Handler normalt i jeres butik i Kolding Storcenter. I dag blev dog sidste gang jeg kom der. Skulle købe panser glas sammen med min datter og spurgte pænt kvindelig ekspedient om hjælp, hvortil h... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi fik virkelig god service i jeres butik i Rosengårdscentret i Odense! Smilende og venligt personale der var meget opmærksomme på os, og gerne ville hjælpe. Kan kun anbefale denne flotte og overskue... Ver más
La empresa ha respondido
Leki i CITY 2. Jeg fik for nyligt sat nyt panserglas på min mobil, hvilket kun var en god oplevelse. Mobilen så skide godt ud bagefter, og personen bag kassen var utroligt servicemindet. Derud... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kjøpte en lader og en lightning ladekabel til en hyggelig pris. Etter 2 uker sluttet den å virke. Det viste seg at "gullbelegget" på pluggen var oksydert bort. OK, tenkte jeg og kjøpte en original... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Leki A/S er Europas største leverandør af mobiltilbehør, med mere end 40.000 butikker som kunder. Vi er den eneste leverandør der yder 5 og 10 års garanti på vores produkter.. vi kan ikke love der aldrig er fejl, men derfor har vi vores garanti..
Información de contacto
Diskovej 2-12, 7100, Vejle, Dinamarca
- +45 39408017
- Info@leki-as.com
- leki-as.com
Ha contestado el 21% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God oplevelse i vejle
Fik sat panser glas på i Vejle butikken, det gik hurtigt og pænt resultat - ikke mindst rigtig sødt personale 🥰

Søde og hjælpsomme ansatte
Blev mødt af nogle virkelige søde og hjælpsomme medarbejder i Leki City 2. De hjalp både med at finde korrekt størrelse af cover samt anbefaling af ledninger.
Dem vil vi klart bruge igen, næste gang vi skal shoppe nyt grej.

Respuesta de Leki A/S
Rigtig billig og god service i Vejle på…
Rigtig billig og god service i Vejle på Gå gade

Respuesta de Leki A/S
very good shop super nice and helpful
I was at the store in city 2 and I must say it was the best customer service I have ever gotten, they were super nice and helpful I would 100% recommend coming here if u want a cheap and good quality phone case

Respuesta de Leki A/S
Mega god oplevelse og så var de også…
Mega god oplevelse og så var de også søde
Fantastiske produkter til en skarp pris!
Leki har virkelig formået at skabe nogle holdbare mobilprodukter, der både har styr på kvaliteten, og hvor priserne bestemt er til at forholde sig til. Yderligere er kundeservicen i Aarhus dog også outstanding, så kun roser herfra!

Fantastisk god service
Fantastisk god service
Vi var i Herning centret og fik købt forskellige cover til min mobil og min mands. En dejlig overskuelig butik. Vi blev mødt af en dejlig smilende ung ekspedient som var yderst hjælpsom. Helt klart en anbefaling herfra.

City2(Denmark) super
City2(Denmark)
Super service :-)
Bedste hilsener herfra

God service
Jeg var ud i city2 og fået købt forskellige cover til min mobil. Personalet er venlig og hjælpsom. Jeg sikkert kommer igen!

Respuesta de Leki A/S
It was a wonderful experience to shop…
It was a wonderful experience to shop at Leki, City 2. Left with 3 fashionable iPhone cases for only 100 💯 kr. Well worth it 👌 🛍

Hjemmeside / Facebook 👎🏻
Hjemmeside / Facebook 👎🏻
Links til brugsanvisning på hjemmesiden virker ikke og der svares ikke på Facebook om samme ☹️

Fantastisk butik i Vejle
Det er altid en fornøjelse at komme i butikken i Vejle. Altid god servise og smil i butikken

Respuesta de Leki A/S
Gode produkter til billige priser
Gode produkter til billige priser! Altid smilende personale, der giver en god service. Klar anbefaling herfra!

Kolding Butikken.
Det er en super fin butik at handle i. Servicen er i top og butikken er dejlig overskuelig. De går op i at deres kunder får den rette hjælp.

Leki - Kolding
Super god kundeservice! Ordentlig og overskuelig indretning.

Besøg værd
Fantastiske medarbejdere, overskuelig butik, gode priser & altid god service i Kolding storcenter! Bestemt et besøg værd

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.