Little Green Label Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische ervaring! 🌿 De bestelling werd snel geleverd en alles was met veel zorg verpakt. De producten zijn prachtig, van hoge kwaliteit en precies zoals op de foto's. Je merkt dat er veel aand... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb onlangs een knuffel van Kaloo en een puzzel van Janod gekocht bij deze nieuwe online speelgoedwinkel, en ben heel tevreden. De producten zijn van goede kwaliteit en de prijzen zijn prima. De... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima levering

Het bestelde product werd op tijd geleverd en in goede staat verzonden de verpakking was zeer goed weinig loze ruimte mijn compliment

26 de mayo de 2025

Mooie duurzame artikelen

Ik ben heel blij met het speelgoed van Green Label. Ze hadden bovendien snelle levering en ook was alles netjes verpakt. De artikelen zijn gemaakt van mooi duurzaam materiaal

22 de abril de 2025

Enorme aanrader! Fijne service en prachtige producten ♥

Een hele mooie website die overzichtelijk is ingedeeld op producttype, maar ook op leeftijdscategorie. Er is een heel ruim aanbod aan prachtige producten en de service is super fijn en enorm vriendelijk. Wij zijn goed geholpen en hebben twee hele blijde jongetjes thuis. Twijfel je ergens over? Ze helpen je met liefde en geduld en geven goede en fijne tips.

4 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel bezorgd en als omschreven

Snel bezorgd en als omschreven. Leuke collectie!

3 de abril de 2025

Respuesta de Little Green Label

Wat goed om te horen dat je tevreden bent met onze producten en service. We hopen je snel weer terug te zien op onze webshop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Betrouwbare webshop en snelle levering!

Betrouwbare webshop en snelle levering!

10 de marzo de 2025

Respuesta de Little Green Label

Wat fijn om te horen dat jouw ervaring bij ons goed was. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te verwelkomen!

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel, leuk cadeau voor mijn neefje

23 de febrero de 2025

Respuesta de Little Green Label

Wat goed om te horen dat je tevreden bent! We hopen je snel terug te zien op de webshop!

Speelgoed werd snel geleverd

Speelgoed werd snel geleverd, goed verpakt.
Ook ziet het er uit als op de foto's.
Kinderen spelen er met plezier mee.

13 de febrero de 2025

Respuesta de Little Green Label

Bedankt voor de lovende woorden! We zijn blij dat je het speelgoed gevonden hebt waar je naar op zoek was. We hopen dat je er veel plezier van hebt en zien je graag snel terug op de webshop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pakketbezorger haalde het laat op

Pakketbezorger haalde het laat op, deed langer over kevering en aprcelpoint scande niet in, zodat het nog een dag langer onderweg leek: Little Green Label onderhield contact met DHL en sloot kort met mij: ze namen verantwoordelijkheid!

12 de febrero de 2025

Respuesta de Little Green Label

Bedankt voor de review! We hopen je snel weer te verwelkomen op onze webshop!

Heel erg fijn

Heel erg fijn! Er was iets mis met het product van mijn bestelling, dit is heel goed en heel snel opgelost!

25 de enero de 2025

Respuesta de Little Green Label

Wat een mooie review! Het doet ons goed om te weten dat je tevreden bent met zowel het speelgoed als de service. We blijven ons best doen om de leukste producten voor je aan te bieden. Tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was een product niet leverbaar

Er was een product niet leverbaar, hiervoor kreeg ik een vervangt product die duurder was. Heel netjes opgelost.

20 de diciembre de 2024

Respuesta de Little Green Label

Bedankt voor de beoordeling! Het is fijn te horen dat je tevreden bent met onze service.

Snel

Snel, goed ingepakt geleverd.

24 de noviembre de 2024

Respuesta de Little Green Label

Bedankt voor de beoordeling! Hopelijk zien we je snel terug op de webshop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs heb ik voor mijn dochter…

Onlangs heb ik voor mijn dochter speelgoed besteld bij Little Green Label, en ik ben ontzettend tevreden! De levering was snel, en het speelgoed was zorgvuldig ingepakt. Het product zelf is van geweldige kwaliteit en voldoet precies aan de beschrijving op de website. Mijn dochter was er meteen weg van en speelt er elke dag vol enthousiasme mee! Het speelgoed voelt duurzaam aan, wat ik als ouder heel belangrijk vind. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Ik kan Little Green Label zeker aanraden voor wie op zoek is naar betrouwbaar en kwalitatief speelgoed!

31 de octubre de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Little Green Label

Bedankt voor de beoordeling, wij zijn hier erg blij mee!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.