Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakken, som er forholds vis tung, blev leveret på forkert adresse (erhvervsbygning ved siden af) hvilket bekræftes af gulvet pakken er placeret på, på det vedhæftede billede. Vi har betalt fo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min pakke er blevet leveret til en Pakkeshop i Sverige og min addresse er i Danmark. Prøvede at kontakte Postnord via EMail og via Postnord Chat, men intet virker. Har prøvet nogle dage nu, men intet... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kære dk s borgere !! Min opfattelses evne kan ikke absorbere, hvorledes firma kan tro på fremtiden med denne EVIGE kritik ?? Er selv pt I uvejr hos disse Postnord , Som engang kørte en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg synes PostNord er noget af en vits efterhånden. De passer ikke deres arbejde chaufførerne. En herre skulle aflevere en pakke klokken 11:59 i går, men han standsede og kørte videre igen. Han var s... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de mensajería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Post Danmark A/S is the company responsible for the Danish postal service.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,1

Todas las opiniones

318 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min pakke er strandet på et lager i…

Min pakke er strandet på et lager i nærheden i indtil videre 5 dage. Når jeg forsøger at kontakte kundeservice på telefon er beskeden at de ikke besvarer henvendelser telefonisk. Når jeg gentagne gange forsøger kontakt via appens kundeservice får jeg at vide der er travlt. Det er et rent cirkus og meget meget ringe service!

8 de julio de 2026

Hvor er i, Postnord?

Hvor er i, Postnord?
Jeg er studerende og bor i Odense. I vælger at leverer pakken i Svendborg, som er 40 km væk i bil. Hvordan kan dette gå til? Når jeg så vil kontakte "kundeservice" er det hverken kunden eller service, som er i centrum. I er ikke til at få kontakt til andet end en sagesløs chatbot, som kun kan fortælle mig at i har "ekstra travlt". Ja godav.

Udueligt kan næsten ikke gøre det. Hvor er i, Postnord?

7 de julio de 2026

Nul Stjerner

Her i ferietiden går alt da galt. Har flere gange oplevet at pakken meldes på vej for sidst på dagen at få besked på at pakken ikke kommer alligevel. Der er ellers betalt for dag-til-dag levering. Kan lige nå at ringe til kundeservice inden lukketid, men de tager ikke telefonen. Får fat i chatbot og prøver derigennem at få fat i en medarbejder, men chatbot nægter konsekvent ved at skrive at der er travlt i kundeservice. Chatbot kan kun skrive at pakken leveres indenfor 7-9 hverdage. Dette er virkelig til "Nul Stjerner" men skal jo mindst give en.

3 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

PostNord smider dine pakker væk

Min pakke ankom til Danmark for over to uger siden. Jeg har kontaktet PostNord, men deres kundeservice er nærmest ikke-eksisterende. Deres telefonnummer henviser til en app, hvor det tager flere timer at komme i kontakt med kundeservice, og de kan ikke yde nogen hjælp alligvel. Jeg regner derfor pakken for tabt.
Det er ufatteligt, at en virksomhed så inkompetent som PostNord fortsat kan eksistere.

22 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Siger de har forsøgt at levere en pakke…

Siger de har forsøgt at levere en pakke men der ikke var svar. Men har været hjemme hele dagen med åben dør.
Der har ikke været nogen der ville aflevere noget her. Betaler for en levering der ikke kommer fordi deres chauffør ikke gider gå ud af bilen

2 de julio de 2026

Postbuddet har vist ikke GPS

I en verden med GPS og internet til rådighed 24timer i døgnet, så forstår jeg ikke hvordan PostNord gang på gang ikke formår at aflevere pakker.

Har IGEN ikke fået min pakke fordi den er ‘forsøg leveret’. Den er så forsøgt afleveret på en adresse jeg ikke aner hvor er og kan ikke genkende på det billedet buddet har taget.
Det er ligegyldigt at betale for hjemmelevering og tilmelde sig modtagerflex, for postbuddet tager bare billeder af random døre og lader være med at aflevere pakkerne.

Hvor er stoltheden blevet af i at være postbud nu til dags? Servicen bliver dårligere og dårligere for hver dag.
Luk nu bare det firma, for du betaler alligevel for en service som aldrig udføres.

1 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Why do I have to pay moms on a parcel i…

Why do I have to pay moms on a parcel i send from australia to my mum in Denmark? An item I had especially made for her.
Would I be better of getting a lot of shit from Temu to add to landfill. Is it because they don't make enough money doing whatever they do now?
Im absolutely dumbfounded by this.
Regards Bente Australia

1 de julio de 2026

Ingen service

Har 2 gange på en uge kunnet følge hver sin pakke havne hos pestnord i Køge hvor der står leveres i dag .
Men man vågner først op 2 dage senere og kører pakkerne til pakkeshoppen.
Nul stjerner, ingen, luk jeres forretning og lad nogle professionelle tage over.

24 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Postnord kundeservice eksistere ikke mere

Man kan ikke ringe til postnord mere okay det kan jeg leve med men når appen så er nede så man ikke kan chatte og det er vigtigt det jeg vil tale med dem om så er det frustrerende. Jeg fandt et nr til dem som gik bag om men de kunne ikke hjælpe med noget og henviste mig til appen eller mail. dette kan ikke vente et par dage så mange tak postnord

25 de junio de 2026

Elendig service

Min pakke skulle afleveres på Øresundsvej, tæt på hvor jeg bor. Der var ikke plads og derfor har Postnord afleveret den i Pakkeshop 365discount , Valby Langgade 48, 2500 Valby.
Det er 80 minutters cykeltur frem og tilbage eller 70 minutter med det offentlige. Kunne Postnord ikke finde en pakkeshop tættere på???

21 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Very disappointing service from…

Very disappointing service from PostNord. I honestly do not understand why they offer home delivery when they rarely seem to deliver to the home address. I stayed at home all day waiting for my package, only to receive a message saying that nobody was home. That is simply not true.

This has happened more than once, and it feels like drivers do not even attempt delivery before marking the recipient as unavailable. It is extremely frustrating to waste an entire day waiting for a package that never arrives.

An unreliable company with poor customer service and misleading delivery promises. If you cannot provide home delivery, then do not offer it.

18 de junio de 2026

Fake delivery attempts

It's ridiculous how everybody knows about these fake delivery attempts and nobody cares. They don't even try to fake it well. In the proof photo of the attempt, you can clearly see that they just covered the camera with their finger to take a picture...

17 de junio de 2026

Nul stjerne

Intet nyt. Langsom som sædvanlig. Fravalg postnord som leverandør.
Jeg havde ikke muligheden for vælge leverandør. Nul stjerne herfra.

15 de junio de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.