Ledproff Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var litt skeptisk, da dette var en facebook annonse. Gikk inn via nettstedet, og kikket i sortimentet. Bestilte en garasjesett med 6 lamper. Rask levering, og usedvanlig enkle å montere. Ble veldig br... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hei! Har kjøpt et led lysrør med ledning og støpsel. Dette blir varmt når det står på og det skal ikkje LED-lys bli! Er det noko feil på det?? Er sikkert feil å skrive det her men kontakt meg gjerne... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Trodde det var mer «levende» flamme, at veken bevegde seg. Greit allikevel. Fjernkontrollen virker ikke, har fjernkontroll til 3andre lys som funker på de jeg kjøpte av dere. Kan gjerne sende meg e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidig bestilling, rask levering og god kvalitet på produktet jeg bestilte meg (led-kubelys). Pakket bra så innholdet ikke ble ødelagt under hard håndtering under leveranse.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

29 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rask levering og god service

Rask levering og god service. Produkt er som forventet

22 de junio de 2026

Hei Terje,
Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er godt å høre at både leveringen, servicen og produktet svarte til forventningene. Akkurat den opplevelsen vi ønsker å gi.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Både Kundeservice og produktet er på…

Både Kundeservice og produktet er på topp kvalitet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29 de junio de 2026

Hei Asif,
For en herlig tilbakemelding! 😄 Det er ekstra hyggelig å høre at du trekker frem både kundeservice og produktet. Da føler vi at vi har gjort noe riktig.

Kjempefornøyd med vare

Kjempefornøyd med vare, pris og leveringstid 👍

25 de junio de 2026

Hei Leif,
Det var skikkelig hyggelig å lese 😊 Akkurat den opplevelsen vi ønsker å gi, fra bestilling til pakken er fremme.

Veldig fornøyd med produktet

Veldig fornøyd med produktet, utrolig bra lys og utrolig enkle å installere, funket veldig bra i akvariumet mitt

24 de junio de 2026

Hei Marius,
Så gøy å høre at lysene ble en fulltreffer i akvariet! 😊 Vi blir alltid litt ekstra glade når vi hører at produktene våre finner veien til spennende prosjekter som dette.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig batteri

Elendig batteri. Tom for strøm etter 2 dager, uten at den hadde vært i bruk.
Thor Angvik

1 de junio de 2026
Opinión espontánea

Hei Thor,
Tusen takk for tilbakemeldingen.

Det er vi veldig lei for å høre, sånn skal det absolutt ikke være og vi vil selvfølgelig ordne opp i dette for deg.

Vennligst ta kontakt med vår hyggelige kundeservice på telefon 23892227 eller mail salg@ledproff.no med ordrenummeret ditt, så finner vi en løsning med en gang.

Med vennlig hilsen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hadde et monteringsproblem og fikk rask…

Hadde et monteringsproblem og fikk rask og riktig hjelp

9 de junio de 2026

Hei Bjarne,
Så godt å høre at vi kunne hjelpe 😊 Det er akkurat den opplevelsen vi ønsker å gi, spesielt når man står midt i monteringen og trenger et raskt svar.

God kvalitet

Raskt og enkelt, god kvalitet

9 de junio de 2026

Hei,
Det liker vi å høre 😊
Tusen takk for de fine ordene, og håper du får masse glede av produktet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var det helt riktig lyspære vi…

Det var det helt riktig lyspære vi trengte tusen takk 🙏☺️

8 de junio de 2026

Hei Lida,
Å, så godt å høre! 😊

Da var det heldigvis riktig lyspære likevel. Tusen takk for at du ga oss en oppdatering, og håper den lyser i mange år fremover! 💡

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.