Großbildfernsehrer nach 11 Monaten plötzlich defekt. Anruf bei Hotline zunächst gut. Eine Woche später sollte der Techniker erscheinen. Absage lediglich per Mail. Ersatztermin für den heutigen Tag... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
0 Sterne geht leider nicht. Saugroboter ecovacs deebot omni X1 (800€!) nach 2 Jahren und 4 Monaten defekt. Die Absaugung in der Station ging nicht mehr. ecovacs war nicht kulant und hat uns an letm... Ver más
Da brech ich echt ab bei dem Unternehmen. Weder die Qualität der Produkte noch die Nachhaltigkeit und schon dreimal nicht die soziale Verantwortung treffen auf diese "Werkstatt" zu. Unfreundliche und... Ver más
Absolut inkompetent. Mein Smartphone eingeschickt, mit Garantie. 10 Tage Keine Benachrichtigung ob es repariert wird oder sonstwas. Dann plötzlich der Status das es in Reparatur ist ohne mir mitzuteil... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Samsung TV gekocht via makro
Samsung TV gekocht via makro. Binnen 3 jaar defect. Makro schakelt LetMeRepair in. Factuur daarbij aanwezig. Aanmelding gaat goed. Melding stelt dat ik recht heb op fabrieksgarantie. Te mooi om waar te zijn. Daarna melding dat ik de factuur nogmaals moet opsturen via een link. De link werkt niet. Dat maar mail gestuurd. Ik krijg na 2 dagen reply. Ze moeten toch de factuur hebben. Deze alsnog gestuurd. Daarna wederom radiostilte. Ik ben inmiddels 16 dagen onderweg na de defectmelding en nog geen afspraak voor herstel. Ik ben benieuwd hoe dit verder gaat. Ik lees de revieuws en maak mij zorgen.
Dossierkosten zonder transparantie, onmogelijk te bereiken
Zonder enige waarschuwing of informatie van tevoren, krijg ik een kostenraming (na een maand) van bijna 40 euro aan dossierkosten. Ontzettend teleurgesteld dat ik deze kosten nu ineens moet betalen terwijl ik ervan uit ging dat ik alleen een kosteloze offerte ging aanvragen... Nergens op de website vermeld, geen voorwaarden of transparantie over de kosten. De reparatiekosten vallen trouwens duurder uit dan een nieuwe TV van hetzelfde model, 500 euro t.o.v. 860 euro aan reparatie...? :( heel stom. Bedrijf is onmogelijk om te contacteren. Meerdere keren gevraagd waar ik de dossierkosten van tevoren kon verwachten/of ik ermee kon instemmen. Ik heb nog nooit een Trustpilot review geschreven, maar dit heeft me echt volledig gefrustreerd.
Waardeloos bedrijf
Vreselijk bedrijf.
Wasmachine weer kapot (eerder al 2x door hun gerepareerd); na drie weken, eindelijk een afspraak kunnen maken, maar de monteur kwam niet opdagen. Pas op het einde van de dag kreeg ik te horen dat hij "vanwege omstandigheden" niet zou komen.
Klantenservice gebeld, EEN UUR aan het wachten, alleen om te horen dat zij niks kunnen doen.
Ik vroeg om met een leidinggevende te spreken, het antwoord was simpelweg "het kan niet".
Nieuwe afspraak gemaakt via email (het kon niet via de telefoon), voor anderhalve week later. In de tussentijd zit ik nog zonder wasmachine en met enorme kosten aan het maken voor de wasautomaat, die zij tevens weigerden om (deels) te vergoeden.
Slecht service, vreselijke communicatie en enorme wachttijden.
Eigenlijk verdienen ze geeneens 1 ster
Eigenlijk verdienen ze geeneens 1 ster. Nadat ik een mail krijg dat ze mijn koelkast niet kunnen repareren.
Ze zijn geeneens langsgekomen om te kijken wat ermee is.
Krijg ik een factuur voor diagnose.
Nou Carine
Finance Medewerker/Colleague
Stuur dan maar het incassobureau waarmee je nu gaat dreigen. Dan laten we het voorkomen en kan ik gelijk de vrije dag claimen, die ik voor niks heb zitten wachten. En jullie niet kwamen opdagen.
