Voor mezelf een trapverlichting set aangeschaft welke volgens afspraak geleverd werd. In de set zaten alle onderdelen die benodigd waren voor een correcte installatie. Deze zijn dan ook gelabeld... Ver más
Nadat ik een nieuwe Philips Hue bridge had aangeschaft, maakte deze geen connectie meer met mijn ledstrip (trapverlichting). Zelf lukte het niet om dat te herstellen. Na contact te hebben opgenomen me... Ver más
De klantenservice is echt fantastisch! ik kwam er niet helemaal uit wat ik nog moest bijbestellen. toen kreeg ik een hele vriendelijke dame aan de telefoon ze heeft me met alles geholpen. Ze had er... Ver más
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Goede en vriendelijke klantenservice.
Goede en vriendelijke klantenservice.
Het door ons gemaakte foutje is snel en perfect opgelost.
Alles wat je nodig hebt op een duidelijke site.
Zeer snelle levering.
Dynamische trap verlichting
Wat een top service helaas deden bij ons de laatste 3 trap treden het ineens niet meer. Op zaterdag contact gehad met chat functie op hun site, conclusie was dat het in de kabelboom zou zitten.
Zaterdag contact gehad maandagochtend was de nieuwe kabelboom bezorgd met nieuwe controller. Alles werkt weer naar behoren wat een top service!!!
Fijne en snelle service
Fijne website met een uitgebreid assortiment. Bij het bestellen lukte het niet in één keer te betalen; via de chat contact gehad en snel antwoord en assistentie. Hierna bleek dat ik twee kabeltjes vergeten was mee te bestellen. Deze werden alsnog aan de bestelling toegevoegd. Super service 👍
Super service
Super service, retournering werd ook zeer professioneel en snel opgepakt!
Top Service
Hele goede adviezen gekregen via de chat na de aankoop van een ledstrip voor onze slaapkamer. Uitgebreid meegedacht om de montage te versimpelen en het gebruik te optimaliseren.
Ledstrips besteld met hetzelfde type nr…
Ledstrips besteld met hetzelfde type nr m.b.t. een eerdere bestelling, blijkt de kleur niet koud wit te zijn wat wel op de verpakking staat. Na tel en mailcontact alles in een mum van tijd opgelost en kosteloos is de goede Ledstrip onderweg. Super service, terecht score 5 sterren.
Snelle en correcte service
Onze ledstrip viel onlangs uit. Na controle bleek de stroomadapter stuk te zijn. We hebben dit aan de servicedesk gemeld en op hun verzoek enkele foto’s doorgestuurd van de aansluiting. Ledkoning heeft dan onmiddellijk beslist om ons een nieuwe adapter toe te sturen. We hoefden de oude adapter zelfs niet te retourneren. Twee dagen later kregen we alles netjes aangeleverd via PostNL. Prima service !
Led tv backlight
Led tv backlight gekocht . Snelle levering, mooi product, goede prijs,goed bereikbaar
Defecte buitenspots binnen een jaar
Nadat mijn buitenspots binnen een jaar defect waren een mailtje gestuurd. Dezelfde dag nog een reactie gekregen en werden netjes de buitenspots vervangen. Top service!
Deskundigheid
De medewerkers handelen snel en geven een prima ondersteuning bij problemen.
Professioneel en verzorgd
Her assortiment is groot en met alle accessoires is er een oplossing voor ieder creatief idee. De site is overzichtelijk en de bestelling was gemakkelijk te plaatsen en af te ronden. De levering was keurig verzorgd en vlot afgewikkeld. Al met al een hele goede ervaring.
Heel fijn advies en mooie spullen.
Via de chatfunctie op de website krijg je uitgebreid advies. Je legt uit wat je idee is en ze helpen je de juiste onderdelen erbij te zoeken. Dat is heel prettig, aangezien er zoveel mogelijkheden zijn. Eerder al via Ledstripkoning trapverlichting besteld, daar ben ik zeer tevreden over. Alles functioneert zoals het moet en het ziet er prachtig uit. Levertijden zijn soms iets minder betrouwbaar dan gewenst, maar dat is een teken van deze tijd.
Top service
Top service, Mathias heeft mij tot laat in de avond via whatsapp geholpen. Echt toppers zijn dit man
wat een goede service
Na mijn bestelling te hebben ontvangen ontbrak er een kabeltje van de led verlichting na telefonisch contact werd dit zonder problemen naar ons opgestuurd wat een service
Goed product, perfecte service
Gemakkelijk product met duidelijke beschrijving. Eindresultaat is erg mooi. Een paneeltje bleek een defect te hebben en na contact prima service ervaren en nieuw paneeltje binnen 24u toegestuurd gekregen.
Snelle levering en kwaliteit is heel…
Snelle levering en kwaliteit is heel goed.
Probleem snel verholpen
Probleem snel verholpen. Goede service en goede kwaliteit
Zéér vlotte en goede service gekregen!
Zéér vlotte en goede service gekregen!
Daar bestel ik zéker nog.
Más información sobre otros tipos de reseñas.