Fantastisk oplevelse. Første gang jeg bruger dem. Lejer bil hjemmefra og tænker at det er lidt for godt til at være sandt med ingen depositum og fri kilometer. Så jeg var lidt skeptisk. Men... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Top service. Vi har brugt Lej bil Malaga 3 år i træk. Vi har alle 3 år fået næsten nye biler (mellemklasse). Ingen ekstra omkostninger til forsikring, og super service ifm et par parkeringsskader. Vi... Ver más
Perfekt oplevelse! I lufthavnen blev vi hentet af en ansat (som stod med et skilt med vores navn på umiddelbart efter tolden). Han fulgte os til bilen (kort gåtur) og vi underskrev papirer og betalte... Ver más
Lejede en "lille mellemklasse" i slutningen af marts. Afhentning var nemt, rettidigt og foregik gnidningsløst på hovedbanegården. Bilen (opel corsa) var top fin, omend lidt grus i koblingen og var u... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Billeje i Malaga Lufthavn og på hele Costa Del Sol. Prisen er aftalt på forhånd og det er alt inklusivt. Ubegrænset kilometer, gratis ekstra fører, gratis børnestol / siddepude samt 0 i depositum og selvrisiko. Vi møder dig så snart du er kommet ud af lufthavnen og bilen holder lige udenfor. Du slipper for at stå i en lang kø på et kontor eller snuppe en bus frem til vores kontor. Du får nøglerne i hånden så snart du er landet.
Información de contacto
España
- lejbilmalaga.dk
Fantastisk oplevelse
Men sikken en behagelig og tryg oplevelse. De har været virkelig informative og det har virket 110%
Blev modtaget i lufthavnen og skrev kontrakt og blev fulgt helt over til exit af parkering. Ligeledes nemmeste aflevering. Fik en sms dagen før med vores aftale.
Ingen ubehagelige efterspil.
Dem kan jeg varmt anbefale og jeg bruger dem gerne igen
Top service
Vi kan på det varmeste anbefale firmaet.
Everything went just perfect
Everything went just perfect. It took around 5 minutes from meeting up with our contact, till we were on our way. Easy returning as well. Next time around defenetly here I´m going to rent my car.
Virkelig god service
Virkelig god service, det fungerede fantastisk. Vi havde desværre fået en bil, der ikke kørte godt og virkede til at have en mekanisk fejl. Ganske kort efter kom de med en ny bil, ovenikøbet en opgradering og byttede om uden beregning. Alt spillede max. Vi vil bestemt bruge den formidler igen.
Nemt og effektivt!!
Vi har lige været to vennepar afsted til Spanien i en uge, hvor vi ønskede at leje en bil. Vi har flere gange lejet bil, gennem div. bil firmaer i spanien, men aldrig har det været så nemt og effektivt.
Hjemmefra fik vi tilsendt en mail, hvor der stod at en person ville møde os ved ankomstterminalen med et skilt med vores navn på.
Da vi ankom stod personen klar og ventede på os, og efter 5 minutter havde vi fået bilen udleveret og var klar til at starte vores ferie.
Der var ingen uventede omkostninger, og alle instruktioner var på dansk.
Alt i alt en virkelig god oplevelse og en varm anbefalning herfra.
Super nem afhentning og aflevering og…
super nem afhentning og aflevering og til en fair pris. God service.
Har brugt David de sidste 3 år og…
Har brugt David de sidste 3 år og familie/ venner anbefales også at bruge ham og samtlige vender tilbage med ene ⭐️⭐️⭐️
positive oplevelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har selv lejet gennem David 10-15 gange og han skuffer aldrig ⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan kun anbefales.
Kan kun anbefales.
Lige fra mailkorrespondance med David fra LejbilMalaga til afhentning/aflevering af biler, har det været en fornøjelse at leje bil.
Ingen kø og ventetid (som ved andre udlejningsbureauer), men hurtigt papirarbejde og betaling ude ved bilen.
Al korrespondance og betingelser er på dansk - virkeligt skønt, og al forsikring som du behøver er incl. i lejen.
Aflevering af bil er hurtigt og nemt og du får udleveret en udførlig vejledning til hvordan aflevering skal foregå. Igen ingen ventetid på personale eller andet. Super dejligt.
Ikke sidste gang jeg benytter LejbilMalaga
Fantastisk
Hej. Det var da den mest positive lejebils oplevelse jeg har oplevet. Havde bestilt bil til afhentning i Fuengirola søndag den 23 marts kl 10.00
Jeg ankom til et meget ydmygt og total tilskoddet kontor kl 9.55 og var noget skeptisk.
På slaget 10.00 kom en pæn moden mand spadserende, og spurgte om det var Mr Kristensen.
Udfyldning af lejekontrakt og betaling (til den aftalte faste pris) foregik på kølerhjelmen af bilen. Kort forklaring, og i løbet af 5 minutter, var jeg kørt.
Nøjagtig det samme ved afleveringen lørdag. Lukket kontor, menchefen sad på et værtshus lige ved siden af, og holdt øje. Aflevering af bil, check af om den var fyldt op med benzin, og færdig.
