Little Steps Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een professionele aanpak! Nadat ik een gepersonaliseerd dekentje had besteld voor ons zoontje on the way, liet Sara mij heel correct via mail weten dat onze bestelling vertraging had. Ik heb vanda... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtig spaarpotje voor mijn metekindje besteld. Verzending was snel, communicatie vlot & het open maken een feest. Het spaarpotje zelf is prachtig en perfect. Je voelt aan alles dat Sara dit met har... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben al verschillende dingetjes gekocht zoals geboortepakjes, fopspeenlintje, knuffeltjes pip en balou (favorietjes van mijn zoontje 🤭), badjassen,... en telkens zijn deze zo mooi! Mooi afgewerk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para bebés

Escrito por la empresa

PERSOONLIJK & UNIEK Gepersonaliseerde baby- en kinderspulletjes. Wij zijn gespecialiseerd in borduren, laseren en graveren met oog voor detail. Alles wordt naar wens gemaakt, met passie en enorm veel liefde.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

82 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Geboortepakjes

Meerdere keren besteld en zeer tevreden. Mijn zoon zijn geboortepakje, met zijn naam in het blauw geborduurd, besteld. Nu zit hij in zijn doos met alle herinneringen van zijn babytijd!

Toen ik zwanger was van mijn dochter, jaren later wilde ik hetzelfde geboortepakje alleen dan met haar naam in het roze geborduurd. Dit pakje stond niet meer op de webshop dus besloot ik een berichtje via insta te doen. Ze dacht gelijk mee, was erg vriendelijk en heeft alsnog voor mij dit geboortepakje geborduurd en opgestuurd, zo blij mee!! Het zag er prachtig uit!

Respuesta de Little Steps

Héél fijn dat ik deel mag uitmaken van die herinneringen. Dankjewel voor de lieve feedback. Hopelijk tot nog eens ;) Liefs Sara

Zeer tevreden

Een aantal maanden geleden voor het eerst een bestelling geplaatst, een dekentje voor ons pasgeboren zoontje. Hier waren we enorm tevreden van. Dus nu hij binnenkort naar de crèche gaat hebben wij opnieuw een bestelling gedaan, deze keer een rugzakje. En weer zeer tevreden, je voelt dat het met veel liefde is gemaakt. We gaan zeker nog bestellen!😊

Zeker met liefde gemaakt. Veel plezier er mee! Liefs Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb bij little steps een boekentasje…

Ik heb bij little steps een boekentasje besteld met de naam van mijn metekindje op. Ik ben iemand dat alles last minut regelt dus natuurlijk was ik weer te laat en had ik nog maar 1 dag voor en geborduurde tas te vinden. Na dat ik een berichtje naar little steps stuurde ging ze meteen aan de slag en kon ik de volgende dag het boekentasje afhalen. Super van kwaliteit en heel leuk! 🙏🏻

2 de marzo de 2025

Respuesta de Little Steps

Indien het binnen mijn mogelijkheden ligt doe ik er alles aan om klantjes uit de nood te helpen. Ik ben blij dat jullie het tijdig hadden! Veel liefs Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een super vriendelijke mevrouw!

Een super vriendelijke mevrouw!
Ik ken haar niet persoonlijk maar ik heb echt hele goede ervaringen!
Echt ook een heel lieve mevrouw!
En de kwaliteit van de producten ook top!

Super lief Samantha, is heel graag gedaan! Liefs Sara

Fantastische service!

Al meerdere malen besteld bij Little Steps en altijd super tevreden!

Op instagram altijd snel reactie voor advies en voor een snelle levering doet ze graag veel moeite.

Een grote aanrader!! 🩷

Heel fijn om te lezen Margot, dankjewel! Liefs Sara

Kwalitatief mooie producten

Topservice en super mooie kwalitatieve producten! Heb al meermaals geboorte cadeautjes besteld en ze zijn steeds even prachtig 💙

Dankjewel Stephanie, heel leuk om te lezen. Tot snel ! Liefs Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag tasje ontvangen voor in de…

Vandaag tasje ontvangen voor in de creche . 1 woord prachtig . Al complimenten gekregen . Correcte verzending . Mooi zakje bijgeleverd met boontjes .. ik ben zeer tevreden en zal hier zeker nog bestellen .

Respuesta de Little Steps

Ik doe mijn uiterste best en het is heel fijn dat dit zo geapprecieerd wordt, dankjewel! Liefs Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

plezier om iets te kopen bij Little…

Een plezier om iets te kopen bij Little steps. Altijd mooie afgewerkte gepersonaliseerde producten.
Service voor en na verkoop is gewoonweg TOP! Zou iedereen deze site aanraden

Dankjewel Delphine! Doet me echt deugd. Liefs Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top zaakje en top producten

Top! Alles super netjes en correct. Goede kwaliteit, snel & vriendelijk als je Sara een berichtje stuurt, antwoord ze altijd heel snel en vriendelijk!

12 de febrero de 2025

Respuesta de Little Steps

Yes! hier word ik super happy van! Dankjewel Heleen!

Mijn nr1 webshop bij elke geboorte in mijn omgeving

Elke keer wanneer er in mijn omgeving een baby geboren wordt is Little Steps dé webshop waar ik naartoe trek voor een mooi, kwalitatief en origineel cadeau. Absoluut een aanrader.

