Ledstripkoning Opiniones 457

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu 2x een bestelling geplaatst. Door het brede assortiment even over de telefoon kort uitgelegd wat mijn wensen waren. Beide verkopers hadden voor mij de configuratie gemaakt en kreeg na het te... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mezelf een trapverlichting set aangeschaft welke volgens afspraak geleverd werd. In de set zaten alle onderdelen die benodigd waren voor een correcte installatie. Deze zijn dan ook gelabeld... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze ledstrip viel onlangs uit. Na controle bleek de stroomadapter stuk te zijn. We hebben dit aan de servicedesk gemeld en op hun verzoek enkele foto’s doorgestuurd van de aansluiting. Ledkoning heef... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadat ik een nieuwe Philips Hue bridge had aangeschaft, maakte deze geen connectie meer met mijn ledstrip (trapverlichting). Zelf lukte het niet om dat te herstellen. Na contact te hebben opgenomen me... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

76 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top service

Prima geholpen in de showroom met samenstellen van mijn bestelling.
Snelle levering.
1 artikel verkeerd geleverd maar ook dat is prima opgelost.

22 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ledstrip reageert maar af en toe op…

Ledstrip reageert maar af en toe op mijn Hue bridge. Klantenservice zegt dat de Hue bridge niet compatible is maar Zigbee is Zigbee lijkt me en Hue is ook nog eens de norm. Daarbij reageert hij regelmatig wel maar ook vaak niet. Als het niet compatible is reageert hij helemaal niet.

Dat schijnen ze niet te snappen maar die ervaring had ik al vaker met de klantenservice. Niet echt ter zake kundig.

10 de septiembre de 2024

Goede garantie

Na ruim een jaar was de afstandbediening van mijn ledverlichting defect. Na dit gemeld te hebben werd er onder garantie binnen 3 dagen een nieuwe gestuurd. Zeer goede en snelle sevice. Aanrader!!

14 de noviembre de 2024

Top services

Snelle reactie op de e-mail, vriendelijk en meedenkt en behulpzaam.

Zeker een aanrader
Super bedankt

5 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hier nooit meer bestellen

lesstrip is al na 1 jaar al kapot.
tot 2 keer toe sturen ze de vervangende onderdelen naar het verkeerde adres.
Als je de klantenservice belt krijg je een hele asociale dame aan de lijn. Die geen oplossing bied.
Ze gaf aan schrijf maar een slechte review, dan bel ik je terug en gooit de hoorn erop. Bij deze de review. Nu nog de juiste onderdelen ontvangen en hier NOOIT meer bestellen.

4 de noviembre de 2024
Logotipo de Ledstripkoning

Respuesta de Ledstripkoning

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet naar verwachting is verlopen en dat er problemen zijn geweest met de levering van de vervangende onderdelen. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een passende oplossing te vinden. Uw tevredenheid is voor ons belangrijk, en we willen er alles aan doen om dit goed te maken.

Louise

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van begin tot eind een topervaring!

Van begin tot eind een top ervaring met dit bedrijf. Onze vragen werden snel beantwoord op whatsapp. Omdat wij nog twijfelden toch maar de mooie showroom bezocht. Het advies en de producten daar om te zien hebben ervoor gezorgd dat we een zeer mooi resultaat hebben. Zou dit bedrijf zeker aanraden!!

26 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jullie hebben een mooie collectie en…

Jullie hebben een mooie collectie en zijn zeer betrouwbaar. Ik ben heel tevreden met mijn verlichtingen en mijn hof is nu mooi verlicht s’avonds en de lichten blijven relatief lang branden, het hangt wel af van de zon die in de dag schijnt.
Proficiat met jullie service.

24 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had vorig jaar 2 bouw led lampen…

Ik had vorig jaar 2 bouw led lampen aangeschaft en ik had hier geen factuur meer van, ik was deze echter nodig voor de administratie, na een bericht is deze snel en correct verzonden en vriendelijk te woord gestaan via de mail, super service en goede producten uiteraad.

15 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oplossing vocht in een solar buitenlamp

Vorig jaar ( 09-2023) 3 solar buitenverlichting aangeschaft. Super te vrezen over deze lamp. Helaas ontdekte ik bij 1 vocht vorige week, waardoor de lamp niet meer brandde.
Na overleg en het opvolgen van advies om het vocht kwijt te raken, bleek toch dat de lamp aan vervanging toe was. Gisteren contact met ze gehad en vandaag was de nieuwe lamp binnen, uiteraard onder garantie. Goede , snelle en nette service,hele snelle levering. Super tevreden.

14 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ledstripkoning heeft mij geholpen met…

Ledstripkoning heeft mij geholpen met een probleem dat was ontstaan (en veroorzaakt!) door een toeleverancier. Die kon het niet oplossen (kwam met alleen maar standaardoplossingen die ik zelf ook al had verzonnen) en schakelde Ledstripkoning in. Zij hebben mij enorm geholpen en bleven geduldig om het systeem werkend te krijgen. En dat is natuurlijk gelukt. Ik ben onder de indruk. Dat zou jij ook moeten zijn. Een goede club, iedereen weet wie je bent en denkt mee naar de oplossing. Een andere ervaring is dat ik op offertebasis een keer een compleet systeem kreeg voorgeschoteld, naar aanleiding van mijn vraag. Ook al goed opgelost. Ik zeg: zoek je LED strips, ga naar de Ledstripkoning. Doen!

27 de septiembre de 2024

Led strip pakket

Anderhalf jaar geleden een led strip pakket met 6 meter waterdicht RGB led strip set, bijbehorend led strip profiel en inbouwbehuizing gekocht. Voor de aanschaf eerst diverse keren contact gehad om te achterhalen wat ik precies nodig had, steeds uitgebreid en correct antwoord gekregen. Het opbouwen op de buitenmuur was nog wel een lastige opgave om de profieldelen goed uitgelijnd te krijgen. Het ziet er prachtig uit en werkt inmiddels anderhalf jaar prima. Kortgelden weer even contact gehad over een bedieningspaneel en weer prima geholpen.

9 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.