Gårdens mathantverk  Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade lite problem med kalibreringen av vitlöken och kvaliteten var tyvärr inte riktigt som förväntat. Men jag uppskattar verkligen att de tog tag i problemet direkt och kompenserade mig på en gång... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Äntligen en ”butik” där jag vet att allt jag väljer att köpa är märkt med Äkta vara, det känns riktigt bra och värt varenda krona. Jag uppskattar den goda dialog jag haft vid tillfälle det behövts.... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hej vi älskar er mat men leveranserna är problematiska. Denna gången var en mjölkflaska sönder, hela innehållet blött och chauffören höll lpdan så vi inte skulle se det. Vände om och körde fort iväg.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag älskar eran rena mat. Det är så fin kvalitet och smakerna är på riktigt! Jag handlar mest ägg och kött och jag är mer än nöjd! Det här är så kött och ägg ska smaka på riktigt! Tack Gårdens! ❤️

1. Tienda de alimentos naturales

Escrito por la empresa

Gårdens Mathantverk grundades av vännerna Oskar och Alexander. Vi är två småbarnspappor som brinner för riktig mat. Mat som är bättre för klimatet, djuren och för dig och din familj. Vi tycker att matindustrin utvecklas åt fel håll. Kravet på pressade priser och lång hållbarhet i butik leder till storskalig produktion av livsmedel som innehåller allt fler tillsatser och allt mindre näring. Samtidigt sker det på bekostnad av mindre producenter och skapar ett system som kräver mycket bekämpningsmedel och ofta innebär tveksamma villkor för djuren. Att vända denna utveckling kommer inte bli enkelt och vi klarar det inte ensamma. Därför hoppas vi att du vill följa med oss på resan!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

500 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 7% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

203 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Riktigt nöjd

Smidig beställning och leverans. Mat av hög kvalitet, känns så bra att veta att allt är schysst för djur, miljö och hälsa!

13 de julio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi fick bara hälften av vad vi…

Vi fick bara hälften av vad vi beställt. Frysvarorna kom men resterande som grönsaker, potatis, kimchi etc var inte med. Det tog 3 veckor för Gårdens att reda ut och skicka de saknade varorna. Hade räknat med någon form av kompensation för att de skulle kunna behålla mitt förtroendet. Istället var kvaliteten på morötterna som vi beställt dålig. De var alldeles sladdriga fast de transpoterats kallt. De måste ha lagts till när de redan var sladdriga.
Nu är mitt förtroendet lågt för Gårdens och det är redan för sent för att någon kompensation skulle återställa förtroendet.
Ola

12 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Undermåligt!

Undermåligt att ni vill att jag ska recensera något jag inte fått. Undermåligt att ni inte svarar på de tre mail jag skickat. Undermåligt att ni inte har ett telefonnummer på er hemsida eller app så man kan ringa er. Ni måste bli bättre på logistik, kundhantering och kommunikation.

7 de julio de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fråga ang mjölken

Allt var jättebra som vanligt, förutom mjölken.
Den har varit supergod tidigare, men denna gång så verkligen STINKER och smakar jättestarkt som kobajs eller stark illaluktande bondgård, smaken går inte ens att dölja i en smoothie. Jag är nyfiken på orsaken till detta och hur vanligt det är att det händer/om det går att undvika.
// Mvh Adam

29 de junio de 2026

Äntligen!!!!

Äntligen!!!!! Helt rätt i tiden kostar jovisst men priset är absolut rätt satt. Man kommer sällan ur affär under 1000 kr idag å då har jag trots försök ändå fått med E-nr och tillsatser. Här lägger jag till tex 30 kr/varan och får då istället en ren produkt som får alla sinnen att njuta av riktigt mat. Fortsätt ert koncept!!!!!

27 de junio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag tog emot en vara som lnte var av…

Jag tog emot en vara som lnte var av den utlovade kvalitén.
Efter ett flertal chat/mail fick jag tllbaka
kostnaden för varan inom tre dagar från köp och reklamation.
Vänligt bemötande, korrekt beslut.
Den andra varan jag köpt, var bra kvalité.

24 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supergott kött och kvalitet på äggen

Supergott kött och kvalitet på äggen. Hemleverans funkar bra. Har haft otur med ägg och DHL. Bra service från Gårdens som alltid har varit hjälpsamma om det är något problem. Handlar allt ägg och kött från dem.

12 de junio de 2026

Absolut toppen med Gårdens

Absolut toppen med Gårdens! Snabb och smidig leverans. Mjölken är så god och känns näringsrik. Laxen smälter på tungan och äggen är en dröm för smakrik omelett. Är stammis och väldigt nöjd. Gillar även dom smidiga leveranserna. Men störst i mitt hjärta är ändå att det Eco mind set som Gårdens mat har. Tufft att hitta gott ätbart man är trygg med😃👍

19 de junio de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.