2 de mayo de 2025

Respuesta de Little Steps

Super fijn dat ik je vast adresje ben voor geboorte geschenkjes. Dat er nog veel wondertjes mogen komen ;) Liefs Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

3 jaar geleden bestelde ik reeds voor…

3 jaar geleden bestelde ik reeds voor mijn dochtertje 2 dekentjes. Ik twijfelde enorm welke kleur van borduurdraad ik zou nemen, maar Sara hielp mij hiermee door voorbeelden te geven.

Onlangs bestelde ik een dekentje voor mijn zoontje & opnieuw heb ik hiernaar toegeleefd en was ik zooooo benieuwd!

Laat het duidelijk zijn, deze vrouw antwoordde bijna direct op de vraag of het gevraagde item nog binnen zou komen & wanneer ik bestelde, was het ook binnen enkele dagen geleverd.

Dikke dikke merci voor de kwalitatieve dekentjes maar ook je manier van communicatie.

Doe zo voort!

13 de enero de 2025

Respuesta de Little Steps

Dit doet me zoveel deugd! Heel erg bedankt voor de lieve feedback. Fijn om te weten dat je er zo naartoe hebt geleefd. Ik stop er ook echt al mijn liefde in. Liefs Sara

Snel antwoord op vragen

Heb een dekentje voor mijn zoontje besteld, ik ben zeer slecht in kleuren kiezen en combineren (online dan). Dus heb haar meteen na de bestelling een mailtje gestuurd welke kleur ik het beste zou nemen. Snel antwoord gehad maar kwam in de spam🫣 Omdat ik niet meteen antwoord gaf stuurde ze me gelijk een smsje met dezelfde vraag zodat ze het dezelfde dag nog kon versturen. En ja hoor dag erna binnen en supermooi geworden alsook de kwaliteit perfect!🫶🏼

18 de diciembre de 2024

Daarom help ik heel graag! Dankjewel voor de lieve feedback. Liefs Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service en kwaliteit!

Al meermaals besteld bij Little Steps. Zeer snel antwoord op vragen, persoonlijke aanpak, kwalitatieve producten en personalisatie + snelle verzending. Daarbovenop nog eens mooi verpakt. Een echte aanrader!

21 de abril de 2025

Respuesta de Little Steps

Dankjewel Stefanie. Heel fijn om te lezen en hopelijk hoor ik je snel weer. Liefs Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service en heerlijk zachte materialen

Wij kozen voor een prachtige geborduurde navy sweater als peter-cadeau. Heel mooie kwaliteit en diepe kleur, snelle levering en met oog voor detail verpakt. Waren er zo blij mee dat we meteen ook het Charlie-dekentje als meter-cadeau bestelden (na snel even tips in te winnen bij Sara ivm kleurencombinatie), suuuperzacht, mooi afgewerkt en een dolgelukkige metie. :-)!

14 de marzo de 2025

Respuesta de Little Steps

Heel lief Chrissy, dankjewel super fijn ook dat de sweater in de smaak viel. Liefs Sara

Wat een topservice

Wat een topservice!
Ik bestelde het geboortedekentje van mijn dochter bij Little Steps. 2 dagen na de bestelling had ik het dekentje al in huis! Mijn dochter is helemaal weg van het dekentje 😍. Binnenkort bestel ik haar eerste boekentasje om naar de crèche te gaan!

20 de diciembre de 2024

Respuesta de Little Steps

Super spannend en heel fijn dat dit tasje deel mag gaan uitmaken van dit speciaal moment. Veel succes alvast aan de mama ;) Liefs Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tot 2 keer toe hele mooie pakjes…

Tot 2 keer toe hele mooie pakjes besteld. Deze zijn super mooi, nergens zo te krijgen de naam erop geborduurd maakt het uniek. Het enige nadeel is dat ze iets aan de krappe kant zijn waardoor mijn baby er snel uitgroeit. Aan de andere kant kon hij het wel meteen met de geboorte aan en sloot het mooi aan.

17 de marzo de 2025

Respuesta de Little Steps

Heel fijn dat je de pakjes zo mooi vind. Het is inderdaad super jammer dat ze er zo snel uitgroeien. Indien je ooit twijfelt over de maat mag je me zeker iets laten weten, dan help ik je graag. Liefs Sara

Zeer goed

Al verschillende stuks besteld, zowel voor mijn eigen kindjes als voor cadeaus. Altijd heel tevreden mee en heel mooi afgewerkt. Snel en vriendelijk geholpen bij vragen. Zeker aan te raden!

Respuesta de Little Steps

Heel graag gedaan marieke, hopelijk tot een volgende keer. veel liefs Sara

Topper

De mooiste lakentjes met mooiste borduurwerk die hebben wij van jou ❤️❤️
Anna-lucia kan niet meer zonder

12 de mayo de 2025

Dankjewel, heel lief! 🥰

Top kwaliteit!

Het dekentje van ons dochtertje is prachtig van kwaliteit. Ik twijfelde aan de kleur van haar naam maar werd zonder problemen geholpen.

Als ik iets gepersonaliseerd nodig heb bestel ik hier opnieuw, zonder twijfel!

12 de mayo de 2025

Respuesta de Little Steps

Heel fijn om te lezen Loes, dankjewel!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.