Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett företag som gör betydligt mer för sina kunder än vad som kan förväntas av dem. Jag hade otur och få min vara skadad i frakten två gånger på raken och ändå skickade de mig en tredje vara, rejält in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt nöjd! Har handlat här tidigare och varit nöjd med utbud, pris, leverans, men idag blev jag otroligt nöjd med deras kundservice. Hade problem med betalning/Swish, men när jag ringde hade de re... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ena produkten jag hade beställt var slut på lager så efter någon vecka hörde jag av mig och frågade hur det gick varan var fortfarande slut och blev erbjuden en ersättningsprodukt mot en liten mellans... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Köpte ett gäng e14 retro 2200k lampor som slocknade efter knappt 1 år trots lovad livslängd på 25000 timmar. Försökte få hjälp via kundtjänst men svaret blev att garantin är bara 1 år. Kanske... Ver más

4,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

4,1

Todas las opiniones

32 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra priser

Snabb leverans och bra priser. Beställde armaturer för att ha i garaget, inte hunnit montera ännu så kan inte bedömma kvaliteten på grejerna. Upplevde att man fick bra kontinerlig och bra information via mejl om statusen på ordern.

26 de octubre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra produkter men sämre med leverans

Är nöjd med produkterna jag beställt men inte lika nöjd med leveransen. För andra gången i rad skickas paketet till ett ombud en dryg mil bort, trots att jag båda gångerna skrivit en kommentar om vart jag önskar leverans. Hur svårt kan det vara undrar man?

22 de octubre de 2025

Mycket bra kundbemötande

Mycket bra kundbemötande. Fick hjälp att välja rätt glödlampa till armaturen och fick lägga till glödlampa på beställningen. Toppen!

30 de septiembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

E14 retro lampor som slocknar

Försökte få hjälp via kundtjänst men svaret blev att garantin är bara 1 år.

Kanske är att gnälla då det inte handlar om några större summor men tycker att man kunde fått nån liten goodwill iallafall..

Har även tre e27 lampor av samma serie där två stycken också slocknat.

13 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ej mottagit varan

Paketet är skickat och nu får jag se att det är levererat trots att jag inte mottagit varan? Var har ni skickat mitt paket och vem har det?

25 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kass uppföljning, kass kundvård, dåligt helt enkelt

Kass uppföljning. Leveransen inte gjord och Help desken skjuter ut sig och gör inget för att hjälpa till.

Som kund har jag beställt, betalt varan inkl frakt. Men LEDgrossisten skiter i sin kund när kunden inte får sin vara.
Kunden är alltså fortfarande utan vara men har betalt den och frakten.

24 de septiembre de 2025
Logotipo de Ledgrossisten

Respuesta de Ledgrossisten

Hej Anders,

Tack för din feedback. Vi har besvarat dina mejl inom 24 timmar och beklagar verkligen att något har hänt under transporten mellan oss och dig. Vi har redan kontaktat Schenker för att undersöka vad som gått fel.

För att lösa situationen så smidigt som möjligt kan vi skicka en ny vara till dig direkt, om du fortfarande hinner ta emot den innan din resa.

Lars

8 consejos para escribir buenas reseñas.