Gute Leistung ohne Beanstandung
Unser Worx Landroid L2000 hat nach 2,5 Jahr einen defekt. Nach Kontakt mit Worx per Mail mit Lösungsversuchen (Antwort auf Mails innerhalb von max. 48 Stunden) ohne Erfolg das Angebot der Einsendung auf Garantie zu "LetMeRepair". Nach Lesen der Rezensionen hatte ich meine Bedenken. Aber nach nur 14 Tagen kam der Mähroboter wohlbehalten zurück und läuft wieder einwandfrei.
Von "Abzocke", "Garantieablehnung" oder langen Reparaturzeiten kann wirklich nicht die Rede sein.
Vielleicht ist der ein oder andere an seinem angeblichen "Garantieschaden" doch ein wenig selber schuld 🤔
Wist ik dit maar vooraf...
Had ik deze reviews maar vooraf gezien en gelezen...
Letmerepair zal zeer snel uw defecte toestel oppikken, maar slaagt er niet in om correcte service te verlenen: Een correcte diagnose heb ik niet gekregen: eerst werden de verkeerde onderdelen vervangen (ondanks mijn voorafgaande input na consultatie van de lokale elektro winkel) waarna aansluitend bijkomende herstellingen werden uitgevoerd. Gevolg: rekening voor duur transport, dure herstelling en dure onderdelen. Vervolgens afspraak gemaakt voor teruglevering. En dan moest het nog beginnen: niemand daagde op op de voorafgaand vastgelegde datum en wacht nu al even lang als de dagen nodig om de herstelling uit te voeren. 3 keer de klantendienst gebeld (iedere keer 60min in de wachtrij) waarop zij schijnbaar ook verdienen en een duidelijk antwoord krijg je uiteindelijk niet... I.p.v. een compensatie verwacht ik een extra rekening. Het zou me niet langer verbazen...
Dus... nooit meer een TV via Coolblue (toestel was 2 maanden uit garantie) die zonder duidelijk overleg Letmerepair (zonder de kosten te duiden) ingeschakelde. Ook nooit meer Samsung, maar LG of Sony maar enkel via de lokale elektro winkel. (Selexion geeft gratis extra jaar garantie) Liever een paar honderd euro meer betalen voor extra service dan deze afzetterij... Jammer dat je geen nul sterren kan geven...
Samsung Oled TV 2023 gekocht bij Hallo…
Update 14-11 ..Tv wordt In orde gemaakt door bemiddeling Hallo-TV en ook door hun uitgevoerd.
Prima opgelost duurde beetje lang maar Hallo-TV die snapt wel wat service is.
07-11 Mail dat de TV onderdeel binnen is en afspraak online gemaakt voor reparatie voor de 14e. ( wordt vervolgd) dit is al positief nu de tv nog
------------‐-------
Samsung Oled TV 2023 gekocht bij Hello TV,
17 oktober gaat TV stuk gemeld bij Hello TV i.v.m.fabrieksgarantie.Zij melden het denk ik bij Samsung en dan/of Letmerepair.TV is aangemeld bij LETMEREPAIR.We wachten op onderdelen staat bij de status nog steeds nu op datum 07-11-2024.Samsung gebeld antwoord afwachten.Hello TV doet ook verders niets.Nogmaals mail gestuurd naar Letme ( je weet wel ) en gevraagd of ik me zorgen moet maken.Niet verwacht zon dure TV en dat je zo lang moet wachten.
Nie wieder Honor
Mein Honor magic 5 pro, nicht mal ein Jahr alt und 800 Euro teuer, hat nach einem Bad einen Wasserschaden.
Kondenswasser befindet sich in allen Kameras. Sonst funktioniert noch alles, aber man kann natürlich keine guten Fotos mehr machen, da alles verschwommen ist.
Das Handy wird für 30 Minuten in 1,5 Meter als wasserdicht verkauft.
Meins war nur wenige Sekunden in der Badewanne.
Nach 2 Wochen Wartezeit schickt mir die Firma letmerepair einen Kostenvoranschlag von fast 700€.
Es sei kein Garantiefall, da es sich um einen Wasserschaden handele.
Naja.
Jedenfalls nie wieder honor und keinen anderen Hersteller, der mit letmerepair zusammenarbeitet.
