24/7 goede muziek, Mooi dat LFM ook jongeren de kans geeft en ik vind deze zender ook veel beter dan vele professionele radio zenders. Ook fijn dat League FM ook heel veel genres heeft dan is het niet... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Good Radio Station. I like to listen to it all day. Thanks for this excellent Radio Station! Goede Radio Station. Ik kan er wel hele tijd naar luisteren. Dankje voor de perfecte Radio Station... Ver más
Een toffe radio zender! Draaien niet alleen het nieuwste van het nieuwste, maar ook hits die jaren geleden DE hits waren. Super leuk! Ook Aanvragen worden snel behandeld. Wat ik nog het meest gewe... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb zelf bij deze radio gewerkt op verschillende posities! de radio heeft kwaliteit en ook lieve medewerkers, gijs is streng maar rechtvaardige baas van deze mooie radio
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
League-FM is een radiostation! Via onze website en app kun je 24/7 naar onze radio luisteren. Onze radio-dj’s presenteren wekelijks de nieuwste hits in de top 20, maar ook tijdloze klassiekers. We draaien dagelijks een breed scala aan genres en shows. League-FM wordt volledig beheerd én gedraaid door jongeren die als vrijwilliger bij ons werken! We hebben een enthousiast team van vrijwilligers dat, zonder voorafgaande ervaring, wordt opgeleid om League-FM te ondersteunen. Ook hebben wij eigen studio in den-bosch waar wij 2 tot 3 keer live gaan per maand! Naast een radiostation is League-FM ook een online community. Via platforms zoals onze Discord kunnen jongeren chatten en socializen in spraakkanalen.
Información de contacto
Gezellige radio voor Jongeren!
Ik ken LeagueFM al lang!
En ik weet dat het een superleuke radio is!
Vooral voor Jongeren!
Ik heb veel geluisterd! En het zijn gezellige DJ's waarvan sommige echt goed omhoog gaan door hier te zijn!

Behoorlijk goede radio!
Behoorlijk goede radio! Ik was hier vroeger dj in opleiding, helaas functie verlaten, maar was zeker goede tijd! Ik raad de radio zeker aan als je niets te doen hebt!

Een toffe radio zender.
Wat ik nog het meest geweldige vindt aan deze radio is dat het team bestaat uit jonge DJ's die een passie voor muziek hebben.

Respuesta de League-FM
Goede site, Leuke muziek.
Leuke muziek, Aanvragen worden snel gedraaid.
Mooie site en duidelijk.
Veel de zelfde muziek als auto-dj aan het draaien is.

Super Goed :D
Een top site. Het ziet er allemaal goed uit! En je kan er ook goede promotie kan je er halen! En ga zo door met de radio en andere dingen! :)

Een toffe radio zender
Een toffe radio zender! Ze spelen toffe muziek en niet direct de nieuwste, maar ook nog oldschool muziek uit 2010!

Respuesta de League-FM
Beste radio station van internet
ik luister al langer als een jaar naar league-fm ik vindt het de beste internet van de wererld.

De beste dj's ooit
Ik vind league-fm een van de beste online game radio's ooit lekker wakker worden in het weekend met de radio dat is het beste wat je kan doen.

Respuesta de League-FM
Super snelle levering en een top design.
Radio station voor gamers
Goed radiostation met leuke dj's, ik luister het bijna elke dag! toppers ga zo door :D
DJ Rik is echt een strijder!!
Coole radio
Ik vind het een interresante radio met leuke hits en gezellige shows
Fijn om naar te luisteren
Leuk om naar te luisteren en leuke shows. Ook zeer blij met de merch
Más información sobre otros tipos de reseñas.