Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een jaar abonnement ACC gekocht. Ik kreeg zonder enig uitleg eerst een maandabonnement. Daarna kreeg allerlei verwarrende mailtjes om andere inlogcodes te gebruiken. Hulp krijg je niet. Na 2 x... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prijs was goed, levering duurde wel even maar het was per slot van rekening ook weekend! Jammer wel dat ze me een studenten licentie gegeven hebben ipv een bedrijfslicentie. Maar goed geen watermerken... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Volledig Autodesk pakket ontvangen. Werkte meteen na doorgeven mailadres. Installatie gaat prima, kan ik privé voor een leuk bedrag met Inventor en m'n 3Dconnextion muis blijven pionieren. Zien hoe... Ver más

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 5% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Licono geeft een fantastische optie…

Licono geeft een fantastische optie voor freelancers of kleine ontwerpers om toch legaal gebruik te kunnen maken van de beste softwares. De website werkt goed met snelle levering. Het enige is dat er wat tijd overheen gaat om een autodesk licentie te verkrijgen op een bestaand account.

3 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Volledig Autodesk pakket ontvangen.

Volledig Autodesk pakket ontvangen.
Werkte meteen na doorgeven mailadres.
Installatie gaat prima, kan ik privé voor een leuk bedrag met Inventor en m'n 3Dconnextion muis blijven pionieren. Zien hoe het na een jaartje gaat. Blij mee

6 de enero de 2026

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling. Code kwam bijna direct via mail en werkte meteen.
Het registratieproces bij Microsoft was een draak, maar is al iets verbeterd t.o.v. eerdere keren

2 de diciembre de 2025

Top service.

Top service.. direct code ontvangen, installatie ging vlekkeloos.. zelfs email erna of alles goed gegaan was en of ik hulp nodig had met installeren. Perfect

5 de enero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Moeizame start nu werkend.....

11 februari 2026
Eindelijk een werkende Revit licentie. Geen 5 sterren ivm gebrek aan ondersteuning telefonisch. Er is meerdere keren een poging gedaan om telefonische ondersteuning te krijgen. Geen geen gehoor. Traject duurde 3 maanden om het werkend te krijgen. Als men de tijd had genomen om je er doorheen te loodsen was veel frustratie niet nodig geweest. Ben nieuwsgierig hoe het de komende 3 jaar gaat verlopen. Voor die termijn heb ik wat afgesloten. Als het goed verloopt ieder jaar een sterretje erbij, beloofd.
Rectificatie vanuit mijn kant geen oplichting dus. Al lijkt het in het begin wel zo.

4 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

12 maanden licentie Adobe suite werkt na 3 maanden niet meer

Ik heb in septembe 2025 een licentie voor Adobe suite gekocht. In december werd plotseling mijn account geblokkeerd, met melding van Adobe dat deze verlopen was.
Ik probeer licono.com op verschillende manieren te bereiken, e-mail, telefoon, via hun web side maar ze reageren niet meer.

Is er bij licono wat aan de hand?
Hheeft iemand een tip voor een oplossing?

19 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.