Redelijke prijs voor goed product, 22w Ledbuizen van flexibele kunststof. Hadden iets steviger mogen zijn. 22w versie (vervangt 36w TL) geeft duidelijk meer licht dan 36w TL. De 15w Ledbuizen zijn... Ver más
Mijn ervaring is van afgelopen zomer. Ik had Nalo-prikspots besteld. De fittingen bleken scheef in de armatuur te zitten waardoor de GU10-lamp er niet lekker in paste. Na melding zijn er direct 2... Ver más
Zeer tevreden over de klantenservice. Ik krijg altijd snel en vriendelijk antwoord. Ik had een aantal ledprofielen met melkglas gekocht en achteraf bleek dat ik eentje te weinig had besteld. Spijtig g... Ver más
Omdat ik wat vragen had heb ik gebeld, (gelukkig, een website met telefoonnummer!) en ik werd direct erg vriendelijk en met verstand van zaken te woord gestaan. Als de medewerker iets niet wist zoch... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
snelle correcte levering
snelle levering en goed materiaal
Na de bestelling word er snel op gereageerd.
De levering is super snel en goed.
Wat je besteld hebt is van goede kwaliteit .
dus zeker een aanrader voor een ieder.
Perfecte naservice!
Snelle levering, veel keuze. En heel goede naservice: jammer genoeg was 1 item gebroken. Op mijn mail werd zeer snel gereageerd, heel vriendelijk en enkele dagen later werd een nieuw exemplaar geleverd. Chapeau!
ouderwets goede service, misschien wel beter :)
Had 6 led lampjes (soort halogeen) besteld maar 2 daarvan ging binnen 3 maanden kapot. even 1 mailtje gestuurd (bleken meer klachten te zijn over dat type) en heb meteen 6 nieuwe gekregen van een ander type. super fijn!
Gewoon geleverd als verwacht
Gewoon geleverd als verwacht, goede kwaliteit en niet duur
prima product in een stevige verpakking
Prima webshop
Prima website, duidelijk en snel geleverd. Product voldoet aan eisen en zou er zo weer kopen
Snelle verzending
Snelle verzending, groot assortiment, goed verpakt
Klantvriendelijkheid staat hierop nummer 1
Wat een geweldig service gericht en klantvriendelijk bedrijf, eigenlijk nog meer als 5 sterren waard, maak je tegenwoordig niet veel meer mee. Bedankt Yannick.
Goede en snelle levering .
Alles verliep goed
Alles verliep goed. Van uitzoeken op de uitgebreide website tot aan de bezorging toe, waarvan je regematig bericht kreeg wanneer de bezorger voor de deur stond
Misleiding
Misleiding, de geleverde trafo (art nr 50089215 ) voor ledstrips zijn niet dezelfde als op de foto op Leddirect.nl De ledtrafo op Leddirect.nl hebben een zogenaamde heatsink, een aluminium waaier waarmee warmte word afgegeven. De trafo die nu geleverd word heeft dat niet en word erg warm ik heb 38C gemeten. Er word nu een goedkoper model met zelfde artikel nummer geleverd voor het zelfde aankoop bedrag. In mijn optiek is er sprake van misleiding.
Er is mij een vervangende trafo toegezegd maar daar word nu van terug gekomen.
Alles perfect
Alles perfect, snel en heel (TL buizen) aangekomen.
zeer vlugge en correcte levering
Gemakkelijke webside en vooral…
Gemakkelijke webside en vooral snellelevering
Más información sobre otros tipos de reseñas.