Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte noget tilbage i decembers 2024 og fik det. Nu her den 24 april 2026 har de charger mig for medlemskabet. Ingen faktura ingen notice, det hjælper ikke at mail dem de gør ikke en skid

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en Bluey kalender. Jeg prøvede at afbestille orden efter jeg læste de dårlige anmeldelser her. Jeg fik annulleret orden og fik alle pengene tilbage. Jeg har været i kontakt med kun... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Little Happy opererer med fuldstændig bedrageriske metoder. De gemmer krav om et medlemskab bag småt skrevet tekst, så det hverken fremgår tydeligt i ordreoversigten eller prisen. Det er skamløs sv... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb ikke fra denne hjemmeside, jeg bestiller en vare, penge for denne vare bliver trukket med det samme, rykker for levering efter næsten 14 dage, får så en mail retur de ikke kan levere varen. Beder... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,4

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hold jer langt væk

Desværre skal man give én stjerne. Svindelfirma. De skjuler, man bliver medlem ved køb, og derfor trækker de - udover købspris - 168 kr. Derudover er jeg i tvivl om, jeg modtager min pakke. Venter pt. På 17. hverdag. Har været i kontakt med dem (engelsktalende kundeservice) uden nytte. Heldigvis havde vi andre gaver til min søns fødselsdag! Track og trace linket, de sender, er tydeligvis lavet til lejligheden, så de kan sige, pakken er “shipped” og derfor kan man desværre ikke få sine penge retur. Kæmpe scam virksomhed, hold jer langt væk!

6 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

2 orders. 1 arrived, the other didn't.

It took 2 months for order to arrive. I sent over 10 emails, which all of them got the same reply, word by word. Everything is automated! At least they have automatic ticket reply, so you know the email went through. Average answer time is 5-12 days to emails.

The automatic reply gives you track and trace link, where you can see if the package exist. No actual tracking info tho!

The website is sometimes in English, sometimes in Dansk. Also a lot of items are sold out, but can still found from the store.

If you order, remember to cancel your monthly subscription, that was automatically added! Also, add the free gift in your order.

All in all, at least everything arrived, and was like it's supposed to be. Order gives you the receipt, and then you just have to hope it arrives at your doorstep someday in distant future.

EDIT UPDATE: So, just to be sure, I ordered again:)
This time it's over 4months, and still no order. They sent me e-mail, that it will take longer than normal. Yeh, a little bit more than normal.

2 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Benyt ikke denne hjemmeside eller House of family

Ikke imponeret!
Min varer var næsten 7 uger om at komme frem - de lovede 14 hverdage :( derfor kom den heller ikke til den dato jeg skulle bruge den. Når man handler bliver man automatisk gjort til medlem og de trækker 168 kr hver måned hvis ikke man melder sig ud. Det fremgår slet ikke tydeligt nok og man giver ikke tydeligt samtykke. Jeg fik med meget besvær meldt mig ud. Det er utrolig kringlet og på engelsk og det er meget nemt at komme til at 'trykke forkert' og dermed forblive medlem. Ud fra de andre anmeldelser, ved jeg at jeg ikke er den eneste som er røget i fælden og er utilfreds. Firmaet har ændret navn flere gange og da min varer endelig kom frem, var det igen fra et nyt navn - House of family :o/

11 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb ikke varer fra denne side!

Køb ikke varer fra denne side!
Uden man lægger mærke til det, har man pludselig tegnet et medlemskab, som derefter er umuligt at opsige. Man kan ikke komme i kontakt med firmaet, hverken på telefon eller mail. Når man sender mails kommer der autosvar, men intet reelt svar på henvendelsen. Pengene er trukket dagen efter købet, på trods af annullering af ordre samme dag som jeg bestilte. Der er selvsagt heller ikke kommet nogen varer - bare ren tavshed efter pengene er trukket.

4 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Øv øv skulle alligevel have tjekket…

Øv øv skulle alligevel have tjekket dem😞 Så først til sidst at der var tale om abonnement😡 Ved betaling kom den op og sagde decline så håber at den ikke er gået igennem🙏🏻 Oveni i det har jeg mailet til dem for at opsige men den kan ikke afleveres😡😡 Pas på denne side

25 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sjovt hvordan alle fem stjerner…

Sjovt hvordan alle fem stjerner anmeldelser bruger vage ord som 'dette firma' og 'min lille'. Og alle er fra udlandske brugere - sjovt hvordan ingen af dem bor i Danmark. Der er hvis en der har købt sig til gode anmeldelser.

23 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer væk fra dette firma

Hold jer væk fra dette firma, man blir oprettet som medlem til en pris på 168kr om månenden, uden og være tilmeldt det . Man modtager ikke sine vare, og de er umulige og komme i kontakt med.
Dette firma er svindel fra enden til anden,

1 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer væk, det er fup

Bestilte den 5. november noget Lego, prisen var god, men det, der ikke umiddelbart blev oplyst var, at der yderligere bliver trukket 168,- HVER måned!!!
Som om det ikke er nok, så har nu, den 21. november endnu ikke modtaget noget som helst fra Little Happy Family. Så hold jer væk, langt væk.

7 de noviembre de 2024

Håbløs hjemmeside

Håbløs hjemmeside, som mest af alt handler om bondefangeri og sløj support. Som mange andre skriver, laaaangsom leveringstid og kunden skal gerne glemme alt om at være skrevet op til et dyrt abonnement, som også kræver en del at opsige.

