Wat een professionele aanpak! Nadat ik een gepersonaliseerd dekentje had besteld voor ons zoontje on the way, liet Sara mij heel correct via mail weten dat onze bestelling vertraging had. Ik heb vanda... Ver más
La empresa ha respondido
Prachtig spaarpotje voor mijn metekindje besteld. Verzending was snel, communicatie vlot & het open maken een feest. Het spaarpotje zelf is prachtig en perfect. Je voelt aan alles dat Sara dit met har... Ver más
La empresa ha respondido
We hebben al verschillende dingetjes gekocht zoals geboortepakjes, fopspeenlintje, knuffeltjes pip en balou (favorietjes van mijn zoontje 🤭), badjassen,... en telkens zijn deze zo mooi! Mooi afgewerk... Ver más
La empresa ha respondido
Heb een dekentje voor mijn zoontje besteld, ik ben zeer slecht in kleuren kiezen en combineren (online dan). Dus heb haar meteen na de bestelling een mailtje gestuurd welke kleur ik het beste zou neme... Ver más
La empresa ha respondido
PERSOONLIJK & UNIEK Gepersonaliseerde baby- en kinderspulletjes. Wij zijn gespecialiseerd in borduren, laseren en graveren met oog voor detail. Alles wordt naar wens gemaakt, met passie en enorm veel liefde.
Beulk 61, 2275, Wechelderzande, Bélgica
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Heel vlot en heel mooi dekentje gekregen voor onze kleinste spruit!
Op woensdagavond een bestelling geplaatst, op vrijdagavond in mijn brievenbus! WAUW!
Heel tevreden van het dekentje. We moesten niet zo super lang wachten en werden beloond met een prachtig cadeautje om uit te pakken.
Super snelle levering ondanks de huwelijksreis. En heel blij met het resultaat!
Zeer mooie afwerking, vriendelijk ontvangst. Super vlotte bestelling, direct klaar. Een grote aanrader!
Het is niet de eerste keer dat ik bij Little Steps bestel en het zal zeker niet de laatste keer zijn 🥰 Vlotte communicatie, mooie service en vooral prachtig afgewerkte producten met véél oog voor detail. Aanrader!
Super service en zeer correcte prijs!! We kregen er zelfs doopsuiker bij :)
Voor 3 van mijn 4 kindjes dekentje(s) en babymuts besteld.
Zo snel geleverd! En zo mooi afgewerkt en deftige kwaliteit. Heel tevreden.
Op de website heb je zo veel keuze. Bij onze eerste dochter geen dekentje omdat we little steps ng niet kenden, had het zeker ook gedaan. Conclusie: super!
Heel tevreden met de service!
Aangezien het pakje later ging geleverd worden dan voorzien kon ik het pakje ophalen in de fysieke winkel. Sara deed haar uiterste best om het gepersonaliseerde cadeau op tijd klaar te krijgen voor de babyborrel. Intussen kocht ik nog enkele zaken, gezien de goede service en kwaliteit van de producten. Sara besteed heel veel zorg aan haar gepersonaliseerde producten, een echte aanrader dus!
Ik had mijn bestelling mooi op tijd en heel leuk ingepakt binnen. Op de site stond alles duidelijk vermeld.

Eerste keer besteld! En SUPER tevreden! Een dikke dankuwel 🥰🥰

Respuesta de Little Steps
Wauw, de gepersonaliseerde items (dekentjes en houten assecoires) zijn bovenverwachting mooi! Hele mooie kwaliteit en met zoveel liefde verpakt!

Respuesta de Little Steps
Wij hadden een eigen ontwerp voor de schrijfwijze van de naam en dit werd perfect overgenomen.
Mooie materialen gebruikt en super verzorgd opgestuurd.
Een echte aanrader voor een persoonlijk geschenk.
Zo blij met ons dekentje en geboortepakje ❤️. En wat een lieve vrouw,die echt nog tijd neemt voor haar klantjes top!
Ik bestelde geborduurde handdoeken, washandje en knuffel voor mijn metekindje. Dit is zeer snel toegekomen en kei mooi ingepakt. Top service! Heel tevreden van

Respuesta de Little Steps
Más información sobre otros tipos de reseñas.