Købte noget tilbage i decembers 2024 og fik det. Nu her den 24 april 2026 har de charger mig for medlemskabet. Ingen faktura ingen notice, det hjælper ikke at mail dem de gør ikke en skid
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg bestilte en Bluey kalender. Jeg prøvede at afbestille orden efter jeg læste de dårlige anmeldelser her. Jeg fik annulleret orden og fik alle pengene tilbage. Jeg har været i kontakt med kun... Ver más
Little Happy opererer med fuldstændig bedrageriske metoder. De gemmer krav om et medlemskab bag småt skrevet tekst, så det hverken fremgår tydeligt i ordreoversigten eller prisen. Det er skamløs sv... Ver más
Køb ikke fra denne hjemmeside, jeg bestiller en vare, penge for denne vare bliver trukket med det samme, rykker for levering efter næsten 14 dage, får så en mail retur de ikke kan levere varen. Beder... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dårlig oplevelse
Har bestilt en gave , har ikke modtaget den her 30 dage senere, firmaet tager ikke telefonen, og får et autosvar på mail.
Kan ikke anbefale at handle ved Little Happy Family
Det gik jo meget godt alligevel.
Jeg har modtaget min pakke efter 19 hverdage. Jeg havde bestilt min pakke inden jeg så anmeldelser her på trust pilot. Jeg havde ikke set at prisen på varen var ved medlemskab. Men har været inde på deres hjemmeside efter og kan se at det står det. Der stod også på min ordre at det var på fjernlager og tog op til 14 hverdage. Jeg skrev til dem da jeg opdagede at jeg var blevet medlem og fik vejledning i at melde mig ud. Hvilket jeg gjorde. De spurgte dig 4 gange om jeg var helt sikker på at jeg ville melde mig ud. De svarede mig også da jeg spurgte til den lange leveringstid og skrev at der desværre gik lidt længere en de 14 hverdage. Så umiddelbart ikke noget galt. Jeg skulle selv have læst lidt bedre da jeg bestilte varen og ikke kun være fokuseret på den billige pris. Så alt i alt har det været ok.
Snyderi med stort S
Snyderi med stort S
Bedrageri af den værste bestilte julekalender den 21.11.24 og ligepludselig var den på fjernlager.
Kundenservice er kun engelsk talende og ligepludselig forsvinder de fra samtalen…. På en mail med annullering af ordre kom der kun tilbage at annullering af medlemskab kun var muligt på en ved sendt link hvor ens opslidninger ligepludselig ikke er korrekte
Hold jer laaaangt væk fra dem. 500kr her er smidt ud af vinduet
Penge er blevet trukket med det samme og ingen varer er modtaget
Positiv overrasket😉
Alle de tidligere negative vurderinger af siden lyder meget mærkelige🤨 Jeg havde overhovedet ingen problemer! Jeg bestilte 4 foldekasser (Ordre nr: 2000213653) og blev straks opkrævet for mit medlemskab. Men jeg ombestemte mig og afsendelsen af pakken blev suspenderet og hele beløbet inklusive medlemskab blev returneret til min konto!! Jeg havde ingen problemer med kommunikation via mail. Hurtige og høflige svar med garantier! Og de har ikke bedraget mig👍👍
Køber ALDRIG der igen
Har bestilt noget til mit barnebarn på Black Friday.
Ikke modtaget endnu. Håber da trods alle anmeldelserne her på Trustpilot at varen kommer frem inden jul.
MEN at de trækker kr. 168,00 for et medlemsskab som jeg ikke har bedt om og uden at synliggøre det ved min bestilling, det er IKKE i orden og måske en sag for Forbrugerstyrelsen og/eller programmet Kontant på DR.
Jeg bestilte gaver d. 13. Nov.
Jeg bestilte gaver d. 13. November og har endnu ikke modtaget en eneste pakke! Deres kundeservice mail svarer heller ikke!
Køb ikke herfra!!
Vil annullere mit ordre men kan Ik få…
Vil annullere mit ordre men kan Ik få fat i dem..
