Besteld van Belgie. Snel geleveerd (1dag) en pakje niet beschadigd. Alles was perfect. Zeker een aanrader. Commandé pour la Belgique. Livraison rapide 1 jour et emballage parfait! Je vous conseil... Ver más

Fijne ervaring, goede service en reageert snel op vragen via WhatsApp. Uiteindelijk ook een kortingscode ontvangen waar ik zeker gebruik van heb gemaakt. Vriendelijk, snel, geeft goede uitleg en infor... Ver más

Heel mooie voorraad aan cd en platen, ook heel aardige eigenaar die snel reageert en al je vragen beantwoord! me bestelling kwam in 1 dag al binnen en was heel netjes ingepakt. zou hier zekers weer be... Ver más

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst op deze website en ik ben ontzettend tevreden! De kwaliteit van het product overtreft mijn verwachtingen; het voelt stevig en goed gemaakt aan. Daarnaast werd m... Ver más

1. Tienda de música

Turkse Vinyl LP platen en cd's

4,9

6 plate besteld topper en snelle…

6 plate besteld topper en snelle service
zeker een aanrader!!!🙏🏽🙏🏽

27 de enero de 2026
Logotipo de Plakci

Respuesta de Plakci

Hartelijk dank voor je prachtige 5-sterrenreview en je vertrouwen in plakci.nl!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling van 6 platen en onze snelle service. We doen ons uiterste best om kwaliteit en snelheid te combineren, en het is geweldig om te weten dat dit bij jou in de smaak is gevallen.

Dank je wel ook voor je warme aanbeveling – dat waarderen we enorm.

Heel mooie voorraad aan cd en platen

Heel mooie voorraad aan cd en platen, ook heel aardige eigenaar die snel reageert en al je vragen beantwoord! me bestelling kwam in 1 dag al binnen en was heel netjes ingepakt. zou hier zekers weer bestellen

30 de enero de 2026
Logotipo de Plakci

Respuesta de Plakci

Hartelijk dank voor je prachtige 5-sterrenreview!

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze collectie en service. We doen ons best om een mooie en gevarieerde voorraad aan te bieden en het is fijn om te horen dat je dat ook zo hebt ervaren. Ook je compliment over de snelle communicatie en verzorgde verpakking waarderen we enorm.

We zijn blij dat je bestelling al binnen één dag netjes is aangekomen. Dat is precies de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Snelle reactie

Had per ongeluk 2 keer hetzelfde LP besteld via whatsapp ben ik snel geholpen en kon een andere LP bestellen. Snelle levering. 👍🏻

3 de noviembre de 2025