Jag är väldigt nöjd med den service jag fick från Lomax. Leveranstiderna var tydliga och snabba. Ett särskilt tack till kundkontakten Lisa på Lomax, som var superkunnig, professionell och mycket be... Ver más
La empresa ha respondido
Leveransen kunde ha skett några dagar senare - För att matcha kundens önskemål om leveransdag. Jag kan fortfarande inte känna mej nöjd med hanteringen. Jag lade ordern en söndag - Tidigt måndag f... Ver más
La empresa ha respondido
Beställde två saker en billig å en dyr. Den dyra ser jag inte röken av. Enda jag får ifrån lomax är en fråga om jag är nöjd. Uppdatering. Dåligt betyg resulterade att de skickade ut resten 13/2.... Ver más
La empresa ha respondido
Utmärkt kundservice! Jag strulade till en sak med en produkt jag köpte. Jag fick sedan så oerhört mycket hjälp av Lomax. Det är precis en sådan här sak man vill ha från ett företag online: om något st... Ver más
La empresa ha respondido
Lomax.se erbjuder ett brett sortiment inom kontorsartiklar, elektronik, kontorsmöbler, lagerutrustning, rengöring, kök & catering. Med över 25 000 produkter så är vi din totalleverantör av allt till företag och privatpersoner.
Dragaregatan 3, 25442, Helsingborg, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Jag kan fortfarande inte känna mej nöjd med hanteringen.
Jag lade ordern en söndag - Tidigt måndag förmiddag ringde jag - När jag fått reda på att jag måste resa till Uppsala tisdag morgon och vara borta resten av veckan - Jag tvekar på att ordern gick iväg under måndagen - Om så var fallet så borde det funnits gott om tid att flytta fram leveransen.
En annan teori är att Kundservice Ej höll sitt löfte om att direkt efter samtalet se till att leverantören omgående blev informerad.
Jag undrar om logistiken verkligen var optimal?
PS. Det vore ävedn intressant att få veta vilken dag leveransen lämnade Lomax?

Respuesta de Lomax.se
Ett särskilt tack till kundkontakten Lisa på Lomax, som var superkunnig, professionell och mycket behjälplig. Jag kan varmt rekommendera Lomax till andra kunder.

Respuesta de Lomax.se
Jättetråkigt att de väljer leverantörer som faktiskt inte levererar till dörr!

Respuesta de Lomax.se
Fina möbler men framför allt en jätte trevlig kundtjänst. Så services minded och trevliga. Ger mina varmaste rekommendationer.

Respuesta de Lomax.se
Först blev jag väldigt besviken eftersom bilen jag beställde från Lomax kom fram trasig, skadad och ofullständig. Men kundtjänsten var fantastisk och hjälpte mig snabbt och professionellt. De löste problemet och återbetalade kostnaden. Jag är väldigt nöjd med kundservicen och deras bemötande. Men fortfarande missnöjd med leverantören.

Respuesta de Lomax.se
Från första sidan till sista framgår det tydligt att varan jag beställer har fri frakt. Men på betalningssammanställning tillkommer en ändå en fraktkostnad och ett miljötillägg på tillsammans ytterligare 30 procent av priset. Svaret från kundtjänst är att ”det är så vi gör på vissa varor.”

Respuesta de Lomax.se
Fantastisk kundservice och bra kvalité på produkterna

Respuesta de Lomax.se
Otroligt trevlig och snabb hantering med kontakt med företaget. Tack för er hjälp när jag själv slarvade bort en komponent till produkten, tack!

Respuesta de Lomax.se
Bra priser och lätt att beställa samt snabb leverans. Kundtjänst var även hjälpsamma gällande order som inte var i standard sortimentet.

Respuesta de Lomax.se
Hade en massa jobbiga frågor om reservdelar innan jag skulle köpa en sopmaskin. Fick superbra personlig support