0led philips binnen garantie panel stuk
0led philips binnen garantie panel stuk
Letme repair heeft de tv niet kunnen repareren,ik heb nog nooit zo,'n slecht reparatie bedrijf meegemaakt,er is geen communicatie mogelijk.
Ook philips speelt hier een rol in ,het is mij inmiddels duidelijk geworden in de toekomst geen philips te kopen en als service bedrijf letmerepair er bij betrokken is als service partner.
Vreselijk slecht
Vreselijk slecht; via coolblue krijg je dus met dit bedrijf te maken als je wasmachine kapot is. Drama om met dit bedrijf in contact te komen en ook laat hulp weken op zich wachten. Via de telefoon word je van het kastje naar de muur gestuurd. Volgende week zou er dan eindelijk een monteur komen, ik heb er nog weinig vertrouwen in of dit daadwerkelijk goed gaat komen.
We bought an Asus computer through…
We bought an Asus computer through Currys in Feb 24, it stopped working in September. Currys delivered very poor customer service mislabelling the computer extending the diagnosis to 1 month. Letmerepair came back with extensive water damage!? We were shocked, we've never had an issue with water damage or 'condensation' as Currys suggested? Looking at other reviews this is a common diagnosis. We were given images of the damage with the computers number conveniently blurry and an astronomical repair cost. We asked Asus to intervene, as suggested by another reviewer but Asus just reiterated their repairers diagnosis. Avoid Asus, research your products aftercare.
My ROG ALLY stoped charging after 6…
My ROG ALLY stoped charging after 6 months so I took it back to Currys (North Wales) and as usual they were totally garbage and made me send it back to ASUS directly
Turns out it's these guys who fix it for ASUS and in MY experience with them they were awesome!
Kept me informed every few days and within a week I had it back working like new .Had a new motherboard installed and other bits and a charger that works
Seeing as they've had loads of bad reviews only thought it fair I'd share mine ....they were excellent
Slechtste bedrijf in eeuwen
Slechte communicatie, onbeleefd, onbeantwoorde mails, lange wachttijden voor telefoon en geen keuze in dagen. Ondertussen wachten wij al 3 weken op een gerepareerde TV. De reparatie duurde ook 3 weken. Ik duim dat we onze TV nog terug zullen krijgen. Het bedrijf werd door Krëfel geregeld. Onze TV hadden we net 1 jaar.
Schandalige behandeling
Wat een bedrijf zeg als je dat überhaupt zo mag noemen. Eerst drie maanden op reparatie van me tv moeten wachten, mensen thuis laten wachten en gewoonweg niet komen opdagen. Prutsers zijn het. Heb ik namelijk pas na drie maanden mijn tv (pas 9 maanden oud) terug is deze aan de zijkanten zodanig beschadigd dat het lijkt of men met een slijptol is bezig geweest. Telefonisch niet te bereiken natuurlijk, op e-mails wordt gereageerd ja we halen u toestel op haha ja jullie hebben hem al beschadigd en dan weer ophalen. Voor mij is de maat vol en ga dan ook juridische stappen ondernemen tegen de firma laat ze maar eens voelen dat ze zo niet met klanten kunnen omgaan.
Poor communication but the repair itself was fine
Having read a lot of the reviews (sadly, not before I bought the product) I braced myself for a horrendous experience. Perhaps because my expectations were so low - or perhaps I was just lucky - but actually it took 'just' 17 days from logging the call to receiving my warranty-repaired laptop back. The main issue I had throughout was total lack of communication - in fact, I still have no idea what was broken or what what fixed! Phoning the company for an update got me nowhere, so from that side of things it was quite frustrating because I didn't know whether it would take a week or 6 months! But overall, I'm happy with how my laptop was repaired, and the collection and delivery process was actually pretty slick.
Hab dort über Samsung mein Galaxy Flip…
Hab dort über Samsung mein Galaxy Flip 5 auf Garantie das Display erneuern machen lassen.
Naja 6 Wochen ist es jetzt schon her und ich halte mein Handy immer noch nicht in den Händen, angeblich warten die immer noch auf Ersatzteile.
Mein nächstes Handy wird kein Samsung mehr.
Definitiv kann ich jedem abraten ein Gerät zu LetMeRepair zu schickem
Le.. Me..am ar...
Wäre eine treffendere Unternehmens Bezeichnung.