KØB ALDRIG NOGET HOS DETTE…
KØB ALDRIG NOGET HOS DETTE FIRMA!!!!!Der bliver trukket for et medlemsskab på 168 kr. UDEN at det bliver oplyst. Firmaet oplyser at medlemskab er nødvendig for at varerne kan købes til den pris der oplyses på hjemmesiden og der står der intet om at det er en medlemskabs pris. Købet og “medlemskabet” kan ikke kan refunderes. SÅ LAD VÆRE MED AT KØBE NOGET
Handel aldrig på little Happy Family
Handel aldrig på little Happy Family
de sender aldrig, det man har bestilt, men de hæver pengene :(
My little happy family. FUPFIRMA
Jeg har bestilt en vare i start nov. Endnu ikke ankommet. Telefonkontakt er svær. De har også oprettet et løbende sbn 🤨😮
Hvad bilde de sig ind.
Køb AlDRIG ved my little happy family.
Fupfirma !!
Scam!!
Scam!!! Jeg har bestilt en vare for 25 dage siden. Kæmpe problemer med at få svar fra kundeservice, har kontaktet dem 3 gange og sidder nu i kø pr telefon og har ventet i 18 min.
Derudover opretter de dig som abonnementsbetaler, ret relevant lige at være opmærksom på!!!
Btw nu kan jeg ikke kontakte kundeservice pr mail fordi mailen ikke eksistere :)))???
Abonnement fælde.
Abonnement fælde.
Prøvede at bestille en julegave til min niece 3 gange, men ordren gik aldrig igennem.
Jeg blev dog tilmeldt deres abonnement uden at de informerede mig om det.
Spændt på om de trækker pengene…
Hold jer langt væk!
Hold jer langt væk!
Man bliver bundet som medlem. Hold kæft en omgang bondefangeri. Alt dette for at købe en julegave!
Julegaver
Bestilte julegaver D. 25/10-24 jeg har stadig ikk modtaget mine vare & hver gang jeg ringer ind får jeg hele tiden at vide næste uge kommer de, næste uge kommer de, næste uge kommer de!.
Jeg var ellers imponeret over jeg kom ud af medlemskab med det samme jeg skrev til dem men det har de så ødelagt med deres de syge leverings tid!!. & snot dumme engelsk talene kundeservice!!. Køber ALDRIG der inde fra igen!.
Scam virksomhed
Scam virksomhed - hold jer væk!!
Man bliver meldt til som medlem hvilket IKKE fremgår når man køber varerne
Jeg bestilte en Bluey kalender.
Jeg bestilte en Bluey kalender.
Jeg prøvede at afbestille orden efter jeg læste de dårlige anmeldelser her.
Jeg fik annulleret orden og fik alle pengene tilbage.
Jeg har været i kontakt med kundeservice uden problemer, kundeservicen er dog
på engelsk.
Være obs på at afmelde medlemskab med det samme, det gjorde jeg.
Du kan vist ikke købe noget ud at være medlem.
Lisa B
Varerne kommer ikke
Varerne kommer ikke - og ihvertfald ikke til tiden… venter stadig på den pakke jeg købte for 14 dage siden.
Derudover blev jeg (uden at være gjort tydligt opmærksom på det af virksomheden) også medlem…
I didn't receive my order after 24…
I didn't receive my order after 24 days. I don't want it anymore. And the person I called said I had to receive it, I canceled the subscription after 24 hours, and I paid for both the order and the subscription, I block my card from the bank, The bank said the amount was too small to recover, can't we all file a police complaint against those who were scammed? Should they close down their website?
I bund og grund et scam
I bund og grund et scam, hvor der lokkes med lave priser, men køber man en vare, bliver man automatisk tilmeldt et månedligt abonnement uden tydeligt at blive gjort opmærksom på det.
Pengene for medlemskabet bliver ikke hævet med det samme, men først noget tid efter købet. Helt sikkert en fremgangsmåde, der har til hensigt at skjule transaktionen blandt andre kontobevægelser.
Jeg har endnu ikke fået svar på min henvendelse til virksomheden, så eneste måde at få pengene tilbage er nok en indsigelse til banken.
Svindel firma!!!
La experiencia Trustpilot