Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte noget tilbage i decembers 2024 og fik det. Nu her den 24 april 2026 har de charger mig for medlemskabet. Ingen faktura ingen notice, det hjælper ikke at mail dem de gør ikke en skid

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en Bluey kalender. Jeg prøvede at afbestille orden efter jeg læste de dårlige anmeldelser her. Jeg fik annulleret orden og fik alle pengene tilbage. Jeg har været i kontakt med kun... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Little Happy opererer med fuldstændig bedrageriske metoder. De gemmer krav om et medlemskab bag småt skrevet tekst, så det hverken fremgår tydeligt i ordreoversigten eller prisen. Det er skamløs sv... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb ikke fra denne hjemmeside, jeg bestiller en vare, penge for denne vare bliver trukket med det samme, rykker for levering efter næsten 14 dage, får så en mail retur de ikke kan levere varen. Beder... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,4

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

PAS PÅ!!!

PAS PÅ!!!! de opkræver et abonnement på 168,- pr. mdr., som man ikke siger ja til. Desuden har de sendt den forkerte vare.

31 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fødselsdagstoget

Fødselsdagstoget, jeg købte, var et kæmpe hit til mit barns fest; det tilføjede et særligt præg til fejringen.

25 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse!

Efter at have læst anmeldelserne herinde var jeg noget tilbageholdende med at bestille en bænk til min datter, men da den ikke kunne finde andetsteds til samme pris gav jeg det et forsøg.
Jeg synes umiddelbart, at det fremgår tydeligt af hjemmesiden at man siger ja til at tegne et abonnement, såfremt man ønsker den gode pris. Jeg har så skrevet efterfølgende, at jeg gerne ville opsige abonnementet igen, da jeg kun ville have bænken og fik svar to dage efter på at det var nu opsagt.
Der gik lidt tid før varen blev afsendt og den ankom i forkert farve, hvilket jeg skrev til dem, de sendte kvit og frit returlabel og til trods for de skriver varen er på fjernlager og har en leveringstid på 14-22 dage, har jeg nået at sende bænken retur og modtage i korrekt farve indenfor en uge trods helligdag.

28 de abril de 2024

Billige priser

Billige priser, men så er du også bondefanget til et abonnement på 168 kr som automatisk bliver trukket. Uden at du har givet samtykke til det. Handler aldrig der igen.

13 de abril de 2024

De nægter at tilbagebetale

De nægter at tilbagebetale. Svindel der har eksisteret i mindst 4 år, får lov at fortsætte. Virksomheden blev politianmeldt i 2020, men fortsætter deres svindelnumre med automatiseret abonnement. Se artiklen slagelse korsoer littlehappy er politianmeldt

12 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lad vær med at køb noget på den her…

Lad vær med at køb noget på den her hjemmeside. Du bliver medlem uden at vide det, og når du vil opsige dit abonnement, går det ikke igennem. De siger ved kundeservice at du skal modtage en mail på din opsigelse. Jeg har nu opsagt mit medlemskab 3 gange og har ikke modtaget noget nogle af gangende. Ved kundeservice siger det at så har jeg gjort noget forkert. Men hvad kan lige gå galt ved en opsigelse fra min side. det må da være deres system der har mangler. Så det var 168 kr. spildt selvom jeg havde opsagt inden for det 10 dage med gratis abonnement.

6 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man bliver åbentbart medlem til 168…

Man bliver åbentbart medlem til 168 kr/md, når man køber varer hos littlehappyfamily. En pakke bleer endte med at koste mere en 3 gange så meget fordi, der med småt står at man accepterer et medlemsskab. Jeg har ingen besked fået om medlemsskab, det sker automatisk når man registerer sig. Jeg vil ALDRIG anbefale nogen at handle med en virksomhed som gør brug af så beskidte tricks som Littlehappyfamily. Forfærdelig virksomhed og de vil ikke refunderer medlemsskabet.

26 de febrero de 2024

Svindel på højt plan

Det er et stort bondefangeri. De skilter ikke med abonnement, der skal du læse betingelserne. Og når så de skriver hvor lang tid der er til næste betaling, så trækker de lystigt fra din konto!

21 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bondefangeri på højt plan. ALDRIG KØB!

Bondefangeri på højt plan.
Kundeservicen er elendig og man bliver påtvunget et medlemskab ved at købe deres produkter. Når man prøver at komme ud af abonnomentet, så kræver det at man skriver og ringer af flere omgange. Den procedure som de skriver om på deres egenhjemmeside er løgn og latin.

Konklusion: Aldrig køb fra denne hjemmeside.

15 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man bliver fanget i et abonnement på…

Man bliver fanget i et abonnement på 168 kr. månedligt ved køb af produkter på deres side. Direktør, Jonas Krogslund, svarer ikke og tager ikke ansvar.
Spær dit kort og politianmeld eller klag på forbrugerombudsmanden.dk

10 de febrero de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

da jeg ikke havde tjekket dette firma…

da jeg ikke havde tjekket dette firma før jeg købte bleer kunne jeg se det var en dårlig ide at bestille her jeg havde også fået et medlemskab uden at sige ja så jeg ringede til dem fik en Engelsk talende dame i røret jeg sagde hun skulle slette medlemskab og ordre med samme hun ville slette medlemskab med det samme men ordre var sendt så det kunne hun ikke men da de ikke har trukket nogle penge og jeg efter have læst her har jeg spærret mit kort så de fik at vide de kunne få en bank overførelse når varen kom. giver dem 2 stjerner da hun sendte mig en mail med samme hvor der stod hvad vi havde aftalt.

9 de febrero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.