Det bliver IKKE nemmere og bedre.
Poul Aksel
Super tilfreds Leje af bil hos Lejbilmalaga
Hejsa, vi lejede bil 12 dage i Benalmadena. Er utrolig tilfredse med arrangementet. Vi aftalte at bilen skulle afleveres på vores hotel, og på aftalte tidspunkt kom bilen, en meget fin Toyota Yaris med 10" skærm med Android Auto. Google Maps var på skærmen med det samme fra min telefon SUPER. Vi betalte den aftalte pris, bemærkede at der var et rids på højre bagskærm fik at vide der er jo fuld forsikring på bilen så det skulle vi bare tage roligt, hvilket også viste sig at være korrekt.
Ved et uheld kommer jeg til at glemme at slukke lyset på bilen. Dagen efter da vi skulle bruge bilen igen kunne bilen ikke starte, vi ringede til Lejbilmalaga og inden for en halv time kom der en mekaniker med en booster og fik startet bilen. Vi kunne derefter kører på vores planlagte tur, start af bilen var en gratis service fra Lejbilmalaga.
Da vi skulle aflevere bilen aftalte vi at ligge nøglen til bilen i receptionen så ville bilen blive afhentet. Vi har været fuld tilfreds med billejen og vil afgjort leje hos Lejbilmalaga igen til efteråret når vi rejser til Spanien igen..
Henning Valter
Et sikkert valg når man skal leje bil.
Har brugt dem 3 gange nu, de leverer top service hver eneste gang! Der er ingen ventetid, problemer eller skjulte gebyrer. Kan kun anbefale at leje bil her 🙌🏼
Bedste udlejningsselskab i Malaga
Bedste udlejningsselskab i Malaga
Bedste biler
Per Hommelgaard
Virkelig en positiv oplevelse!
Virkelig en positiv oplevelse!
Kan kun anbefale at leje bil her👍🏻.
Hele dialogen optil leje, modtagelse i lufthavn i Malaga, service undervejs og aflevering er bare helt i top og mega nemt sammenlignet med andre services.
Det er ikke sidste gang vi lejer bil her. Kan kun anbefale andre at gøre det samme
Kan kun anbefale at leje bil her👍🏻
Kan kun anbefale at leje bil her👍🏻.
Super nemt og helt som aftalt med David. Vi var så lettede over at slippe for det “show” det ellers kan være at leje/afhente lejebil i lufthavnen.
Vi sparede også meget tid ved afhentning og aflevering, hvilket også var fantastisk.
Det er ikke sidste gang vi lejer bil her.
Konge service
Skulle leje 2 biler og skrev til Lejbilmalaga.
David ringede og vi aftalt det hele og endda med opgraderinger.
Det er sgu klasse service.
Så nu glæder vi os til at afhente bil istedet for at frygte det sædvanlige udlejningskaos.
Kan kun blive godt :-)
Verdensklasse
Verdensklasse service.
Vi havde fået bestilt en bil, hvor vi ikke havde været konkrete nok i at beskrive vores behov.
Så da de stod klar som lovet med en super lækker ny bil, som vi desværre ikke kunne bruge, skaffede de uden noget som helst bøvl en anden til os.
Ingen skjulte gebyrer eller andet. Ganske enkelt alt inklusiv i prisen.
Kommer aldrig til at leje andre steder end ved dem
I fortjener et rigtigt stort stykke kage :-)
Nogle gange når situationen er mest håbløs, er redningen lige ved siden af.
Vi blev afvist af det (store) selskab, hvor vi i forvejen havde booket - de ville kun accepterer "creditcard"
Med halvflade mobiltelefoner, lykkedes det at få kontakt med "lejbilmalaga" og få en aftale i stand med det samme.
David som vi var i telefon kontakt udviste en sjælendt god service og fik arrangeret, at vi fik en fornuftig bil og kontakt med udlejeren (carhirego.com) i Malaga, så vi kunne kommer videre på vores rejse.
Vi oplevede overhoved ikke noget forsøg på udnyttelse, i den svære situation vi befandt os i.
Prisen var i fin overensstemmelse med markedet, og vi var helt trygge.
Vi medgiver "lejbilmalaga" de bedste anbefalinger, og vil hel sikkert bruge dem igen næste gang vi skal derned.
Helt igennem perfekt
Helt igennem perfekt, havde lejet en bil i Malaga lufthavn som stod klar ved ankomst, ingen skjulte omkostninger. Lejer helt sikkert her igen.
Havde hørt så meget positivt om dette…super biludlejning
Havde hørt så meget positivt om dette udlejningsfirma.
Levede op til beskrivelse.
Dejlig simpelt med at bestille og aflevere bil i lufthavnen. ingen shuttlebus, ekstra forsikringer, og alle mulige mærkelige tilkøbsydelser.
Min bedste anbefaling
Fantastisk oplevelse at leje bil gennem…
Fantastisk oplevelse at leje bil gennem Malagabil. Agenten ventede da vi ankom med flyet og 10min efter var vi klar til at køre. Ingen ekstragebyrer som vi har oplevede med andre udlejningsfirmaer.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.