Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte noget tilbage i decembers 2024 og fik det. Nu her den 24 april 2026 har de charger mig for medlemskabet. Ingen faktura ingen notice, det hjælper ikke at mail dem de gør ikke en skid

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en Bluey kalender. Jeg prøvede at afbestille orden efter jeg læste de dårlige anmeldelser her. Jeg fik annulleret orden og fik alle pengene tilbage. Jeg har været i kontakt med kun... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Little Happy opererer med fuldstændig bedrageriske metoder. De gemmer krav om et medlemskab bag småt skrevet tekst, så det hverken fremgår tydeligt i ordreoversigten eller prisen. Det er skamløs sv... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,4

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dont buy from this place

Dont buy from this place. They sign you up for a membership without consent. I luckily discovered this in time for them to cancel it before the subscription started. I have however still not received anything after 3 weeks and no signs of the product showing up. Really sad I didn’t visit trustpilot before buying from this scam website.

26 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb ikke fra denne hjemmeside, de kan ikke levere og penge kommer ikke retur

Køb ikke fra denne hjemmeside, jeg bestiller en vare, penge for denne vare bliver trukket med det samme, rykker for levering efter næsten 14 dage, får så en mail retur de ikke kan levere varen. Beder dem sende penge retur, får besked om der kan gå 5-10 hverdage, penge er stadig ikke kommet retur efter de dage. Kontakter dem pr mail igen, uden nogen respons, kontakter kundeservice hvor der sidder en engelsktalende person. Totalt useriøst. De penge er desværre nok tabt.

25 de septiembre de 2024

Pathetic scamming website

Pathetic scamming website. Do not press buy. They will take your money and not deliver anyting. @littlehappyfamily.dk. Karma will get you

20 de septiembre de 2024

Fup!

Sjovt som alle 5-stjernede anmeldelser er fra andre lande, men alle fra Danmark giver 1 stjerne.
Lad være med at købe her.

5 de septiembre de 2024

Svindelfirma

Svindelfirma! Jeg fik aldrig min vare, som jeg har betalt for, men er i stedet blevet trukket for to gange 168 kr for et angiveligt medlemskab, jeg aldrig har tilmeldt mig. De svarer ikke på indsigelser. Mit kort er naturligvis blevet spærret og de bliver meldt til politiet.

5 de agosto de 2024

SVINDEL

SVINDEL. De lokker med gode priser, men påtvinger dig et medlemsskab, selvom du ikke har valgt det, og så trækker de 168 kr. om måneden.

8 de agosto de 2024

Tvunget medlemsskab!

Man bliver bundet op på medlemsskab på trods af, at man handler til normalpris! Jeg handlede til normalpris, betalte for dyr levering, OG fik leveringstid på 25-28 dage da jeg valgte IKKE at blive medlem. På trods af dette, modtog jeg en “tillykke med dit medlemsskab”- mail et par dage efter jeg modtog min pakke, som var 2 uger efter bestilling. Medlemskabet har “gratis prøveperiode” i 2 dage, hvorefter pengene trækkes. Dog kan medlemskabet ikke annulleres de første 2 dage, pga “tekniske årsager”. Jeg ringede til kundeservice for annullering af medlemsskab, og blev forsikret om at pengene ikke blev trukket, men det blev de selvfølgelig alligevel.

13 de julio de 2024

Svindel

Svindel
Man bliver automatisk medlem, uden at få noget at vide om det og herefter trukket 168 kr. om måneden i abonnement.

25 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Øv øv øv ulovligt medlemskab og dårlig service

Øv øv øv - jeg skulle have læst anmeldelserne her, inden jeg bestilte 😓
For jeg har intet hørt - aner ikke hvornår jeg får min bestilling, som jeg skal bruge på lørdag.

ENDNU VÆRRE er det, at man bliver medlem helt uden at vide det.
Knaldhamrende ulovligt!!!

Hvis ikke jeg hører fra dem snarest kontakter jeg Forbrugerombudsmanden

10 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Umulige at få kontakt til efter flere…

Umulige at få kontakt til efter flere henvendelser.
Lang historie kort:
- jeg bestiller fra denne webshop
- pakken sendes med GLS og kommer aldrig frem
- pakken meldes savnet både hos littlehappyfamily (som aldrig vender retur), men også hos GLS.
- GLS er meget serviceminded, og melder retur om at pakken er væk, samt kompensation for pakken er sendt til leverandøren (littlehappyfamily). De fortæller at jeg skal aftale retur eller anden leverance med leverandøren.
Udfordringen er blot den, at de ALDRIG vender retur, på trods af ugentlige opfølgninger de sidste 4 uger.

Pas på med at købe fra denne shop - det nærmere sig svindel

30 de junio de 2024

dårlig stil?

sikke et nummer, så bliver man medlem lige pludseligt? betalt abonnement!?
Syntes det er dårlig stil.

nå, men man må have øjnene med sig når man handler på internettet, undgår den her næste gang.

18 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Udspekuleret måde at få medlemmer uden…

Udspekuleret måde at få medlemmer uden kunden er klar over det.

De lokker med en billigere pris end alle andre, men glemmer at gøre det tydeligt at dette kun er ved at blive medlem.
Derefter bliver man nærmest automatisk medlem blot ved at købe noget, og har så kun 48 timer til at opsige og kun ved at skrive til deres kundeservice (som har 3-4 dages svar).

De udspekulerede nok til at lave medlemsprisen 168 kr. som er et beløb de færreste ville bemærke på deres konto, og dermed kan de sikre sig medlemmer ikke opdager de faktisk betaler hver måned.

Og til allersidst - deres levering er langsom og elendig.

Lad for Guds skyld være med at købe noget herfra.

19 de junio de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.