Little Steps Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een professionele aanpak! Nadat ik een gepersonaliseerd dekentje had besteld voor ons zoontje on the way, liet Sara mij heel correct via mail weten dat onze bestelling vertraging had. Ik heb vanda... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtig spaarpotje voor mijn metekindje besteld. Verzending was snel, communicatie vlot & het open maken een feest. Het spaarpotje zelf is prachtig en perfect. Je voelt aan alles dat Sara dit met har... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben al verschillende dingetjes gekocht zoals geboortepakjes, fopspeenlintje, knuffeltjes pip en balou (favorietjes van mijn zoontje 🤭), badjassen,... en telkens zijn deze zo mooi! Mooi afgewerk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb een dekentje voor mijn zoontje besteld, ik ben zeer slecht in kleuren kiezen en combineren (online dan). Dus heb haar meteen na de bestelling een mailtje gestuurd welke kleur ik het beste zou neme... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para bebés

Escrito por la empresa

PERSOONLIJK & UNIEK Gepersonaliseerde baby- en kinderspulletjes. Wij zijn gespecialiseerd in borduren, laseren en graveren met oog voor detail. Alles wordt naar wens gemaakt, met passie en enorm veel liefde.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

82 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top top top

Little Steps leren kennen door een vriendin. Zeer klantvriendelijke en super behulpzame dame. Producten van top kwaliteit met de nodige zorg en liefde gemaakt. Rugzakje met naam op geborduurd gaat al bijna 4 jaar mee.
Pakjes worden met zorg verpakt en mooi afgeleverd!
Simpelweg Topdame, Topservice, Topkwaliteit

Zeer tevreden klant

Al enkele keren bij Sara van Little Steps een bestelling gedaan en steeds enorm tevreden, deze worden met alle liefde en zorg gemaakt en verzonden. Zowel de verzending als afhaal bij haar thuis zijn altijd in orde!
Als ik vragen had ivm kleur, lettertype,... stuurde ik een berichtje en werd telkens vriendelijk verder geholpen zodat ik mijn bestelling goed kon afronden.
Haar producten zijn van goede kwaliteit. Daarom heb ik al verschillende familieleden, vrienden,.. Little Steps aangeprezen.
Langs mijn kant volgen er zeker nog bestellingen! ♡

GE-WEL-DIG

Top!! Al verschillende keren besteld bij Little Steps om af te halen.
Telkens PERFECT & super vriendelijk!
Helaas geen kleintjes meer hier, maar ze ziet me telkens terugkomen voor een mooi geboortecadeau! Ik kijk uit naar de opening van haar winkel! Allen daarheen!

Mercikes Laura, heel leuk dat je langskomt. Tot dan! Liefs Sara

Heel tevreden!

Tweede keer dat ik hier besteld heb. Heel kwalitatieve producten. Het kruippakje is mooi geborduurd en ook de houten vlaggetjes zijn mooi afgewerkt. Je krijgt het opgestuurd in een leuke verpakking. Goede service en zeer klantvriendelijk!

Met veel liefde gedaan, dankjewel Sarina. Liefs Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden met onze grote…

Heel tevreden met onze grote bestelling. Zowel de badcape, boekentas, handdoek. Alles is perfect zoals we hadden gevraagd. Ze hielp ook om het juiste kleur te kiezen. Daarnaast was ook hetzelfde lettertype zoals op het kaartje. ❤️💰

Altijd hele mooie items!

Altijd hele mooie items mogen ontvangen. Borduursel is steeds fijn afgewerkt. De service die hier wordt aangeboden raad ik iedereen aan. Meer dan prima kwaliteit voor hele eerlijke en mooie prijzen. Ik weet telkens wel wat kiezen hier.

23 de abril de 2025

Fan-tas-tisch!

Een zeer tevreden klantje hierzo, van elke bestelling die we al geplaatst hebben zijn we meer dan tevreden.
Sara helpt je enorm graag verder met al je vragen en noden. Van bestellen tot het verpakken van de bestelling geven wij ze een 10/10. Doe zo verder lieve Sara, vele die ze nog achterna kunnen komen!

Respuesta de Little Steps

Heel erg lief, doet me echt deugd❤️ dankjewel!

Enorm tevreden!!

