blev till flera veckors försening.

26 de septiembre de 2025

Hej Lars-Åke,
Tack för att du delar med dig. Vi är verkligen ledsna över att din leverans blev försenad, det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi förstår frustrationen när det som utlovats inte stämmer, och vi jobbar ständigt på att förbättra våra leveranstider och vår kommunikation.

Om du fortfarande har några frågor kring din order är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig direkt.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.