Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg trænede i Nyborg Local fitness, og det var en sand fornøjelse. Kæmpe stort udvalg af maskiner, og trænings udstyr om du så træner crossfit til klassisk styrke træning. Clean udseende, stor blæser... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter Local Fitness’ overtagelse af Santé Fitness i Vojens mangler der overblik. Holdplanen er blevet mindre, yogalæreren har sagt farvel, og der søges tilsyneladende ny centerleder. Under et opsl... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg ville have håbet på, at kunne have givet 5 stjerner, og skrevet at det var en super service, jeg fik, da jeg forespurgte på et trænings forløb hos Localfitness i Rønne. Jeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i over 14 år trænet i Local Fitness i Rødekro, hvoraf jeg de seneste 10 år har trænet. 2 x i ugen på Ann Lundkvist Jusinussen’s MBL hold. Træningen er varieret med høj puls, samt styketræ... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 23% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,9

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Local fitness Rødekro

Local fitness Rødekro
Helt klart et besøg værd, gode maskiner hvor der er til det hele, og så er det et super hyggeligt center hvor alle kan med hinanden, helt klart 5 stjerner herfra.💪

7 de noviembre de 2024

Fedt træningscenter

Local Fitness i Haderslev er et fedt træningscenter med gode åbningstider og et godt udvalg af træningsudstyr til en optimal træning.

Personalet er super søde og opmærksomme på at skabe et hyggeligt træningsmiljø.

28 de octubre de 2024

MBL træning i Rødekro

MBL træning i Rødekro ved Ann er et super godt hold, der træner hele kroppen og giver sved på panden. Der er samtidig en dejlig stemning på holdet, så jeg altid glæder mig til at skulle afsted til træning.

17 de octubre de 2024

MBL hold I Frøforsyning

MBL hold i Local Fitness Frøforsyning kan helt klar anbefales. Instruktøren Joan har et rigtig udfordrende program som bliver skiftet løbende så alle kan være med. Thumbs up 👍🏼💪🏼

9 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zumba holdene i både Rødekro og…

Zumba holdene i både Rødekro og Aabenraa er fantastiske. Dygtige og søde instruktører; Jasmin, Maria og Lotte. God musik og god stemning, kan ikke blive andet en glad.
Tusind thumbs up herfra😉👍🏻👍🏻💃🏼💃🏼

10 de octubre de 2024

Mave/Balder/Lår Rødekro

Fantastisk træning og stemning ! De er garanti for sved på panden og en god stemning og opbakning til holdtræning💪💪
Jeg har været med på Ann’s hold i over 10 år og glæder mig altid til at komme afsted.
Absolut 5 stjerner og de varmeste anbefalinger herfra 😃

10 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg var på bornholm i 1 uge så…

Jeg var på bornholm i 1 uge så naturligvis ville jeg finde et billigt abonnement men nu (6 måneder efter) skal jeg stadig betale for deres skide abonnement. Jeg har brugt snart 1000kr på at træne i 5 dage.

7 de octubre de 2024
Logotipo de localfitness.dk

Respuesta de localfitness.dk

Hvis du vidste at du kun var på Bornholm i én uge, så kan man undre sig meget over at du valgte ikke at købe én uges træning (250 kroner), men i stedet har oprettet et løbende medlemskab og endda tilvalgt seks måneders binding.
Underligt forsøg på at udskamme andre for ens egne fejl.

Men når vi slår dig op i systemet, kan vi jo så også se at det du skriver er løgn. Du har kontaktet kundeservice i september, som meget venligt har hjulpet dig med din "fejl", og afsluttet dit medlemskab. Du har derfor kun skulle betale 149 kroner i alt, hvilket må siges at være noget anderledes end det du skriver.

Injurier er strafbare - også når man er 15 år.

MBL træning i Rødekro centret

Træningen er varieret med høj puls, samt styketræning af alle muskler .
Ann møder altid engageret og velforberedt op til træningstimerne, hvilket gør at vi på holdet bliver inspireret og motiveret til at give os fuldt ud.
MBL holdet med Ann som træner for min største anbefaling.
Mvh Gitte

3 de octubre de 2024

Local fitness starup

Lækkert center med god plads og renlige forhold.
Mange gode forskellige maskiner og så er det ret lækkert med en cykel biograf - gør bare cykelturen lidt sjovere.

Kunne dog være fedt med nogle hold.

11 de septiembre de 2024

Local Fitness Starup er et lille

Local Fitness Starup er et lille , men yderst hyggeligt center. Personalet er søde og imødekommende, og går noget i stykker bliver det hurtigt repareret .
Der er pænt og rent, samt et yderst godt træningsklima.
Medlemmerne er rare og hjælpsomme .

10 de septiembre de 2024

Rene og velholdte centre

Når jeg er nede og træne i localfitness i Rødekro, er der altid pænt og rent, og maskinerne er ikke slidte eller ødelagte.

Hvis der er noget som er slidt bliver det skiftet eller repareret så hurtigt som muligt.

20 de septiembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.