La empresa ha respondido
Bra priser. Speciellt om du först hittar ett hotell sedan söker du samma resa från en annan enhet. Då kan du få ner priset ännu mer. Vi fick ner det med 3000 kr. Då slåg vi till
La empresa ha respondido
Min bokning med We Love Holidays var supersmidig från början till slut! Hemsidan var enkel att förstå och hela processen kändes väldigt trygg och professionell. Kommer definitivt att boka här igen
La empresa ha respondido
Hos weloveholidays är vårt mål att göra världen tillgänglig för alla. Som en av Storbritanniens ledande och snabbast växande onlineresebyråer erbjuder vi ett obegränsat utbud, maximal enkelhet och oslagbara priser – allt för att din drömresa ska bli verklighet med bara några få klick. På vårt internationella huvudkontor i London arbetar ett hängivet team av reseexperter. De utvecklar inte bara vår smarta webbplats och app, utan finns även där som stöd för våra kunder före, under och efter resan. Varje år hjälper vi miljontals nöjda resenärer att nå sina drömdestinationer, och våra kunders uppskattning har gett oss flera fina utmärkelser. Självklart omfattas du av paketreselagen, så att du kan känna dig helt trygg med att både din resa och dina pengar är i säkra händer. Vanliga frågor – https://www.loveholidays.com/se/faq/
Reino Unido
Invita a los clientes a opinar
Bra överlag, dock för mycket folk på hotellet, vid maten var det svårt att få allt man ville, samt att folk trängde sig mycket. Annars var det bra

Respuesta de weloveholidays
BOKA INTE MED DENNA SIDA!!! vi bokade ett paket för fyra dagar sedan!
Pengar har dragits från vårt konto men inget mail, bokningsbekräftelse eller liknande! Och de är omöjligt att komma i kontakt med dem!!!
Jag vill ha svar NU!!!!!

Respuesta de weloveholidays
Lätt att boka, men det visar sig inte stämma när man kommer fram..Först när du pratar med hotellets personal på plats får du veta vad som faktiskt gäller , och då är det redan för sent. Min upplevelse var att hotellet var tydliga men bokningsajten ordvränger, vilket ledde till en mycket stor besvikelse.
Uppdatering (som svar på företagets svar):
Enligt bokningsajten ingår en privat strand. Enligt hotellet finns det en Main Beach och ett par privata stränder, som uttryckligen benämns som privata stränder av hotellet, såsom Sultan Beach, Salt Lake Beach och Prestige Beach.
Kan ni vänligen specificera exakt vilken av dessa privata stränder som ingår i min bokning? Jag frågar inte om resorten har en privat strand, utan vilken specifik privat strand som ingår enligt bokningsvillkoren?

Respuesta de weloveholidays
Maten var verkligen inte bra! Mat som behövdes vara på kyla låg utan. Den varma maten ljummen. I princip samma sorts mat varje dag. Supertråkigt! Städningen dålig. Detta hotell är verkligen inte fyrstjärnigt. Högst tre stjärnor.

Respuesta de weloveholidays
Sämsta katastrofallt hotell jag har varit med om. Maten var katastrof personalen var inte trevlig speciellt hotellchefen var dryg och arrogant. Rummerna stank fukt och när vi berättade så fick vi ingen hjälp. Vi hade privat transfer från flygplatsen men fick vänta för transfern för 2.5t. Totaltsett ger jag inte ens en stjärna snarare -10 av 0. Åk ALDRIG till denna sämsta hotell.
Vi har haft en trevlig semester, men hotellet lever tyvärr inte upp till den 5-stjärniga standard som utlovas.
Det positiva är att all personal, med undantag för personalen i poolbaren, har varit mycket trevlig och hjälpsam. Hotellet ligger dessutom väldigt nära stranden, vilket är ett stort plus. Stranden består dock av sten, vilket kan vara bra att känna till. För barnfamiljer finns det alltid alternativ som spaghetti och pommes frites vid all inclusive-buffén.
Hotellet är däremot tydligt slitet och eftersatt när det gäller underhåll. Rummen städas varje dag och städpersonalen gör sitt bästa, men resultatet blir tyvärr inte särskilt rent.
Det finns två utomhuspooler, men båda är iskalla, trots att utomhustemperaturen ligger runt 32 grader. Den inomhuspool som finns har varit avstängd under hela vistelsen, och personalen har inte kunnat ge någon förklaring till varför.
En annan stor nackdel är att det saknas toaletter vid poolområdet. Om man befinner sig vid barnpoolen är det en lång promenad till närmaste toalett, vilket är opraktiskt, särskilt för barnfamiljer.
Det som vi upplevde som mest allvarligt är säkerheten runt poolerna. Hotellet använder glasglas vid poolområdet, vilket känns olämpligt. Under vår vistelse gick många glas sönder, vilket innebär en risk för både barn och vuxna. Dessutom diskas glasen för hand och de känns ofta inte ordentligt rena. Att så många glas går sönder leder också till att poolbaren periodvis har brist på rena glas.
Sammanfattningsvis har vi haft en bra semester tack vare läget och den vänliga personalen, men hotellet motsvarar inte den standard man kan förvänta sig av ett 5-stjärnigt hotell. Med bättre underhåll, högre städstandard och ett större fokus på säkerheten vid poolområdet skulle upplevelsen kunna bli betydligt bättre.

Respuesta de weloveholidays
Väldigt smidigt att boka. Bra info och bra hjälp vid chat

Respuesta de weloveholidays
Weloveholidays en mycket bra och smidig sida med bra priser. Rekommenderas starkt.

Respuesta de weloveholidays
As we go to book our holiday we check for transfer to the hotel. The booking states that the transfer might cost extra. We book our holiday, only to find out there is not available transport at all. I therefore reach out to customer service whom indeed double check and assure me that there is no transport available. I then proceed to ask for my money back because it was stated nowhere that there would be no available transfer. I receive the response that I cannot get a penny back at all. Despite the fact that it's THEM who left information out. I am now stuck paying 15.000 SEK for a trip that I cannot even go on because our only choice to take a taxi which would cost us another 10.000 SEK that we do not have to spend on transfer. Absolutely outrageous that this website has such high ratings. Something like this shouldn't happen and isn't okay whatsoever.

Respuesta de weloveholidays
Poolerna är fina! Det finns fyra olika pooler vilket ger goda valmöjligheter. Finns med och utan aktiviteter vilket är roligt! Frukosten är däremot fruktansvärd. ”Åt” frukost 2 dagar av 7 men var dålig variation, ingen smak eller så var allt torrt. Inte alls värt pengarna. Rummen är okej, ganska gamla rum men dom fungerar. AC är ganska gammal och man kan inte välja temperatur, men det är iallafall kallare i rummet än värmen ute. Badrummet är fräscht, min toalett hade däremot dålig kraft på spolningen. Personalen är trevlig!

Respuesta de weloveholidays
Jag behöver nå er via telefon för att få hjälp med en bokning ich informarion eftersom vi har tänkt ta med en som är sjuk. Omöjligt att få tag på er. Jag får hitta en resa hos någo annan företag

Respuesta de weloveholidays
Más información sobre otros tipos de reseñas.