Äntligen en ”butik” där jag vet att allt jag väljer att köpa är märkt med Äkta vara, det känns riktigt bra och värt varenda krona. Jag uppskattar den goda dialog jag haft vid tillfälle det behövts.... Ver más
Jag älskar eran rena mat. Det är så fin kvalitet och smakerna är på riktigt! Jag handlar mest ägg och kött och jag är mer än nöjd! Det här är så kött och ägg ska smaka på riktigt! Tack Gårdens! ❤️
Hej vi älskar er mat men leveranserna är problematiska. Denna gången var en mjölkflaska sönder, hela innehållet blött och chauffören höll lpdan så vi inte skulle se det. Vände om och körde fort iväg.... Ver más
Hög kvalitet på både kött och kyckling det syns på färgen, kvaliteten och smaken framförallt. Äggen vi fick som bonus var så goda! Tycker kostnaden för bra råvaror är värd varenda krona.
Escrito por la empresa
Gårdens Mathantverk grundades av vännerna Oskar och Alexander. Vi är två småbarnspappor som brinner för riktig mat. Mat som är bättre för klimatet, djuren och för dig och din familj. Vi tycker att matindustrin utvecklas åt fel håll. Kravet på pressade priser och lång hållbarhet i butik leder till storskalig produktion av livsmedel som innehåller allt fler tillsatser och allt mindre näring. Samtidigt sker det på bekostnad av mindre producenter och skapar ett system som kräver mycket bekämpningsmedel och ofta innebär tveksamma villkor för djuren. Att vända denna utveckling kommer inte bli enkelt och vi klarar det inte ensamma. Därför hoppas vi att du vill följa med oss på resan!
Estados Unidos
- localtaste.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 6% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Maten bra på alla sätt 😀
Bra råvaror och en bra mix av produkter…
Bra råvaror och en bra mix av produkter att köpa.
Väldigt bra kvalitet på levererade…
Väldigt bra kvalitet på levererade varor! Perfekt leverans. Helnöjd!
Allt är så gott.Kroppen mår bra av mat…
Allt är så gott.Kroppen mår bra av mat som inte innehåller en massa onödiga tillsatser.
Kändes bra att köpa produkter som man…
Kändes bra att köpa produkter som man visste var de kom ifrån och hur djuren behandlas
God lax och goda ägg leverade …
God lax och goda ägg leverade till dörren på avtalad tid. Så enkelt och bekvämt.
Allt smakade jättegott!
Allt smakade bra, speciellt mjölken var helt fantastisk!
Goda ägg
Goda ägg. Kanske lite små i storlek.
Snabb leverans. Mycket nöjd
Har provat många av era produkter nu
Har provat många av era produkter nu. När man har ätit era produkter blir jag lite konfunderad över hur lurad jag varit som konsument tidigare. Allt smakar så otroligt mycket bättre hos er. Korven är nitritfri, äggen underbart gula, köttfärsen kraftigt smakrik, kycklingen så fin. Allt utan konserveringsmedel och tillsatser. Jag kommer definitivt vara en trogen kund.
Super mat.Helt fantastisk.
Super mat.Helt fantastisk.Koper garna igen
Det absolut värsta av allt är att ni…
Det absolut värsta av allt är att ni inte återkopplar när jag fått hem möglig mat.
Mvh Matilda
Allt är underbart gott!!!
Jag får alltid bra varor
Jag får alltid bra varor, när jag har råd beställa vilket inte är så ofta jag vill.
Kanske blir något billigare när fler och fler ansluter för äkta ren mat.
Allt är toppen i smak
Leveransen funkar perfekt.
They're charging you even if you've…
They're charging you even if you've removed your payment method and cancelled your subscription. Meaning they still save your card credentials, without your will.
Update: They fixed and removed my bank credentials.
fantastiska ägg
fantastiska ägg, smakfulla och GUL gula.
snabb transport
utmärkt kvalitet
Gårdens har hämtat tillbaka barndoms smaker. Utmärkt kvalitet
Bra produkter
Bra produkter. Riktig mat. Känns rejält och ärligt. Fantastiskt goda ägg❤️
Fantastiska produkter och bra service…
Fantastiska produkter och bra service och leverans.
Jättebra mat
Riktigt nöjd
Smidig beställning och leverans. Mat av hög kvalitet, känns så bra att veta att allt är schysst för djur, miljö och hälsa!