Enorm tevreden met zowel ons gekozen product (een geborduurde dekentje en knuffeltje voor ons meisje), als van de service van Sara! Ik twijfelde over de kleur voor borduring & werd met veel plezier bijgestaan in de keuze via berichtjes op Instagram. Zeer aangename dame!!
Wij bestellen binnenkort zeker opnieuw & kijken al uit naar haar fysieke winkeltje!

Dankjewel Ines! Zaterdag is het zover🥹❤️

Top service!

Al heel vaak bij haar besteld en elke keer super tevreden! Neemt haar tijd voor je vragen, helpt je zoeken naar net dátgene wat jij wil. Zéér tevreden klant hier, keer op keer! 🥰

12 de marzo de 2025

Respuesta de Little Steps

Ik doe mijn best en met alle liefde❤️

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte kwaliteit en onbeschofte service

Helaas een zeer teleurstellende ervaring met Little Steps. Ik had een tas besteld waarvan de borduring al losliet bij ontvangst. De kwaliteit viel erg tegen en de tas zag er totaal niet uit zoals verwacht. Ik heb op een beleefde manier contact gezocht om dit op te lossen, maar werd ronduit onvriendelijk behandeld. Respect lijkt bij deze winkel ver te zoeken.

De tas was bedoeld als cadeau, maar werd uiteindelijk niet eens gebruikt omdat de ontvanger hem simpelweg lelijk vond. Al met al zonde van het geld en een ervaring die ik niemand aanraad. Ik bestel hier nooit meer.

Goedemiddag
U bent vrij om u ervaring hier te delen. Zoals u kan zien scoor ik zeer hoog en sta ik absoluut niet voor de service die u aanhaalt.

Ik heb u 4 maal zeer vriendelijk beantwoord en een zeer mooie uitzonderlijke oplossing aangeboden.

Ik vraag me oprecht af wat u als lelijk beschouwd want de tas is van een gekend babymerk, van zeer goede kwaliteit. Alsook heb ik hem geborduurd gelijkend op uw foto (van een andere webshop) en uw vraag.
Het draadje dat je zag was zoals ik al zei niet goed afgeknipt van de machine en kan je perfect zelf even afknippen indien je koos om de tas te houden.

Wel zo jammer dat je na zo veel tijd en moeite eindigt met deze review. Mijn grenzen zijn absoluut bereikt en ik ga verder met het maken van prachtige exemplaren.
Succes met het vinden van jouw perfecte tas!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super leuke en persoonlijke baby…

Super leuke en persoonlijke baby spulletjes. Ik liet zelf een dekentje borduren voor mijn pasgeboren meisje en kreeg enorm veel complimenten hierover! Goede materialen, mooie kleurtjes en goed geborduurd!

22 de noviembre de 2024

Respuesta de Little Steps

Yes! Hier doe ik het voor. Veel plezier er mee en geniet van jullie prinsesje ! Liefs Sara

Super snelle levering

Ik heb een dekentje besteld met de naam van ons kindje dat nog geboren moet worden. Heel leuk om te gebruiken wanneer we kunnen aankondigen dat hij geboren is. De levering was trouwens ook super snel had dit niet verwacht!

Respuesta de Little Steps

Heel leuk idee om het zo te doen, geniet van je zwangerschap en alvast veel succes! Liefs Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sara, een topper in haar vak!

Steeds weer ben ik zo blij met mijn bestelling. Het product, de afwerking, het pakketje alles is tot in de puntjes verzorgd. Ik ben meestal onzeker over welke kleur garen er nu het beste matcht met het gekozen product, en ook daar is Sara een fantastisch, behulpzame dame. Met een berichtje via instagram helpt ze je de juiste keuze te maken.
Ik heb al vaak besteld en ga heel zeker nog vaak bestellen.

Respuesta de Little Steps

Dat vind ik zelf zo belangrijk, goed geholpen worden. Heel veel plezier er mee! Liefs Sara

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een gepersonaliseerd dekentje besteld…

Een gepersonaliseerd dekentje besteld voor onze baby. Die zit nu nog in de buik. Dus het dekentje nog even opbergen zodat we de naam niet verklappen. Wel heel mooi en ideaal om mee te nemen naar het ziekenhuis. Aftellen nu! Merci voor de goeie service!

Spannend ;) Heel veel plezier er mee, geniet er van! Liefs Sara

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.