Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt att vara på detta ställe i Malmö stadion . Leos kom idag och toaletterna va mycket rena och lukta mycket gott allmänt hela leklandet rent och fint. Fantastiskta massagestolar men maten är... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag besökte Leos Lekland i Kristianstad vid cirka kl. 17 och fick betala hela 342 kr för en vuxen och ett barn. Det är helt orimligt att vuxna ska behöva betala inträde till ett lekland som är till fö... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Really dirty and all the thinks that kids want to do are broken or disgusting. They should be ashame to charge a 1.5 years old that doesn't play and a 6 years old and 1 adult 600 plus sek. The cate... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mer eller mindre farligt ställe. Har varit på Leos Lekland tre gånger det senaste åren och varje gång blivit sjuk i både feber och förkylning. Det är uppenbart när man ser sig om i det allmäna ytorna... Ver más

1,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,6

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Inte imponerad

Leos Lekland i Borås.
Tror inte jag såg personalen le en ända gång, någon av dem, kunde nästan tro att någon tvingat dit dem. Sjukt oengagerade. Fick säga till om att mjölktetrorna var slut och fick även säga till om att ketchupen, brickorna och kaffet var slut. Hon i personalen började koka kaffe när jag sa till. Borden var inte avtorkade en ända gång (vi var där i 5 timmar). Ett bord var till och med dammigt så inte avtorkat alls. De står att renhet är viktigt för dem och att de städar toaletten 1gång/h. , bilden tog jag vid 14 då var det inte nån som städat den toaletten. Ganska äckligt. Maten imponerade verkligen inte heller. Torra, kalla pommes och en rumstempererad hamburgare med torrt bröd som bara föll isär. När det var dags för fika fanns det nästan inget att välja på framme så det fick bli glass (med en kopp kaffe 10 min senare, när det var klart 🙈). Nej, nästa gång får vi åka någon annanstans att leka. Själva lekytorna var det inget fel på mer än lite slitage. Men personalens brist på engagemang och ansvarstagande och smutset fick mig helt att tappa lusten att återvända.

28 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen koll och otrevlig manager

Jag ringde in i samband med bokningen den 27 augusti om det var ok att ha med sig egen tårta och personen svarade, "Ha det går bra".

När vi anlände till kalaset tas tårtorna först emot och sedan kommer managern och säger att det inte är tillåtet och frågade vem det var jag pratade med. Allt detta sker framför alla gäster, vilket jag finner väldigt oprofficionelt och otrevligt.

När maten sedan ska komma så kommer alla vegoburgare förutom en trodde vi. Den sista skulle komma sa de, men det visade sig att det gjordes bara 15 vegoburgare till 16 barn. Jag ringde dagen innan den 3 oktober och berättade att det kommer bli 16 barn och inte 15 som jag bokade.

4 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Leos lekland i Växjö

Leos lekland i Växjö
- bollhavet var väldigt tomt på bollar, bollarna fick fösas ihop i ett hörn för att få till en mängd att kunna ligga i utan att ligga direkt på golvet
- delen av parken med lufttryckstyrda kanoner och mjuka bollar var ur funktion
- en större rutchkana med tillhörande klätterställning var avstängd

För detta betalade vi fullpris och fick inte information om att ovanstående inte var i ordning.

1 de octubre de 2025

Uruselt

Uruselt, inget att ha. Använd pengarna till något bättre som att köpa toalettpapper.

14 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi kom vid öppning och inne i…

Vi kom vid öppning och inne i lekområden låg det skräp, papper/godispapper, använda klubbor, utsmetad choklad, smulor från kakor/popcorn/chips. Golvet var blött på ett ställe vid skeppet, vet inte om det var kiss eller någon som spillt vatten. Repet i hängbron på ett ställe hade flätats upp. Toaletterna var inte städade under de 3h vi var där. Tvål saknades på 3 toaletter vi gick in på för att tvätta händerna. När vi skulle fika var borden skitiga och även stolarna samt under borden låg det massor av smulor. När det kostar så mycket att gå in borde det iallafall förväntas vara städat och finnas tvål på toaletterna.

18 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi fick vänta 45 minuter för pannkakor…

Vi fick vänta 45 minuter för pannkakor för två barn. Skitiga äckliga toaletter. Gästerna fick plocka av borden själva.
Personalen var trevliga men verkar väldigt underbemannade eftersom servicen släpar så pass mycket. Tror det mesta beror på dåligt management och för giriga ägare. Betalar gärna deras priser men då ska det vara bra mycket bättre av allt.
Med vänlig hälsning
Farfar

3 de julio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ockerpriser!

För dyrt! Vuxna betalar (mindre summa) trots att barnen klarar sig själva, 11år. Hade räckt med mobilnummer till vuxen. Ingen personal som hjälper till och inspirerar inne på området. Dra gärna lärdom från Yoump som är bättre – aktiv personal och vuxna betalar bara om de deltar. Tips, spara era pengar till andra aktiviteter.

3 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ger bara 1 Stjärna till Cafédelen i…

Ger bara 1 Stjärna till Cafédelen i Halmstad där vi som vuxna höll till och drack kaffe. Ett tips är att inte dammsuga runt och under bordet under tiden som vi sitter och äter! En i sällskapet fick till och med lyfta på fötterna! Barnen hade jätteroligt, men vill tipsa om att det är mycket trevligare att vänta med städningen tills gästerna ätit färdigt!

23 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

För höga priser för barn

Det är alldeles för höga priser till oss barn tänker inte spendera mina pengar på sånt som är så dyrt finns mycket billigare och roligare saker att göra än Leos rekommenderar inte Leos spendera pengar på andra saker

16 de junio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra Ställe, Men…..SN

Jag och mina kompisar var här hos Leos lekland, och vi tyckte att det var väldigt kul, med rimliga priser och väldigt god mat. Det är bra att ni lägger till nya saker ofta. Men vi tycker också att ni borde bygga om vissa gamla saker och göra om dem igen så att dem blir fräschare, och det är roligt att man får träffa Leo ibland, och det är bra att det finns ett toddler zoo så lite yngre barn kan vara där. Men ni borde ta swish för många vill betala med det och att det är en väldig bra betalnings metod, och personalen var väldig, väldig, otrevliga!!!! Ni borde lägga till mer personal.

16 de junio de 2025

Tredje och sista kalaset på Leos Backaplan

Själva leklandet är fantastiskt, men som kalasarrangör har de stora brister. Personalen var oengagerad och det största problemet var Prinsessrummet: olidligt varmt och kvavt. När vi påtalade detta bekräftade personalen att de kände till problemet, men inte kunde göra något. Att medvetet placera en familj i ett rum man vet har problem känns inte seriöst. Det är synd, för barnen älskar att leka där. Rekommenderas för lek, men inte för kalas.

15 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leos Lekland Sundsvall, DO NOT GO THERE!

Leos Lekland, Sundsvall, worst place, EVER!!! Extortion pricing. 2 kids playing €50.00+

Dirty, crowded, disengaged staff. No staff walking around from a security aspect.

Restaurant: quality of food poor, disgusting, unwiped tables and seats.

This place should be shut down, what a ripoff.

30 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dålig information på hemsidan och deras…

Dålig information på hemsidan och deras egen chatt bot är inte uppdaterat. Skulle betala för ett extra barn efter jag hade bokat för min två. Enligt chatt bot skulle det kosta 29 kr extra. Men vid kassan skulle det kosta 83 kr! Utöver priset online. Ingen information om det på hemsidan. Var nog för mig sista gången att komma hit

1 de abril de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.