The Little Greene Paint Company Netherlands Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gratis kleurenkaart ontvangen, snel geleverd. Hele mooie kleuren met duidelijke omschrijving erbij. Aan de hand van sample potjes al verschillende kleuren verf van Little Greene besteld!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superfijne, makkelijke en hele mooie verf om mee te werken. Snelle levering. Twee testers besteld waarvan we er eentje niet bleek te passen in ons en op basis daarvan een andere verf gekozen van dit m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne website om veel inspiratie op te doen. De kleuren van Little Greene zijn erg mooi en werken prettig. Later hebben we ook nog behangen van Little Greene gekocht. Het totaal is erg mooi geworden.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De kleuren waar je uit kunt kiezen zijn prachtig en de uiteindelijke kleur groen ('garden' satijn) is fantastisch. Moest wel meerdere lagen gebruiken maar eindresultaat is to

Información sobre la empresa

1. Fabricante de pinturas
  2. Tienda de papel tapiz

Escrito por la empresa

Little Greene is an independent, British paint manufacturer, committed to the socially and environmentally responsible production of high quality paints and wallpapers.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

792 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

278 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg tevreden over dit merk

Erg tevreden over dit merk. De boekjes met kleuren waren erg nuttig en op basis daarvan een kleur uitgekozen die we erg mooi vinden. De kleur bij de lokale verfspeciaalzaak laten mengen en je hebt er maar weinig van nodig om tot een mooi resultaat te komen.

Als ik een minpuntje moet noemen is dat de deksel van de pot misschien niet super sterk is, verbuigt voor mijn gevoel snel. Maar dat kan ook aan mijn onhandigheid liggen natuurlijk. Over de verf niks dan lof!

23 de noviembre de 2025

kleurenkaarten besteld

We hebben kleurenkaarten besteld en wij zijn zeer tevreden over hoe de bestelling is verlopen. Een mooi pakketje met diverse kleurstaaltjes. Maar ook de kleurstaaltjes zelf zijn erg handig omdat ze gedeeltelijk zijn vastgemaakt waardoor je er makkelijk een andere kleur- of behangstaaltje onder legt om te vergelijken.

19 de noviembre de 2025

Prachtige geurloze verf

Prachtige geurloze verf! Niet in 1x dekkend, maar in 2 lagen echt een prachtig perfecte kleur.
Makkelijk in gebruik en echt geen last van geuren tijdens en na het verven.
Ook heel handig dat je een boekje kan krijgen met alle kleur voorbeelden.

14 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Verf dekt matig

Het verven. Mijn ervaring met little green is tweeledig. Ik heb keuken kast fronten laten spuiten. Resultaat daarvan was goed. Voor overige verfwerk in huis houten plafond, gestuntel muren en mdf gegronde plinten slecht. Dekt niet goed.
Verf van deze prijs had in verwacht betere kwaliteit te krijgen.
Ik had gebruik gemaakt van de tool om de juiste verf te kiezen.

19 de octubre de 2025

Super!

Goede dekking van de verf .Snelle levering met een praktische extra kwast.
Waar ik ook heel blij mee was, is de prachtige kleur

10 de noviembre de 2025

Prachtige kleuren, snelle verzending

De kleuren zijn stuk voor stuk heel mooi die ik bestelde.
Het is echter toch heel moeilijk om kleuren uit te zoeken vanaf een computer. Op het beeldscherm prachtig, maar in werkelijkheid komt de kleur toch anders over en dus nét niet wat ik in mijn hoofd had. Verzending was top, nl. volgende dag al in huis. mijn zoektocht gaat verder.

30 de octubre de 2025

8 consejos para escribir buenas reseñas.