Ach ja als Tipp lasst euer Service Gespräch aufzeichnen, dafür müsst ihr leider ja schreien damit das System das anerkennt, anschließend sind die Mitarbeiter freundlich. Einer hat mir verraten das die sehen können ob aufgezeichnet wird oder eben nicht
Merkenproducenten, doe geen zaken meer met letmerepair!
Eigenlijk zie ik reviews die zeer herkenbaar zijn. De afspraak voor het afhalen van mijn tv ter reparatie is 10 minuten voor het afhalen afgezegd ivm zieken en ook omdat er vergeten was een doos voor transport te bestellen. Wel een vakantiedag hiervoor opgenomen! Dan 2 weken later wèl afgehaald maar hoor je niets meer. 1e keer bellen kwam ik er bij toeval doorheen. Toevallig kwam het onderdeel de dag erna binnen en zou de monteur gelijk monteren. Daarna zou er afspraak gemaakt worden voor terugzenden. Helaas, 3 weken niks gehoord. Bij bellen 7 wachtenden voor me en alle medewerkers bezet. Na 1,5 uur in de wacht opgehangen en een mail gestuurd, zoals wel 1000 keer geadviseerd tijdens het wachten. Zou na 2 werkdagen reactie komen, ook 1000 keer gezegd. Na 1 week nog niks gehoord. Uiteindelijk heeft verzekeraar harmony ingegrepen, blijkt de tv niet te repareren. Tv keurig vergoed door harmony. Tijdens het kopen van een nieuwe bij expert, verteld de verkoper dat alle grote bruin en witgoedmerken zaken doen met dit soort reparateurs. Mijn advies voor hen, zoek een beter alternatief. Consumenten worden hier niet vrolijk van en reflecteren deze slechte ervaringen op hun merk.
Finger weg. Es entstehen nur noch mehr Kosten
Abzocker, definitiv. Und leider haben wir uns diesen Laden nicht selbst ausgesucht, sondern Huawei hat in einem Garantiefall dorthin verwiesen. Alles an dem beschädigten Produkt schreit nach Garantie. Es gab keinerlei Fremdeinwirkung, keine optischen Schäden. Es funktionierte einfach nach 2 Wochen nicht mehr.
Letmerepair behauptet dann, dass das in keiner Weise ein Garantiefall ist ohne detaillierte Begründung. Danach gibt es drei Optionen. Einen Kostenvoranschlag mit 25€ Pauschale und vermutlich hohen Anschlusskosten. Eine Rücksendung mit 10€ (!) Nachnahmegebühr. Oder die Entsorgung des Produkts.
Man ist also auf jede Art und Weise der Depp hier. Sowas sollte verboten sein. Hätten wir das Produkt direkt zum Händler geschickt statt über den Hersteller zu agieren, dann hätten wir einfach ein Neues bekommen, da das Problem hier offensichtlich ist.
Ergänzung: mittlerweile ist das Produkt wieder zurück gekommen. Man kann ganz klar sehen, dass es nie geöffnet und somit auch nie geschaut wurde, was denn jetzt das Problem ist. Keine Ahnung wie man dann die Aussage treffen kann, dass hier ein Defekt vorliegt der kein Garantiefall ist.
Eerder schreef ik al uitgebreid over de…
Eerder schreef ik al uitgebreid over de slechte behandeling van LMR. Nog steeds is mijn tv niet gerepareerd. Ik wacht nu al 24 dagen!! Er was een afspraak gepland voor 16 okt. Maar dan moet ik werken. Zelf kon ik de afspraak niet veranderen. Dus maar gebeld. 1 uur en 30 minuten in de wacht gestaan. Uiteindelijk telefonisch een afspraak geboekt voor vandaag 14 okt. Er komt geen monteur. Per mail opheldering gevraagd. Nee hoor mevrouw, de afspraak staat op 16 okt. Fijne dag! Dit was het antwoord van Patricia M van LMR. Niet bereid om het op te lossen. Een dikke 0 voor dit klantonvriendelijk bedrijf.
Bedrijf is onbereikbaar
Bedrijf is onbereikbaar. Telefonisch uren in de wacht en op e-mail wordt helemaal niet gereageerd. Echt onbegrijpelijk.
Más información sobre otros tipos de reseñas.