Handler normalt i jeres butik i Kolding Storcenter. I dag blev dog sidste gang jeg kom der. Skulle købe panser glas sammen med min datter og spurgte pænt kvindelig ekspedient om hjælp, hvortil h... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Leki i CITY 2. Jeg fik for nyligt sat nyt panserglas på min mobil, hvilket kun var en god oplevelse. Mobilen så skide godt ud bagefter, og personen bag kassen var utroligt servicemindet. Derud... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kjøpte en lader og en lightning ladekabel til en hyggelig pris. Etter 2 uker sluttet den å virke. Det viste seg at "gullbelegget" på pluggen var oksydert bort. OK, tenkte jeg og kjøpte en original... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Leki A/S er Europas største leverandør af mobiltilbehør, med mere end 40.000 butikker som kunder. Vi er den eneste leverandør der yder 5 og 10 års garanti på vores produkter.. vi kan ikke love der aldrig er fejl, men derfor har vi vores garanti..
Información de contacto
Diskovej 2-12, 7100, Vejle, Dinamarca
- +45 39408017
- Info@leki-as.com
- leki-as.com
Ha contestado el 21% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super og kompetent service
Super og kompetent service
Lidt dyrt at det skal koste 79 at få hjælp til og skifte panser glas, når panserglasser koster 99.
Men stadig 5 stjerner værd til afdeling i kolding storecenter

Vidunderlig service
Vi fik virkelig god service i jeres butik i Rosengårdscentret i Odense! Smilende og venligt personale der var meget opmærksomme på os, og gerne ville hjælpe. Kan kun anbefale denne flotte og overskuelige butik. Stort udvalg af covers til stort set alle mobiler, og ganske fine priser.
Det er ikke sidste gang jeg køber udstyr og tilbehør til min telefon her.

Personalet fejler ik noget
Personalet fejler ik noget, men i gør det dælme ik nemt for de 2 unge mennesker i Herning Centret.
De har alt for meget at se til i juletiden det er dælme ik nemt at den ene skal sidde ude bagved og sætte panserglas på hele tiden, den anden står med 1 km kø og skal printe covers samtidig

Respuesta de Leki A/S
Super sødt personale i den nye butik i…
Super sødt personale i den nye butik i Odense, og stort udvalg af covers

Respuesta de Leki A/S
Venlig meget hjælpsom ung mand skiftede…
Venlig meget hjælpsom ung mand skiftede glas på min mobil,super prof og ordentligt.

Super sød og god service 5/5
Super sød og god service 5/5 i butikken i City 2!

Panserglas og covers !!
Leki i CITY 2.
Derudover har jeg også købt to covers derfra efter de fik deres print maskine. Da jeg var i tvivl om hvordan det virkede, fik jeg en masse hjælp og alle mine spørgsmål blev svaret godt på. Covers blev også begge utroligt flotte! Jeg har altså kun haft gode oplevelser.

Anbefaler Leki city 2
Anbefaler Leki city 2! Rana er fantastisk!

Respuesta de Leki A/S
Super hjælpsomt og smilende personale i…
Super hjælpsomt og smilende personale i City 2

Service minded sælger.
Meget venlig og service minded sælger. Har bestilt et cover i Vejle afdeling som blev printet med 3 D printer 😁

Gode produkter…
Virkelig brugbart tilbehør til en fair pris.

Kundeservice i Kolding 💪🏼
Super kundeservice fra den sødeste Fatima i Kolding storecenter 🫶🏻 mega smilende og klar på en sludder, og rigtig god tålmodighed👍🏻

Fantastiske medarbejdere
Fantastiske medarbejdere - man føler sig virkelig velkommen i Aarhus gågade!!

Respuesta de Leki A/S
Ham med skægget city 2 holdt butikken…
Ham med skægget city 2 holdt butikken åbent så vi kunne nå og få vores tlf
tusind tak for god service!

Leki City 2
Det er et rigtig godt sted at købe covers af høj kvalitet til en god pris. Servicen er også rigtig god, og personalet er meget venlig. Kan klart anbefales.

Fed butik!
Super fede covers til en god pris! Og så var personalet i City 2 mega søde!

God service og gode priser i city 2
God service og gode priser i city 2. Dejligt at alt ikke er køb på internet.

City 2 Leki
Hader at bruge mange penge på elektronisk tilbehør - men! Her vil jeg gerne bruge en god sum penge, for der får jeg noget for dem. Både flotte varianter af covers og gode, stabile ledninger. Kvalitet!
Min oplevelse var i Leki City 2, som simpelthen havde det sødeste personale, rumlig butik og de fedeste ting til de bedste priser😁

Respuesta de Leki A/S
Rigtig sødt personale i City 2 og gode…
Rigtig sødt personale i City 2 og gode produkter.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.