21 de noviembre de 2024

Værste oplevelse nogensinde!

Værste oplevelse nogensinde!! De snyder og siger at der er tre dages gratis medlemsskab, men når du forsøger at logge ind på din konto (efter 24 timer) for at opsige medlemskabet, så virker knappen ikke.
26 timer efter jeg har lagt min ordre skriver jeg til kundeservice at deres hjemmeside ikke virker og at jeg ikke kan opsige mit medlemsskab fordi der er en fejl på hjemmesiden. Mandag sender de et nyt login (som jeg aldrig har bedt om OG som heller ikke virker!). Mandag skriver jeg tilbage at det stadig ikke virker og at jeg vil opsige mit medlemsskab. I dag (onsdag) har de så alligevel trukket beløbet fra min konto. Jeg må nu kontakte en advokat da firmaet jo har modtaget på skrift at jeg ikke kan opsige mit medlemsskab fordi deres hjemmeside ikke virker. Jeg har heldigvis dokumenteret processen. HOLD JER LANGT VÆK FRA DET FUPSELSKAB

20 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man skal desværre give dem en stjerne!

Man skal desværre give en stjerne for at kunne bedømmes. De fortjener ingen!!!
Lad vær at køb jeres ting her.
Jeg har bestilt for 10 dage siden og er pludseligt tilmeldt et abonnement på 168kr som jeg ALDRIG har meldt mig til, de trækker bare pengene.
Man kan ikke komme i kontakt med netshoppen via telefonen og de svarer ikke på ens mail, det eneste der kommer er et standardsvar.
Lad jer ikke snyde af deres priser, det er ren fusk.
Jeg har måtte lave indsigelser samt spærret mit dankort, for at sikre mig de ikke trækker flere penge.
Og varerne - dem har jeg endnu ikke modtaget selvom de har taget deres betaling

10 de noviembre de 2024

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk, svindlere af format er de. Desværre havde jeg ikke læst anmeldelser på little happy family inden jeg handlede. Fandt et godt tilbud og de reklamerede med hurtig levering. Jeg har intet modtaget, men de har selvfølgelig trukket pengene. Og de er ikke til at komme I kontakt med og vender ikke retur på skriftlig henvendelser. Det er svineri af værste skuffe, så hold jer fra De svindlere.

19 de noviembre de 2024

Snyd og bedrag

Jeg vidste ikke at det var en scam side desværre. Bestilte den 15.okt, de hævede pengene den 16.okt samt 168 kr for et medlemskab jeg aldrig har sagt ja til. Har endnu ikke hørt fra dem om min ordrer og de svarer ikke på mail. De sender kun en standard besked med at medlemskab skal afmeldes ved at man logger ind. De svarer altdig på at jeg ikke modtager det jeg har købt.

15 de octubre de 2024

SVINDEL -SVINDEL

SVINDEL -SVINDEL. 😡Ja er et svindelfirma, 😡hold jer langt væk fra det. Også selvom det er billigere. Du bliver automatisk medlem. Og så selvom du ikke har bedt om det 😡Og de trækker automatisk 168,- i medlemsgebyr pr. Md fra din konto. SÅ PAS PÅ specielt her op til jul. Om du modtager din vare er heller ikke sikkert. Vi har lukket vores kort for at slippe for deres medlemsskab.

19 de noviembre de 2024

Snyder-hjemmeside

Snyder-hjemmeside, som opkræver penge fra deres kunder efter beløbet fra det købte produkt er betalt. Jeg har på INTET tidspunkt oprettet mig som medlem, men de påstår at jeg har købt en vare til medlemspris, og dermed har jeg så bundet mig til et månedligt medlemskab, hvor de trækker 168 kr pr. måned. Dette har jeg aldrig accepteret eller sagt ja til. Det produkt jeg har købt har jeg heller aldrig modtaget. Jeg går helt sikkert videre med sagen, så andre ikke ender i samme situation.

18 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold dig langt væk fra denne side

Dette er ikke en webshop som lever op til reglerne for danske webshop.
De opkræver medlemsskab ved køb og det er næsten umuligt at opsige igen. De trækker beløb for varer der ikke er afsendt og medlemskab man ikke er interesseret i. De tager ikke højde for hvornår man har sendt indsigelse for og annullering skriftligt. De taler kun engelsk og kan ikke besvare kunders spørgsmål på dansk eller forstå dansk.

18 de noviembre de 2024

KØB IKKE HER!!!!!

KØB IKKE HER!!!!!! BONDEFANGERI!!

Først og fremmest informerer de ikke om medlemsskab, som du åbenbart binder dig til ved køb.
Og derefter kan msn ikke logge ind og afmelde det medlemsskab man ikke har samtykket til.

Jeg har afgivet en ordre 10/11, men har intet hørt om forventet leveringsdato, men Littlehappyfamily.dk har den 11/11 trukket pengene!!!!
Pengene trækkes af VIVA BLOOM KORS R

Opdatering:
Den 17/11 gør jeg min bank opmærksom på svindel via mobilbank. Og at VIVA BLOOM ikke må trække flere penge.
Den 18/11 trækker VIVA BLOOM 168kr for abonnement.
Jeg kontakter derfor banken igen, får mit kort spærret og lavet indsigelse.

SPÆR JERES KORT ( hvis det har været brugt til købet) MED DET SAMME HVIS I HAR HANDLET HOS LITTLE HAPPY FAMILY!!!!

10 de noviembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.